Grønland

  • Rejsetid

    4-5 timer

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    - 4 timer

Hoteller og vandrehjem i Grønland

Grønland byder på noget af den smukkeste natur, der findes i verden, og er en oplevelse for livet. Luksushoteller er ikke det, Grønland har flest af, men når først du er på den store ø mod nord, betyder indlogeringen ikke så meget sammenlignet med de store naturoplevelser, der venter uden for døren.

Herunder ser du nogle eksempler på vores indlogering i Grønland – i alfabetisk oversigt efter byer. Kontakt os for yderligere information på tlf. 77 33 56 37 eller skriv til arctica@profilrejser.dk, såfremt du har andre ønsker, og lad vores grønlandsspecialister hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse!

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Grønland?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.