På opdagelsesrejse til Antarktis

Antarktis - Drake Passagen
 
 • Ekspeditionsrejse til Antarktis med store dyreoplevelser
 • Oplev den berømte Drake-passage ombord på ekspeditionsskib
 • Mulighed for at opleve Buenos Aires

Tag med på en opdagelsesrejse med ekspeditionsskibet MS Midnatsol - hele vejen til det hvide kontinent mod syd. Undervejs kommer du i nærkontakt med elementerne og oplever det rige dyreliv. 

De smukke billeder her i tilbuddet er venligst stillet til rådighed af Hurtigruten. Alle fotos tilhører Hurtigruten. Fotograferne: Roland Genna, Karsten Bidstrup, Maximilian Schwarts, Andrea Klaussner, Stefan Dall, Dominic Barrington, Andreas Kalvig Anderson, Danel Skjeldam

Nu har du muligheden for at opleve et helt særligt eventyr! På denne ekspeditionsrejse til Antarktis med  ekspeditionsskibet MS Midnatsol får du mulighed for udforske det mest afsidesliggende sted på jorden. 

I nærkontakt med Antarktis' dyreliv

Den store rejse tager sit udgangspunkt i Buenos Aires, hvor du får en smagsprøve på ”Sydamerikas Paris”, som den charmerende by ofte kaldes. Du kan undervejs på rejsen ombord høre forelæsninger om regionens historie, så du kan få endnu mere ud af de oplevelser, der venter dig.

Fra Buenos Aires flyver du til det sydlige Ushuaia, hvor du stiger ombord på ekspeditionsskibet, og sejladsen mod Antarktis tager sin start. Det første højdepunkt er, når der sejles gennem den berømte Drake-passage. Forude venter det fjerntliggende Antarktis, hvor hvert isbjerg gemmer på en ny seværdighed. 
Dyrelivet i Antarktis er et kapitel for sig, og der vil være mulighed for at se hvaler og møde tusinder af pingviner og sæler, alt imens isbjerge glider forbi i fantastiske former og farver.

Spændende foredrag og hygge ombord

Ombord på ekspeditionsskibet er der mange muligheder for at lære og dele oplevelser med de øvrige gæster samt ekspeditionsholdet. MS Midnatsol er bygget og designet til at imødekomme moderne opdagelsesrejsendes behov - både ombord og i land.

I skibets medierum vises dagens højdepunkter, og hvis du ikke deltager i en udflugt eller landgang, kan du se film og fotografier og være med til at dele eventyroplevelserne ved dagens slutning.

Vær opmærksom på, at på denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer tidsplanen. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad der kan opleves undervejs.

Kom med på denne rejse til verdens fjerneste kontinent - og få en oplevelse for livet!

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Antarktis

Drake Passagen

15 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Hurtigruten Explorer - 12 nætter

M/S Midnatsol
Se kort

M/S Midnatsol

Beliggenhed: , Hurtigruten Explorer

Skibet M/S Midnatsol er bygget i 2003 på skibsværftet Fosen Mek. Verk. i Norge. Skibet sejler langs Norges kyst fra september til maj og resten af året er skibet en del af Hurtigrutens globale Explorer flåde.

Ombord pryder norske kunstværker skibets vægge og indretningen og interiøret ombord er lys, farverig og inspireret af Norges solrige og varme sommerdage. Ombord finder man hyggelige indvendige og udvendige kahytter af forskellig karakter og størrelse.

Den flotte natur kan nydes fra den toetagers Panoramasalon, med væg-til-væg panoramavinduer, som tilbyder en fantastisk udsigt. Ombord finder man både en cafe og to restauranter, som står klar til at servicerer gæsterne ombord når sulten melder sig. Udenfor på dækket kan du nyde varmen fra de opvarmede jacuzzis, i kombinationen med den frostklare luft. Trænger du til at røre dig rummer skibet også et fitnesscenter og en sauna. Herudover byder skibet også på flere barer, en butik, et bibliotek, samt trådløs internetadgang.

M/S Midnatsol er et isklasse 1X-skib, som er bygget til sejladser i arktiske farvande. Den avancerede teknologi ombord, gør skibet aldeles egnet til ekspeditionsrejser i Antarktis. Skibets ekspeditionsteam afholder foredrag og ledsager de rejsende på udflugter til lands.

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan nydes overalt på skibet - ja sågar fra jacuzzien – det er hvad vi kalder en moderne oplevelsesrejse! Skal du med?

Tekniske data: Antal passagerer: 970 / Antal sengepladser: 632 / Antal dæk: 9

Skibsbilledet er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Andrea Klaussner

Se alle aktuelle krydstogter med M/S Midnatsol

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
København - Buenos Aires
Dag 2
Buenos Aires - Ushuaia
Dag 3 - 4
Drake-passagen
Dag 5 - 10
Antarktis
Dag 11 - 12
Drake-passagen
Dag 13
Buenos Aires - København

Dag 1

København - Buenos Aires

Afrejse fra København til Buenos Aires, hvor denne eventyrrejse begynder med en overnatning i Argentinas hovedstad. Dagen og aftenen er på egen hånd til at opleve "Sydamerikas Paris".

Det er muligt at en udflugt om eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 2

Buenos Aires - Ushuaia

Tidlig flyafgang til det sydlige Ushuaia, hvor ekspeditionsskibet venter.

Sejladsen starter med en velkomstmiddag.

Læs mere

Dag 3 - 4

Drake-passagen

Der sejles gennem den berømte og berygtede Drake-passage.

Der vil være mulighed for at deltage i foredrag om Antarktis i skibets aktivitetscenter, hvor der undervejs vil være film og foredrag.

Læs mere

Dag 5 - 10

Antarktis

Så starter eventyret i en af verdens mest afsidesliggemde områder. Her bliver der mulighed for at tage med i land for at udforske den smukke nartur og komme tæt på både pingviner og sæler. Fra dækket vil der også være gode muligheder for at se hvaler.

En af de sydlige Shetlandsøers seværdigheder er Deception Island, og når der sejles ind i vulkanøens naturhavn, ses den forladte hvalfangststation Hektor og en forladt britisk base. Half Moon Island er en enormt fotogen ø, velsignet med noget af Antarktis smukkeste natur. Yankee Harbour har en koloni æselpingviner med 4.000 ynglende par. Cuverville Island er hjemsted for en anden af de største kolonier af æselpingviner. Neko Harbour ligger smukt i den inderste del af Andvord-bugten. Paradise Harbour fik sit beskrivende navn af hvalfangerne i forrige århundrede. Wilhelmina Bay har fantastisk natur og kaldes ofte "Whale-mina Bay" på grund af det store antal pukkelhvaler, der ses her i december.
Der er planlagt masser af aktiviteter, så Antarktis kan opleves på den bedste måde.

En dag kan du gå på kysten for at se pingviner og høre den knitrende støj af gletsjere. Næste dag kan du mærke salt og vind, når vi sejler mellem havisen på udkig efter leopardsæler, der tager en lur isen. Tredje dag er der mulighed for en kajaktur eller en længere vandretur. Om bord er der mange slags aktiviteter i explorer-rummet. Skibets fotograf demonstrerer det grundlæggende i ekspeditions-fotografering. Deltag i sammenkomster, hvor ekspeditionsholdet fortæller om dagens aktiviteter, holder oplæg, og ekspeditionslederen præsenterer næste dags plan. Disse sammenkomster er gode muligheder for at dele minder og oplevelser med de øvrige ekspeditionsmedlemmer. 

Læs mere

Dag 11 - 12

Drake-passagen

Turen går tilbage til civilisationen, og dagen kan bruges i aktivitetcenteret eller til at slappe af.

Læs mere

Dag 13

Buenos Aires - København

Turen har sin afslutning, og der flyves via Ushuaia til Buenos Aires og derfra til København. Der er selvfølgelig mulighed for at forlænge med ekstra nætter i Buenos Aires mod tillæg.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.