Oplev Færøerne i sommerdragt - med dansktalende guide

Færøerne - Øen Streymoy, Torshavn
 • Bo i verdens mindste hovedstad, Tórshavn
 • Dansktalende guide på udflugterne
 • 3 heldagsudflugter til Mykines, Nordøerne og Sandoy 
 • Sejlads langs Vestmannabjergene og i kystens grotter

Nyd 8 sommerdage på Færøerne med skønne naturoplevelser, vandreture og sejlads med skonnert.

Vi har sammensat en rejse hvor fly, hotel og 4 udflugter med dansktalende guide, er inkluderet. Herudover er der rig mulighed for flere oplevelser – hvis du ønsker det.

 

Bo i verdens mindste hovedstad, Tórshavn

Du bor på Hotel Djurhuus i Tórshavn, hvorfra der er afgang til de fleste af udflugterne om morgenen, typisk kl. 9.00. Transport på udflugterne foregår med bus sammen med andre danskere og en dansktalende rejseleder. Se specifikke detaljer under dagsprogrammet. 

Heldagsudflugt til Nordøerne

Du besøger Nordøerne, hvor der undervejs gøres stop ved diverse udsigtsposter, så udsigten til fire forskellige øer, nemlig Fugloy, Svínoy, Borðoy og Kunoy kan nydes. Der bliver rig mulighed for at tage flotte billeder. I Klaksvik besøges den smukke kirke og en uldfabrik med uldvarer i lækkert færøsk design. I Leirvik lægges vejen forbi vikingeudgravningerne på vejen tilbage til Klaksvik.

Søpapegøjer og suler på Mykines

En af rejsens mest karakteristiske oplevelser er helt sikkert fugleparadiset Mykines. På denne heldagsudflugt kan du komme helt tæt på Færøernes største fugl, sulen, som kun yngler her på Holmen på Mykines. Du kan vælge mellem at opleve øsamfundet i Mykines by eller tag på en frisk to timers vandretur til Holmen – en guidet tur til og fra Sørvágur (hvor der sejles fra).

Saga-øen Sandoy og den kulturelle højborg Kirkjubøur

På denne heldagstur oplever du den traditionelle, færøske livsstil på den smukke ø Sandoy. Undervejs ser du søpapegøjekolonier og besøger den gamle kulturelle højborg Kirkjubøur. Her oplever du et af verdens ældste tømmerhuse fra 1050, hvor familien Patursson har boet i 17 generationer.

Sejlads langs Vestmannabjergene

Er du til Færøernes fauna fra havsiden med fuglefjelde, sæler og måske en forbipasserende hval, bliver denne bådtur helt sikkert rejsens højdepunkt. Rammerne er sat blandt høje klipper, grotter og kløfter og oplevelserne og skønheden er i overflod. Der vil være rig mulighed for at tage billeder af fugle og fjelde.

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Færøerne

Øen Streymoy, Torshavn

8 dage

fra kr. 16.830

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Øen Streymoy - 7 nætter

Hotel Streym
Se kort

Hotel Streym

Beliggenhed: Færøerne, Øen Streymoy

Streym er et pænt og moderne hotel, hvor mange af værelserne har havudsigt. Alle har privat bad samt wi-fi og satellit-tv.

Der er morgenmadsrestaurant med behagelige sofagrupper, hvor du også kan drikke en gratis kaffe. I hotellets reception er personalet behjælpeligt med at anbefale restauranter og seværdigheder. Det er ligeledes muligt at bestille lufthavnstransport til og fra Vágar Lufthavn.

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Tórshavn
Dag 2
Dagen til rådighed eller udflugt til Streymom og Eysturoy.
Dag 3
Udflugt til Mykines
Dag 4
Udflugt til Vestmannabjergene
Dag 5 - 6
Dage på egen hånd
Dag 7
Udflugt til Sandoye og Kirkjubøur
Dag 8
Hjemrejse

Dag 1

Tórshavn

Ankomst til Færøerne 
Fly fra København til Færøerne. Flyveturen tager godt 2 timer, og efter ankomst venter en shuttle-taxi på jer og sørger for transfer til jeres hotel i Torshavn.

 

Læs mere

Dag 2

Dagen til rådighed eller udflugt til Streymom og Eysturoy.

Dagen fri, med mulighed for at bruge lidt tid i Torshavn, til at se byen, det færøske Lavting, Tinganes, Nordens hus mv.
Bybusserne i Torshavn er i øvrigt gratis at benytte.

Der er også mulighed for at tilkøbe en udflugt til Streymoy og Eysturoy.
Afgang kl. 09.00 - med kurs mod nordøst. Du vil opleve den gamle hvalfangerstation "vid Air" på ved mod bygderne Funningur og Gjogv.
Du kommer til at passere de kendte stenformationerne ude i havet "Kæmpen og Kællingen", som guiden fortæller sagnet om.
Færøernes højeste fjeld Slættaratindur (882 m) passeres også undervejs.
I bygden Gjogv skal du opleve ægte færøsk idyl, og den ikoniske naturhavn. I Saksun oplever man at stå højt oppe på fjeldet med en utrolig udsigt, og vejen hertil, ikke mindst, er helt spektakulær, minder mest om vejen til Verdens ende, ganske smal og smuk langs elven.

Frokost er inkluderet på dagens udflugt.

Udflugten koster 1495 pr voksen og 745 pr barn.

 
Læs mere

Dag 3

Udflugt til Mykines

Afgang fra hotellet kl. 09.00 – i dag går turen til det østligste punkt på Færøerne – nemlig den helt unikke ø Mykines, der især er kendt for sit utroligt rige fugleliv. Fjeldene er også ganske specielle og I kommer på en vandretur til Holmen, I nok sent vil glemme.

Færøerne er også kendte for de mange søpapegøjer, og i dag har I virkelig chancen for at opleve den lille fugl med sit smukke, farverige næb. Samtidigt vil I opleve suler svæve majestætisk over havet, der omkranser den lille ø. Hold i øvrigt øje med sælerne, der holder til nedenfor fyrtårnet.
I kommer retur til hotellet omkring kl. 19.00.

Frokost er inkluderet.

Læs mere

Dag 4

Udflugt til Vestmannabjergene

I dag går turen med båd til Vestmannabjergene, fugle fjeldene nord for Vestmanna. Her kan I betragte de høje fjelde, der rejser sig fra havet og nyde det vilde fugleliv, og måske er I heldige at få øje på en hval.

Der er afgang fra havnen kl. 14.30 – og turen varer ca. 2 timer

 
Læs mere

Dag 5 - 6

Dage på egen hånd

 I skal på heldagstur til Nordøerne. Fjeldene oppe nordpå er meget karakteristiske, de er høje og stejle - og I får mulighed for at tage flotte billeder undervejs fra diverse udsigtsposter, som I gør stop ved. Blandt andet stopper I og nyder udsigten til fire forskellige øer, nemlig Fugloy, Svínoy, Borðoy og Kunoy. I Klaksvik besøges den smukke kirke og en lokal uldvarefabrik med lækker færøsk design. I Leirvik lægges vejen forbi vikingeudgravningerne inden I er tilbage i Klaksvik omkring kl. 17.

 

De næste dage står til jeres egen disposition. Vi foreslår en vandretur gennem Tórshavns gamle bydel "á Reyni" og selvfølgelig et besøg ud på Tinganes, hvor verdens ældste parlament ligger. Der er flere meget interessante museer i Tórshavn, og så kan en frokost i Nordens Hus bestemt anbefales. Nyd en dag i en af verdens mindste hovedstader med hyggelige caféer, gode restauranter og designforretninger.

Om fredagen er det muligt at tage på en guided udflugt til den nordlige del af Eysturoy. Turen går forbi den gamle hvalfanger station "við Áir" og videre til bygden Gjógv og Funning. Se stenformationen "Kæmpen og kællingen", og se Færøernes højeste fjeld Slættaratindur. 
Der er afgang ca. kl 09:00, og I er retur omkring kl 15:00. Pris per person kr. 995,- og er inkl. bustransport, guide og frokost.

 

Læs mere

Dag 7

Udflugt til Sandoye og Kirkjubøur

Afgang mod øen Sandoy kl. 09.00. Sandoy er nok den af øerne, der bedst har bevaret det traditionelle Færøerne. Naturen herovre er meget anderledes end resten af Færøerne. Turen dertil foregår med en lille færge. Tilbage fra Sandoy skal I opleve den gamle kulturelle højborg i Kirkjubøur, hvor I blandt andet kan se verdens ældste tømmerhus, Roykstovan, fra år 1050, og som i dag for 17. generation huser familien Patursson. I får også mulighed for at se ruinerne af Skt. Magnus katedralen fra 1300-tallet og Olav's kirken fra 1200-tallet.

Turen varer til kl. 18.00 – og frokost er inkluderet undervejs.
 
Læs mere

Dag 8

Hjemrejse

Så er det blevet tid til at tage afsked med Færøerne – transfer med shuttle til lufthavnen og fly retur til København efter en uforglemmelig rejse til de smukke grønne øer.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.