På opdagelsesrejse i fascinerende farvande

Antarktis -

 • Falklandsøernes rige dyreliv og overnatning i telt
 • De gamle hvalstationer i Sydgeorgien
 • Kejserpingvinkolonier i Fortuna Bay
 • Landgang i den hvide vildmark i Antarktis

Opdagelsesrejse med ekspeditionsskibet MS Fram, hvor du kommer i nærkontakt med elementerne – hele vejen til det hvide kontinent.

Afrejse 30. oktober 2015: Bestillingskode: CENANT1501

Afrejse 25. februar 2016: Bestillingskode: CENANT1506

På ruten ligger Falklandsøerne og Sydgeorgien, begge vitale ynglepladser for sæler, pingviner og albatrosser, og undervejs kan se mægtige gletsjere og spækhuggere, der boltrer sig i havet.

Krydstogtet foregår ombord på skibet M/S Fram

På denne opdagelsesrejse kan du også deltage i spændende aktiviteter som vandreture, kajakture og overnatte i et telt. Den store rejse tager sit udgangspunkt i Buenos Aires, hvor du kan få en smagsprøve på ”Sydamerikas Paris”, som den charmerende by ofte kaldes. Du kan undervejs på den videre rejse høre forelæsninger om regionens historie, så du kan få endnu mere ud af de oplevelser, der venter dig.

Med kurs mod Falklandsøerne

Falklandsøerne består af to store øer omgivet af omkring 700 småøer med en befolkning på knap 3.000 indbyggere. Den første registrerede landing blev foretaget her i 1690 af kaptajn John Strong af HMS Trivsel. Takket være det unikke sub-antarktiske klima lever der mere end 70 dyrearter på disse øer. Vi vil udforske den nordvestlige del af Falklandsøerne. I øernes hovedstad, Stanley, vil du få mulighed for at deltage i nogle af de mange spændende udflugter, f.eks. en overnatning i telt sammen med andre ’opdagelsesrejsende’.

I Sydgeorgien vil vi se på de gamle hvalstationer, besøge Shackletons grav og en kejserpingvinkoloni i Fortuna Bay, før vi fortsætter krydstogtet sydpå. 

Den endeløse, hvide vildmark på Antarktis er fuld af overvældende synsindtryk. Vi bruger hele tre dage, så du kan få den fulde oplevelse af dette uendelige vildnis af et kontinent. De robuste PolarCirkelbåde vil gøre os i stand til at foretage landinger næsten hvor som helst. Vi sejler i de samme farvande som de første store polarforskere og vi vil, præcist som dem, opleve dette kontinent – storslået og uendeligt. To dage senere slutter vores krydstogt i verdens sydligste by, Ushuaia. Rejsen hjemad fortsætter med fly til Buenos Aires.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Antarktis

19 nætter / 20 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Buenos Aires
Dag 2
Ushuaia
Dag 3 - 4
Til søs
Dag 5 - 7
Falklandsøerne
Dag 8 - 9
Til søs
Dag 10 - 11
Sydgeorgien
Dag 12 - 13
Til søs
Dag 14 - 16
Antarktis
Dag 17 - 18
Drake Strædet
Dag 19
Buenos Aires

Dag 1

Buenos Aires

Læs mere

Dag 2

Ushuaia

Læs mere

Dag 3 - 4

Til søs

Læs mere

Dag 5 - 7

Falklandsøerne

Læs mere

Dag 8 - 9

Til søs

Læs mere

Dag 10 - 11

Sydgeorgien

Læs mere

Dag 12 - 13

Til søs

Læs mere

Dag 14 - 16

Antarktis

Læs mere

Dag 17 - 18

Drake Strædet

Læs mere

Dag 19

Buenos Aires

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.