Færøerne rundt på 6 dage - med dansktalende guide

Færøerne - Øen Eysturoy, Øen Vágar
 • Spændende rundrejse
 • Dansktalende guide  
 • Sejlads til fuglefjelde
 • Helpension

Nyd 6 dages rundrejse på Færøerne med skønne naturoplevelser, vandreture og sejladser.

Visit Faroe Islands har venligt stillet billederne fra denne rejse til rådighed. Alle fotos tilhører Visit Faroe Islands og fotograferne Adam Burton og Olavur Frideriksen.

På denne 6 dages rundrejse til Færøerne får I et godt indtryk af øgruppen og muligheden for at se det meste af, hvad de 18 øer har at byde på. Oplevelserne spænder fra Tórshavn til Nordøerne, og bygden Gjógv i den nordlige del af øen Eysturoy. Fuglefjelde og helt unikke grønne fjelde er blot en del, af det vi byder på disse dage. 

I skal dog være fleksible i forhold til det omskiftelige vejr, hvilket kan betyde at vi eventuelt bytter om på rækkefølgen af turens udflugter om nødvendigt. 

Vi har sammensat denne pakke med dansktalende guide, hvor fly, 5 nætters hotel- og guesthouse-ophold, de fleste måltider og fuldt udflugtsprogram er inkluderet.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Færøerne

Øen Eysturoy, Øen Vágar

6 dage

fra kr. 13.895

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Øen Streymoy - 2 nætter

Hotel Streym
Se kort

Hotel Streym

Beliggenhed: Færøerne, Øen Streymoy

Streym er et pænt og moderne hotel, hvor mange af værelserne har havudsigt. Alle har privat bad samt wi-fi og satellit-tv.

Der er morgenmadsrestaurant med behagelige sofagrupper, hvor du også kan drikke en gratis kaffe. I hotellets reception er personalet behjælpeligt med at anbefale restauranter og seværdigheder. Det er ligeledes muligt at bestille lufthavnstransport til og fra Vágar Lufthavn.

Læs mere her

Øen Eysturoy - 2 nætter

Gjáargardur
Se kort

Gjáargardur

Beliggenhed: Færøerne, Øen Eysturoy

På Guesthouse Gjáargardur bor du midt i den smukke, færøske natur nær ved bygden Gjógv på Færøernes næststørste ø, Eysturoy. Omgivelserne er fredelige og ideelle til vandreture. Tórshavn by og Vágar Lufthavn ligger omkring en times kørsel derfra.

Værelserne er hyggelige og enkelt indrettet med eget bad med bruser. Der er gratis internet i hele ejendommen. 

På Gjaargardur Guesthouse kan du spise i den sæsonåbne restaurant. Øvrige faciliteter omfatter tv-stue, bordtennis og cykeludlejning.

 
Læs mere her

Øen Vágar - 1 nætter

Hotel Vágar
Se kort

Hotel Vágar

Beliggenhed: Færøerne, Øen Vágar

Der er blot et par minutters gang til Vágar Lufthavn, og hotellet ligger omkring 50 km fra Tórshavn.

Der er 25 værelser, og nogle af dem er 40 m2 store familieværelser med separat opholdsområde. Alle værelser har udsigt over landskabet, og der er gratis wi-fi, fladskærms-tv og te/kaffefaciliteter. 

I restauranten kan der bestilles pizza og kebab. Hotellet har et legeområde til børn, og der tilbydes gratis parkering. 

 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Færøerne
Dag 2
Udflugt til Vestmanna
Dag 3
Udflugt til Streymoy og Eysturoy
Dag 4
Udflugt til Nordøerne
Dag 5
Udflugt til Vága
Dag 6
Torshavn - Danmark

Dag 1

Danmark - Færøerne

Fly fra København eller Billund til Færøerne

Ankomst til de smukke grønne øer hvor guiden venter på gruppen i lufthavnen. Vi kører bus til Færøernes hovedstad Tórshavn - og får undervejs gennemgået de næste dages program.

Efter check-in på Hotel Streym er der planlagt sightseeing tur i Tórshavn, hvor I bl.a. skal besøge en af Europas bedst bevarede "gamle bydele" á Reyni, fortet Skansin og verdens ældste parlament Tinganes, herefter går turen til Færøernes gamle kulturelle højborg Kirkjubøur og besøg i Roykstovan fra år 1050, Skt. Magnus Katedralen fra 1300-tallet og Færøernes ældste kirke fra år 1200.
Aftensmaden på restaurant i Tórshavn.*

*Bemærk at ankomstdagen ved afrejse 11. oktober 2020, vil have et ændret program.
Corona-test foretages i lufthavnen for egen regning, hvorefter man skal gå i selvisolation med sine medrejsende, indtil testresultat foreligger (senest næste formiddag).
Fra lufthavnen møder gruppen deres guide, der arrangeres en guidet byrundtur i bussen, hvorefter aftensmaden leveres i form af en luksusmadpakke på værelset. Næste dag fortsætter programmet som vanligt.

Forplejning: Aftensmad

 

Læs mere

Dag 2

Udflugt til Vestmanna

Turen går med bus til bygden Vestmanna, hvor båden tager os med på en helt fantastisk tur under de tårnhøje Vestmannabjerge, hvor stilheden i grotterne vil blive overdøvet af de tusindvis af fugle der bor i disse klipper. Turen tager ca. 2 timer og derefter vil der blive serveret frokostbuffet i restauranten samme sted.

Aftensmaden spises på den spændende tapas restaurant Katrina Christiansen, som ligge nede i midtbyen blot få 100 meter fra hotellet.

Forplejning: Morgenmad / Frokostbuffet / Aftensmad


 

 

Læs mere

Dag 3

Udflugt til Streymoy og Eysturoy

I dag flyttes der til et nyt hotel, og en bus vil hente jer, og turen går mod næste ophold i Gjógv.
På vej til Gjógv vil guiden fortælle om steder og bygder, samtidig med at der vil blive gjort stop ved særlig gode steder for fotografering. Bussen vil stoppe ved hvalfangerstationen við Air og I vil besøge bygden Saksun og museet Dúvugarður. Efter at have passeret Atlanterhavsbroen mellem Streymoy og Eysturoy går ture til Eiði og videre mod Gjógv, hvor bussen først vil passere stenformationerne "kæmpen og kællingen" og straks derefter Færøernes højeste fjeld Slættaratindur med sine 882 m.

Efter at bagagen er kommet på plads på Gjáargarður vil der være aftensmad.

Forplejning: Morgenmad / Madpakke / Aftensmad

Læs mere

Dag 4

Udflugt til Nordøerne

I dag går turen tværs over Eysturoy til Borðoy, undervejs stopper vi ved bygdemuseet i Nes. Der er en undersøisk tunnel mellem øerne, bemærk især belysningen længst nede, kunstværket har den berømte færøske kunstner Tróndur Patursson stået for. Efter en kort sightseeing tur i fiskerrigets hovedstad Klaksvík besøger vi øen Kunoy.

Aftensmad på hotellet.

Forplejning: Morgenmad / Frokost / Aftensmad

 

Læs mere

Dag 5

Udflugt til Vága

Vi pakker sammen og sætter kursen mod vest. Check in på Hotel Vágar og efterfølgende tid til at udforske øen Vága; Barbara's hus Kálvalíð, krigsmuseet, den smukke kirke i Sandavágur og bygderne Bøur og Gásadalur. Turen sluttes med en sejltur med det mest ejendommelige fartøj Lakeside ud til vandfaldet Bøssdalafossur.

Aftensmad spises på den hyggelige Café Fjørðoy.

Forplejning: Morgenmad / Madpakke / Aftensmad

 

 

Læs mere

Dag 6

Torshavn - Danmark

Rejsen sluttes af med et besøg hos de "lokale" - vi har sat en bonde fra Bøur i stævne og han fortæller om livet på øerne og i bygden, hvor han bor.  
Frokost er i Café Fjørðoy i Sørvágur.

Så er det tid at sige farvel og tak for denne gang - og forhåbentlig "på gensyn".

Forplejning: Morgenmad / Frokost 

 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.