Påskeferie på Færøerne

Færøerne - Torshavn
 • Bo 5 dage på hotel midt i Tórshavn
 • Inkl. 5 dages billeje, morgenmad, én frokost og én 3-retters aftenmenu
 • Oplev verdens mindste og hyggeligste hovedstad
 • Bestil nu - der er få pladser!

Oplev påsken i verdens mindste og hyggeligste hovedstad, Tórshavn

Nyd påsken og foråret i Tórshavn på denne 5 dages rejse med afgang torsdag den 1. april og hjemrejse den 5. april 2021.

Turen har fire overnatninger på Hotel Hafnia, som er beliggende i centrum af byen, og dermed i gåafsted til verdens ældste parlament "Tinganes", Europa's nok bedst bevarede, gamle bydel "á Reyni”, ruinerne af Skt. Magnus katedralen fra 1300-tallet og Færøernes ældste kirke Ólav's kirken fra 1200-tallet.

Derudover byder naturen blandt andet på Europas næsthøjeste forbjerg på 788 meter og Nólsoy, der har verdens største koloni af stormsvaler. Øerne har en enestående natur, en rig historie og et rigt kulturliv. 

På denne tur er det muligt også at se og oplve noget af Færøernes fantastiske og unikke natur og spændende historie. Der er fugle og får, uberørt natur og isolerede bygder. Der er stilhed, der kun afbrydes af brusende vandfald og øredøvende brænding.

Dagene kan bruges på forskellige ture ud fra Torshavn. Der er ikke mange steder hvor det tager mere end en time at køre til.

Vi foreslår en tur nordpå til nordøerne. Fjeldene heroppe er meget karakteristiske, høje og stejle. Så stop bilen undervejs og nyd de mange flotte udsigtspunkter.
Fra Klaksvik kan I blandt andet se fire forskellige øer på en gang, nemlig Fugloy, Svínoy, Borðoy og Kunoy. Her kan I også besøge den smukke kirke, og undervejs kommer I forbi en lokal uldvarefabrik med lækker færøsk design.

Længst oppe ligger Vidareidi, hvor I skal gennem tunneller for at komme til. Og i Leirvik kan I opleve vikingeudgravningerne.

Gjogv er en lille bygd på øen Eystyuroy, kør hertil via Aidi og se de flotte klipper ”Risin og Kellingin” ude i havet. Tæt herpå passeres også det højeste punkt på Færeørne. I Gjogv ligger også det hyggelige guesthouse, hvor vi anbefaler at snuppe en kop kaffe og hjemmebagt kage.

Saksun ligger på samme ø som Tórshavn, her kommer man ud via en lille smal vej, der ender med den smukkeste udsigt ved den  gamle Kongsgård.

På vejen tilbage kan I evt. køre ned via Kirkjubøur og se den gamle Kongsgård.

Det skiftende vejr kan vi ikke gøre så meget ved – I skal være indstillede på, at man på én og samme dag kan opleve regn, dis, snevejr og solskin.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Færøerne

Torshavn

5 dage

fra kr. 7.195

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder
Dagsprogram
Dag 1 - 4
Tórshavn
Dag 5
Tórshavn - hjemrejse

Dag 1 - 4

Tórshavn

Velkommen til Tórshavn og Færøerne!

I kan bruge dagene på en gåtur på Tinganes ved havnen. Og det er også muligt med en heldagstur til øen Nólsoy - båden afgår fra havnen og turen overfarten tager kun 15-20 minutter. På Nólsoy vil I føle at I rejser flere årtier tilbage i tiden. Udnyt muligheden for at opleve øen sammen med en lokal guide og tag til den sydlige del, hvor I finder fyrtårnet, der er bygget af smukt tilhuggede sten - og forresten afbildet på en af 20 krone mønterne, og det har en af verdens største linser, 282 cm bred og fire tons tung. 

På øen finder I verdens største koloni af stormsvaler - hvorfor I selvfølgelig bør besøge ornitologen Jens Kjeld Jensen og se alle hans udstoppede fugle og dyr. En anden attraktion er båden Diana Victoria, som ligger i kælderen under informationskontoret - det var med denne båd, at Ove Joensen ene mand roede de 900 sømil fra Nólsoy til Langelinie i København.

Lørdag den 3. april er der inkluderet en frokost menu på Hotel Hafnia's café.

Søndag den 4. april er der inkluderet en 3-retters aftenmenu på Hotel Hafnia's restaurant Panorama, som har udsigt over hele Tórshavn.
Læs mere

Dag 5

Tórshavn - hjemrejse

Turen er slut, og afhængig af hvornår flyet går retur til Danmark, kan det nåes af nyde lidt mere af Tórshavn. 

Turen går tilbage til Vagar, og bilen afleveres. 

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser