Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Qaqortoq (Julianehåb)

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Qaqortoq.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Grønland.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Byrundtur i Qaqortoq | Qaqortoq

Turen går til fods gennem Qaqortoq, også kaldet Julianehåb. Undervejs besøges museet, den gamle- og nye kirke, " Brættet" og kunstprojektet ”Sten & Menneske”.
Tilbage i 1993 og 1994 besøgte 18 nordiske kunstenere byen, og sammen startede de kunstprojektet, der i dag pryder byen med smukke værker af og i sten. Den grønlandske kunstner Aka Høegh fik ideen med skulpturene, og takket være hendes initiativ, har Qaqortoq i dag 30 stenskulpture rundt om i byen.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 313
Barn fra kr. 156

Hvalsø kirkeruin og Uppernaviarsuk | Qaqortoq

Du sejler rundt om Arpatsivik til den berømte Hvalsø Kirkeruin, en af de mest velbevarede ruiner fra det norrøne Grønland, som kan dateres tilbage til 1300-tallet.
Guiden fortæller om nordboernes eksistens på Grønland gennem 1000 år - hvorfor forsvandt de, og hvad ved vi om disse folk? Derefter går turen videre til forsøgsstationen, Upernaviarsuk, hvor man foretager forsøg med hvilke planter og grøntsager, der kan overleve det Grønlandske klima. Det er ligeledes stedet, hvor kommende fåreholdere går i lære.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 550
Barn fra kr. 550

Uunartoq - De varme kilder | Qaqortoq

I Grønland findes der flere varme kilder, og to af dem ligger sydøst for Alluitsup Paa (Sydprøven) på øen Uunartoq.
Kilderne, der er ca. 38 grader varme, befinder sig på et plateau omkring 10 meter over havets overflade. Nordboerne kendte også til disse varme kilder og brugte dem blandt andet til at helbrede forskellige sygdomme med. Man mener, at de er opstået i forbindelse med sekundærvirkninger af vulkanisk aktivitet. Nyd et saliggørende bad i de varme kilder mens du iagttager isfjeldene, der majestætisk flyder forbi.

Husk at medbringe badetøj på turen!

Varighed: 6,5 time
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 1.100
Barn fra kr. 1.100