Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord)

  • Rejsetid

    4-5

  • Bedste årstid

    februar - oktober

  • Tidsforskel

    - 4

Hoteller og vandrehjem i Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord)

Kangerlussuaq er porten til Grønland og landets internationale lufthavn. Bebyggelsen omkring lufthavnen er en gammel amerikansk militærbase og er det eneste sted i Grønland, hvor du kan køre i bil ind til indlandsisen. Den lange Kangerlussuaq fjord, som byen ligger for enden af, er 180 kilometer, og den lange aftstand til det åbne hav betyder, at der i Kangerlussuaq er fastlandsklima og meget stabilt vejr. Om sommeren kan temperaturen således snige sig helt op på 20 graders varme, hvorimod termometeret om vinteren godt kan vise ned til omkring 30 graders frost. Luften er dog tør, så det føles slet ikke så koldt.

I Kangerlussuaq ligger to vandrehjem og et hotel. Vandrehjemmene er hyggelige, bad og toilet deles på gangen, og der er opholdsstue, hvor du kan hygge dig med andre gæster. Byens hotel er en del af lufthavnsbygningen, og her er der eget bad og toilet på værelserne. I forbindelse med hotellet findes en restaurant og et cafeteria. Herudover findes Restaurant Roklubben, der ligger ud til Lake Fergusson, og hvor de serverer a la carte-menu hele sommeren og en fast menu om vinteren. Er du i Kangerlussuaq en søndag, så gå ikke glip af den populære grønlandsbuffet. Transport til og fra Restaurant Roklubben er gratis.

Læs mere
Vil du til Grønland?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.