På opdagelsesrejse til Antarktis

Antarktis - Drake Passagen
 
 • Ekspeditionsrejse til Antarktis med store dyreoplevelser
 • Oplev den berømte Drake-passage ombord på ekspeditionsskib
 • Mulighed for at opleve Buenos Aires

Tag med på en opdagelsesrejse med ekspeditionsskibet MS Midnatsol - hele vejen til det hvide kontinent mod syd. Undervejs kommer du i nærkontakt med elementerne og oplever det rige dyreliv. 

De smukke billeder her i tilbuddet er venligst stillet til rådighed af Hurtigruten. Alle fotos tilhører Hurtigruten. Fotograferne: Roland Genna, Karsten Bidstrup, Maximilian Schwarts, Andrea Klaussner, Stefan Dall, Dominic Barrington, Andreas Kalvig Anderson, Danel Skjeldam

Nu har du muligheden for at opleve et helt særligt eventyr! På denne ekspeditionsrejse til Antarktis med  ekspeditionsskibet MS Midnatsol får du mulighed for udforske det mest afsidesliggende sted på jorden. 

I nærkontakt med Antarktis' dyreliv

Den store rejse tager sit udgangspunkt i Buenos Aires, hvor du får en smagsprøve på ”Sydamerikas Paris”, som den charmerende by ofte kaldes. Du kan undervejs på rejsen ombord høre forelæsninger om regionens historie, så du kan få endnu mere ud af de oplevelser, der venter dig.

Fra Buenos Aires flyver du til det sydlige Ushuaia, hvor du stiger ombord på ekspeditionsskibet, og sejladsen mod Antarktis tager sin start. Det første højdepunkt er, når der sejles gennem den berømte Drake-passage. Forude venter det fjerntliggende Antarktis, hvor hvert isbjerg gemmer på en ny seværdighed. 
Dyrelivet i Antarktis er et kapitel for sig, og der vil være mulighed for at se hvaler og møde tusinder af pingviner og sæler, alt imens isbjerge glider forbi i fantastiske former og farver.

Spændende foredrag og hygge ombord

Ombord på ekspeditionsskibet er der mange muligheder for at lære og dele oplevelser med de øvrige gæster samt ekspeditionsholdet. MS Midnatsol er bygget og designet til at imødekomme moderne opdagelsesrejsendes behov - både ombord og i land.

I skibets medierum vises dagens højdepunkter, og hvis du ikke deltager i en udflugt eller landgang, kan du se film og fotografier og være med til at dele eventyroplevelserne ved dagens slutning.

Vær opmærksom på, at på denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer tidsplanen. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad der kan opleves undervejs.

Kom med på denne rejse til verdens fjerneste kontinent - og få en oplevelse for livet!


Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Antarktis

Drake Passagen

12 nætter / 13 dage

fra kr. 50.625

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Hurtigrutens kystskibe - 12 nætter

MS Midnatsol

MS Midnatsol

Beliggenhed: Norge, Hurtigrutens kystskibe

Billederne her på siden er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Alle fotos tilhører Hurtigruten og fotograferne er Tor Farstad, Stefan Dall, Rune Kongsro og Andreas Kalvig Anderson.

MS Midnatsol blev søsat i foråret 2003 og er således en af rederiets lidt nyere modeller fra 00erne. Skibet, der har en stærk miljøvenlig profil, er indrettet i et moderne design med lyst interiør og farverige kunstværker. Ved sejladser fra maj til september har det sit helt eget ekspeditionsteam ombord, der afholder spændende og lærerige foredrag. Emnerne afhænger af årstid og det farvand, der sejles i. Af rederiets øvrige skibe i samme kategori kan nævnes MS Trollefjord og MS Finnmarken.

På disse skibe (ligesom på MS Midnatsol) finder du alt fra soldæk til jacuzzi, bibliotek og et fitnessrum med sauna. Af andre faciliteter ombord kan nævnes internetadgang, legerum og en butik. Besøg også skibets smagfulde restaurant, hyggelige cafe eller barer, der serverer kolde drinks.

Kahytstyper:

Expedition-suiter
Expedition-suiterne er de mest eksklusive ombord med en suveræn placering øverst på skibet. Suiterne er udstyret med sofagruppe, TV, toilet og bad, minibar, samt et “cabin-kit”, indeholdende badekåbe, tøfler og andre velværeartikler. Nogle af suiterne har egen balkon. De fleste er udstyret med dobbeltseng.  

Arctic Superior-kahytter
De komfortable Arctic Superior-kahytter er placeret på det øvre og det midterste dæk og er beregnet til to personer. Alle kahytterne har eget bad og toilet, samt kaffe/the faciliteter. De fleste af kahytterne har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa.

Polar Inside-kahytter
Disse indvendige kahytter er placeret på det nedre dæk og tilbyder en hyggelig og intim atmosfære. Kahytterne er beregnet til to personer er alle udstyret med eget bad og toilet. De fleste af kahytterne har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Enkelte kahytter har over- og underkøjer.

Polar Outside-kahytter
Disse udvendige kahytter er placeret på det nedre dæk og tilbyder en hyggelig og intim atmosfære. Kahytterne er alle beregnet til to personer er udstyret med eget bad og toilet. De fleste har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Enkelte kahytter har over- og underkøjer.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
København - Buenos Aires
Dag 2
Buenos Aires - Ushuaia
Dag 3 - 4
Drake-passagen
Dag 5 - 10
Antarktis
Dag 11 - 12
Drake-passagen
Dag 13
Buenos Aires - København

Dag 1

København - Buenos Aires

Afrejse fra København til Buenos Aires, hvor denne eventyrrejse begynder med en overnatning i Argentinas hovedstad. Dagen og aftenen er på egen hånd til at opleve "Sydamerikas Paris".

Det er muligt at en udflugt om eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 2

Buenos Aires - Ushuaia

Tidlig flyafgang til det sydlige Ushuaia, hvor ekspeditionsskibet venter.

Sejladsen starter med en velkomstmiddag.

Læs mere

Dag 3 - 4

Drake-passagen

Der sejles gennem den berømte og berygtede Drake-passage.

Der vil være mulighed for at deltage i foredrag om Antarktis i skibets aktivitetscenter, hvor der undervejs vil være film og foredrag.

Læs mere

Dag 5 - 10

Antarktis

Så starter eventyret i en af verdens mest afsidesliggemde områder. Her bliver der mulighed for at tage med i land for at udforske den smukke nartur og komme tæt på både pingviner og sæler. Fra dækket vil der også være gode muligheder for at se hvaler.

En af de sydlige Shetlandsøers seværdigheder er Deception Island, og når der sejles ind i vulkanøens naturhavn, ses den forladte hvalfangststation Hektor og en forladt britisk base. Half Moon Island er en enormt fotogen ø, velsignet med noget af Antarktis smukkeste natur. Yankee Harbour har en koloni æselpingviner med 4.000 ynglende par. Cuverville Island er hjemsted for en anden af de største kolonier af æselpingviner. Neko Harbour ligger smukt i den inderste del af Andvord-bugten. Paradise Harbour fik sit beskrivende navn af hvalfangerne i forrige århundrede. Wilhelmina Bay har fantastisk natur og kaldes ofte "Whale-mina Bay" på grund af det store antal pukkelhvaler, der ses her i december.
Der er planlagt masser af aktiviteter, så Antarktis kan opleves på den bedste måde.

En dag kan du gå på kysten for at se pingviner og høre den knitrende støj af gletsjere. Næste dag kan du mærke salt og vind, når vi sejler mellem havisen på udkig efter leopardsæler, der tager en lur isen. Tredje dag er der mulighed for en kajaktur eller en længere vandretur. Om bord er der mange slags aktiviteter i explorer-rummet. Skibets fotograf demonstrerer det grundlæggende i ekspeditions-fotografering. Deltag i sammenkomster, hvor ekspeditionsholdet fortæller om dagens aktiviteter, holder oplæg, og ekspeditionslederen præsenterer næste dags plan. Disse sammenkomster er gode muligheder for at dele minder og oplevelser med de øvrige ekspeditionsmedlemmer. 

Læs mere

Dag 11 - 12

Drake-passagen

Turen går tilbage til civilisationen, og dagen kan bruges i aktivitetcenteret eller til at slappe af.

Læs mere

Dag 13

Buenos Aires - København

Turen har sin afslutning, og der flyves via Ushuaia til Buenos Aires og derfra til København. Der er selvfølgelig mulighed for at forlænge med ekstra nætter i Buenos Aires mod tillæg.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser