Færøerne rundt på 8 dage - med dansktalende guide

Færøerne - Øen Eysturoy, Øen Vágar

 • Bådtur til fugleparadiset Mykines
 • Naturoplevelser på vandreture mellem udvalgte bygder 
 • Sejlads til øen Suðuroy – oplev kulminerne ved Hvalba
 • Bestigning af Slættaratindur, Færøernes højeste bjerg
 • Tórshavns seværdigheder

Nyd 8 dages rundrejse på Færøerne med skønne naturoplevelser, vandreture og sejladser.

Visit Faroe Islands har venligt stillet billederne fra denne rejse til rådighed. Alle fotos tilhører Visit Faroe Islands og fotograferne Adam Burton og Olavur Frideriksen.

På denne 8 dages grupperejse til Færøerne får I et godt indtryk af øgruppen og muligheden for at se det meste af, hvad de 18 øer har at byde på. Med udgangspunkt i bygden Gjógv i den nordlige del af øen Eysturoy eller i byen Runavík på øens sydlige kyst tager I dagligt på ture til de omkringliggende øer; I når så vidt som til Mykines, Suðuroy, nordøerne og hovedstaden Tórshavn. Udflugterne på denne grupperejse foregår med bus og egen dansktalende, lokal guide. I er således fleksible i forhold til det omskiftelige vejr og kan eventuelt bytte om på rækkefølgen af turens udflugter om nødvendigt. 

Vi har sammensat denne pakke med dansktalende rejseleder, hvor fly, 7 nætters hotel- og guesthouseophold, helpension og fuldt udflugtsprogram er inkluderet.
Første nat overnatter I på Hotel Vagar på øen Sørvágur og de øvrige seks nætter på Guesthouse Gjaargardur* i bygden Gjógv på den nordlige side af øen Eysturoy.

*) Turen med afrejse 19/7 2017 er i Færøernes absolutte højsæson og overnatningerne vil ikke som beskrevet ovenfor være på Guesthouse Gjáargarður* men på Hotel Rúnavík med en merpris på kr. 1.550,- pr. person.

Afrejsedatoer: 24. maj, 19. juli og 23. august 2017
Udrejse: København - Færøerne - 18:30-19:45
Hjemrejse: Færøerne - København - 14:35-17:40

Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Færøerne

Øen Eysturoy, Øen Vágar

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Øen Vágar - 1 nætter

Hotel Vágar
Se kort

Hotel Vágar

Beliggenhed: Færøerne, Øen Vágar

Der er blot et par minutters gang til Vágar Lufthavn, og hotellet ligger omkring 50 km fra Tórshavn.

Der er 25 værelser, og nogle af dem er 40 m2 store familieværelser med separat opholdsområde. Alle værelser har udsigt over landskabet, og der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv og te/kaffefaciliteter. 

I restauranten kan der bestilles pizza og kebab. Hotellet har et legeområde til børn, og der tilbydes gratis parkering. 


Læs mere her

Øen Eysturoy - 6 nætter

Guesthouse Gjáargardur
Se kort

Guesthouse Gjáargardur

Beliggenhed: Færøerne, Øen Eysturoy

På Guesthouse Gjáargardur bor du midt i den smukke, færøske natur nær ved bygden Gjógv på Færøernes næststørste ø, Eysturoy. Omgivelserne er fredelige og ideelle til vandreture. Tórshavn by og Vágar Lufthavn ligger omkring en times kørsel derfra.

 
Værelserne er hyggelige og enkelt indrettet med eget bad med bruser. Der er gratis internet i hele ejendommen. 

På Gjaargardur Guesthouse kan du spise i den sæsonåbne restaurant. Øvrige faciliteter omfatter tv-stue, bordtennis og cykeludlejning.


Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 8
Færøerne rundt på 8 dage

Dag 1 - 8

Færøerne rundt på 8 dage

Dag 1 - Ankomst

Fly fra København til Færøerne kl. 18.30 med ankomst lokal tid kl. 19.45.
I lufthavnen modtages i af jeres guide og bliver kørt direkte til Hotel Vágar. Der ligger meget tæt på lufthavnen. Efter check in på hotellet holder guiden et kort velkomstmøde, hvor ugens program vil blive gennemgået og I får tid til at spise aftenmad.

Dag 2 - Mykines

Dagens udflugt går til fugleparadiset Mykines. Vi kører ned til havnen i bygden Sørvágur, hvor båden “Jósup” sejler os til Mykines på 45 minutter. 

Mykines har 13 faste indbyggere og er en perle med sit meget rige fugleliv. Her kan vi blandt andet se skarv, lomvier, alke, søpapegøjer og suler som i øvrigt kun yngler på Mykineshólm. Vi vandrer fra bygden til holmen, hvor vi ser Færøernes vestligste fyrtårn fra 1909. Når vi hen mod aften kommer retur til Sørvágur kører vi til Gjógv, hvor vi skal bo på Guesthouse Gjaargardur de næste 6 nætter. 
*Bemærk, at på afgangen den 19. juli bor I på Hotel Runavik.


Dag 3 - Gjogv 

I dag tager vi på en vandretur rundt i den lille bygd Gjógv. Bygden er nok en af Færøernes smukkeste og mest idylliske af sin slags og har blot 29 indbyggere. Vi besøger bygdens skole og kirke, samt vartegnet for stedet – den smukke kløft der danner en naturhavn. Dagen byder på en vandretur til Ambadalur, hvorfra vi oplever en helt fantastisk udsigt til den i havet højeste fritstående klippe Búgvin med sine 188 meter. 

Dag 4 - Klaksvik og Vidareidi

Dagens udflugt går til nordøerne, hvor vi besøger Færøernes næststørste by Klaksvík med sine 4.601 indbyggere. Klaksvík er øernes fiskeriby. Herfra tager vi til Viðareiði, en hyggelig, smuk bygd, hvorfra det er muligt at tage på en kort vandretur til et udsigtspunkt, hvorfra man kan se øerne Fugloy, Svínoy, Kalsoy, Kunoy og Borðoy på samme tid. 
I løbet af dagen bliver der også tid til en vandretur fra Árnafjørður til Klaksvík.
Dag 5 Suduroy
Færøernes sydligste ø er Suðuroy – og den er målet for dagens udflugt. Fra Tórshavn er der to timers sejlads til Suðuroy. Undervejs nydes udsigten til øerne Skúvoy, Sandoy, Store Dímun og Lille Dímun. Bemærk det rige fugleliv og hold øje med nysgerrige sæler. På Suðuroy besøges flere steder bl.a. Fámjin, hvor Færøernes første flag Merkið fra 1919 hænger. Vi skal se kulminerne ved Hvalba, naturhavnen i Tvøroyri, trækirken fra 1847 i Porkeri. Tidligt på aftenen går turen retur til Tórshavn og derfra til Gjógv. Aftensmad spises ombord på færgen. 

Dag 6 - Eysturoy 

I dag skal vi opleve den del af Eysturoy, hvor vi bor. Her starter turen med et besøg i bygden Eiði. Om eftermiddagen bestiger vi Færøernes højeste bjerg Slættaratindur (882 meter). Slættaratindur har en flad top, hvilket har lagt navn til bjerget. Herfra har man på en god dag målt verdens længste synsvidde, idet man herfra i klart vejr kan se Vatnajøkull 550 kilometer væk. 

Dag 7 - Torshavn

I dag skal vi opleve Tórshavn – og naturligvis den gamle bydel Tinganes og á Reyni, som er en af Europas bedst bevarede gamle bydele helt fra 1600-tallet, idet Tórshavn ikke har været hærget af brande, som de fleste andre europæiske byer. Frokosten nydes i Nordens Hus og efterfølgende går turen videre til Færøernes gamle kulturelle højborg Kirkjubøur. Her ser vi ruinerne af Skt. Magnus katedralen fra 1300-tallet, Roykstovan – som er én af verdens ældste træhuse – fra omkring år 1050 og Færøernes ældste kirke Olavskirken fra 1200-tallet. 

Dag 8 - Hjemrejse

Afgang mod lufthavnen og fly fra Færøerne kl. 14.35 med ankomst i København kl. 17.40 lokal tid kl. 17:40

*) Turen med afrejse 19/7 2017 er i Færøernes absolutte højsæson og overnatningerne vil ikke som beskrevet ovenfor være på Guesthouse Gjáargarður* men på Hotel Rúnavík med en merpris på kr. 1.550,- pr. person.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser