Qeqertarsuaq (Godhavn)

  • Rejsetid

    4-5

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    - 5

Hoteller og vandrehjem i Qeqertarsuaq (Godhavn)

På Diskoøen ligger byen Qeqertarsuaq på den sydlige side. Det er en mindre bygd med et lille hotel og flere vandrehjem. Stedet er kendt for smukke vandreruter ud til blandt andet Røde Elv og Kvanefjeldet – og det meste af tiden her vil typisk blive brugt udendørs, så derfor betyder det ofte, at overnatningsstederne er enkle uden så mange ekstra faciliteter. Qeqertarsuaq er i øvrigt eneste sted i Grønland, hvor du kan køre med hundeslæde om sommeren. Det foregår på gletsjeren, hvor du kan vandre op til. En tur, der bringer dig 800 meter op over havets overflade. Det anbefales at tage en overnatning i en hytte på gletsjeren efter slædeturen i stedet for at gå op og ned samme dag.
Læs mere
Vil du til Grønland?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.