Indlandsis og efterårsnordlys

Grønland - Kangerlussuaq

 • På udkig efter moskusokser
 • Høj klar efterårshimmel over fjord og fjelde
 • Bedste tid på året at se nordlys
 • Udflugt til indlandsisen

I mødet mellem sommer og vinter får nordlyset de bedste betingelser for at vise sig på Kangerlussuaqs frostklare himmel. Og på en efterårsferie i det naturrige arktiske område omkring Grønlands internationale lufthavn er der desuden mulighed for blandt andet moskusoksesafari og tur til indlandsisen.

Når efteråret kommer til Kangerlussuaq er den arktiske vinter lige om hjørnet. I dette møde mellem sommer og vinter får nordlyset de bedste betingelser for at vise sig på Kangerlussuaqs frostklare himmel. 

Tag med på denne minirejse til Kangerlussuaq, hvor du får rig mulighed for at forundres over polarhimlen og desuden se moskusokser, tage en tur til Indlandsisen og nyde den stille og afstressende natur i området. Oplevelserne ligger og venter på dig i Kangerlussuaq kun 4½ times flyvning fra København.

Bygden, der oprindeligt blev anlagt som en amerikansk militærbase, er omgivet af smuk natur og et rigt dyreliv. Bygdens 500 indbyggere deler fjeldene med mere end 10.000 moskusokser, et utal af rensdyr og flere forskellige fugle. 

Kangerlussuaq er indfaldsporten til Grønland. Klimaet er usædvanligt stabilt med høj, klar himmel det meste af året og meget lidt nedbør. I slutningen af august står efteråret for døren. Dagen bliver kortere og nætterne længere. 

For at få det fulde udbytte af dagene anbefaler vi at du tilkøber en udflugtspakke og evt. helpension, der består af madpakke til frokost, der kan tages med på tur samt dagens ret i Restaurant Roklubben. Indkvartering foregår på vandrerhjemmet ”Old Camp” i Kangerlussuaq. Sengetøj, håndklæde og morgenmad er med i prisen. Bad og toilet findes på gangen.

Enkeltværelsestillæg:
DKK 875,-

Opgradering til hotel:
(værelser m eget bad/toilet) 
Enkeltværelse DKK 3395,- (tillæg i alt for 4 nætter)
Dobbeltværelse DKK 2010,- (tillæg pr person, i alt for 4 nætter)

Helpension:
DKK 1160,- pr. voksen og 820,- pr. barn

Udflugtspakke:
Sightseeing, Tundrasafari, Nordlystur inkl. grønlandsk kaffe og foredrag, Udflugt til Indlandsisen punkt 660
Prisen er DKK 1720,- pr. voksen og DKK 1125,- pr. barn (til og med 11 år)

Har du spørgsmål til denne rejse kontakt vores Grønlands-afdeling på tlf. 77 33 56 37.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Grønland

Kangerlussuaq

4 nætter / 5 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord)

Rejser til Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord)

Lige nord for polarcirklen, tæt på Indlandsisen i det vestlige Grønland, ligger Kangerlussuaq. Her – kun 4½ times flyvning fra København - venter dig en verden fyldt med kontraster. Om vinteren kan du i Kangerlussuaq opleve syn, du aldrig glemmer, når nordlyset flammer hen over den frostklare nattehimmel og løfter sig som en katedral over den frosne fjord.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Kangerlussuaq - 4 nætter

Old Camp
Se kort

Old Camp

Beliggenhed: Grønland, Kangerlussuaq

Velfungerende hostel ca. 2 km fra byen, med fælles bad/toilet på gangen. Old Camp tilbyder både værelser med køjesenge samt dobbeltværelser med enkeltstående senge, skriveborde, stole og klædeskabe. Desuden er der gode køkkenfaciliteter og en fælles tv-stue med tv og musikanlæg. På vandrehjemmet finder du både kiosk og cykeludlejning. Derudover er der et udendørs opholdsareal, hvor der afholdes grillarrangementer om sommeren. Det er muligt at tilkøbe helpension.
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser