Hundeslæde og nordlys

Grønland - Kangerlussuaq

 • Hundeslædetur, godt indpakket i sælskindstøj
 • Nordlysets flammer på den frostklare nattehimmel
 • Tundrasafari i vinterlandskabet
 • 5 timers udflugt til Indlandsisen

Lige nord for polarcirklen, tæt på indlandsisen, ligger Kangerlussuaq. Bynavnet betyder ”den lange fjord” på grønlandsk og er hjemsted for landets internationale lufthavn. Her er også masser at se og opleve, ikke mindst om vinteren med hundeslædeture, isfiskeri og nordlys som højdepunkterne.

Den arktiske vinter er mere end bare kold. Den byder på syn, som du aldrig glemmer, når solens lave stråler farver de sneklædte fjelde i solnedgangens farver, eller når nordlyset flammer hen over den frostklare nattehimmel og løfter sig som en katedral over den frosne fjord – og måske lader dig se sporet fra dagens hundeslædetur, hvor du godt indpakket i sælskindstøj sad og nød stilheden kun afbrudt af hundekuskens smæld med pisken og hundenes pusten for at komme videre. 

Her bestemmer naturen mere end klokken, og det føles dog også ofte som om, at tiden står stille i det enorme vinterlandskab, som Kangerlussuaq er en del af. Arktisk vinter er kold, men rig på oplevelser, når sne, kulde, is, nordlys, høj blå himmel, lav sol og frisk luft smelter sammen i et overflødighedshorn af indtryk, der vil give dig dybe og uforglemmelige oplevelser med tilbage. 

For at få det fulde udbytte af dagene anbefaler vi at du tilkøber en udflugtspakke og evt. helpension, der består af madpakke til frokost, der kan tages med på tur samt dagens ret i Restaurant Roklubben. Indkvartering foregår på vandrerhjemmet ”Old Camp” i Kangerlussuaq. Sengetøj, håndklæde og morgenmad er med i prisen. Bad og toilet findes på gangen.

Udrejse: 08. feb., 15. feb., 01. mar., 15. mar. GL781. Afgang fra København kl. 11:00 med ankomst til Kangerlussuaq ( SFJ ) kl. 11:40
Hjemrejse: 12. feb., 19. feb., 05. mar., 19. mar. GL780. Afgang fra Kangerlussuaq kl. 11:40 med ankomst til København kl. 20:00

Opgradering til hotelværelse:
Ønsker du at bo på hotel med eget bad/toilet kan vi tilbyde Hotel Kangerlussuaq til en pris på DKK 7.995,- pr. person i delt dobbeltværelse.
Ønsker du enkeltværelse på Hotel Kangerlussuaq er prisen DKK 10.250,-
Børnepris på forlangende.

Helpension: Frokostpakke og aftenmåltider i Restaurant Roklubben. Om søndagen serveres den store grønlandsbuffet med alle de grønlandske specialiteter.
DKK 1160,- pr. voksen og 820,- pr. barn (til og med 11 år).

Stor udflugtspakke:
Sightseeing, tundrasafari, nordlystur inkl. grønlandsk kaffe og foredrag, udflugt til Indlandsisen punkt 660, hundeslædetur af 2 timers varighed inkl. leje af skindtøj og støvler
Prisen er DKK 3.240,- pr. voksen og DKK 2.140,- pr. barn (til og med 11 år)

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Grønland

Kangerlussuaq

4 nætter / 5 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord)

Rejser til Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord)

Lige nord for polarcirklen, tæt på Indlandsisen i det vestlige Grønland, ligger Kangerlussuaq. Her – kun 4½ times flyvning fra København - venter dig en verden fyldt med kontraster. Om vinteren kan du i Kangerlussuaq opleve syn, du aldrig glemmer, når nordlyset flammer hen over den frostklare nattehimmel og løfter sig som en katedral over den frosne fjord.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Kangerlussuaq - 4 nætter

Old Camp
Se kort

Old Camp

Beliggenhed: Grønland, Kangerlussuaq

Velfungerende hostel ca. 2 km fra byen, med fælles bad/toilet på gangen. Old Camp tilbyder både værelser med køjesenge samt dobbeltværelser med enkeltstående senge, skriveborde, stole og klædeskabe. Desuden er der gode køkkenfaciliteter og en fælles tv-stue med tv og musikanlæg. På vandrehjemmet finder du både kiosk og cykeludlejning. Derudover er der et udendørs opholdsareal, hvor der afholdes grillarrangementer om sommeren. Det er muligt at tilkøbe helpension.
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser