I pingvinernes land

Antarktis -

 • Den antarktiske sommers dyreliv med sæler, pingviner og hvaler
 • Landgang tæt på pingvinkolonier og moderne forskningsstationer
 • En nat i telt i Antarktis’ endeløse hvide ødemark
 • Spændende og medlevende foredrag undervejs

Kom med tværs over Drake Strædet fra byen Ushuaia med ekspeditionsskibet MS Fram og oplev den storslåede natur i Antarktis og den antarktiske sommers dyreliv med sæler, pingviner og hvaler.

Bestillingskode: CENANT1602/1702

Krydstogtet foregår ombord på skibet M/S Fram. De sikre polarcirkelbåde bringer dig i land og helt tæt på pingvinkolonier, moderne forskningsstationer og historiske steder.

Eventyret starter med fly fra Buenos Aires til hovedstaden i provinsen Tierra del Fuego (Ildlandet), Ushuaia, hvor MS Fram sejler gennem den naturskønne Beaglekanal med kurs mod Drake Passagen og Antarktis. På turen kan du opleve forelæsninger, vandreture, kajakture og benytte dig af chancen for at tilbringe en nat på land i telt. Antarktis er en endeløs hvid ødemark fyldt med fantastiske udsigter. Vi har hele 6 dage til rådighed på kontinentet, og området vi møder er stort set uændret siden de store opdagelsesrejsendes dage – ganske ærefrygtindgydende med massive, stejle klipper og forrevne tinder, der går lige ned i havet, og isbjerge, skab af de enorme gletsjere, i smukke, blålige nuancer.

Når vejr- og isforhold tillader det, vil vi forsøge at lande på flere forskellige steder. Her vil du komme i nærkontakt med dyr og steder af historisk interesse, mens du nyder fantastiske udsigter og unikke seværdigheder. På land vil ekspeditionsteamet forklare, hvad du ser og hjælpe dig med ikke at forstyrre den skrøbelige natur og det sjældne dyreliv. Vandreture og andre aktiviteter på land og til søs vil blive tilbudt når forholdene tillader det.

På de flydende isbjerge vil du se pingviner, sæler og fugle. Antarktis er det eneste permanente sted i verden, hvor kejserpingvinerne lever. Du finder dog også mange andre pingvinarter her, såsom Adelie-, Chinstrap- og Gentoopingviner. Du får også mulighed for at opleve forskellige hvalarter, der findes i de antarktiske farvande, blandt dem vågehvalen, pukkelhvalen, kaskelothvalen og spækhuggeren.

Rejsen tilbage fra den antarktiske halvø til Argentinas sydspids og byen, Ushuaia, en strækning på 950 kilometer, varer omkring 40 timer i godt vejr. Under rejsen vil vi fortsætte foredragsrækken og evaluere vores oplevelser fra Antarktis. Når vi ankommer til Ushuaia om morgenen er vores rejse slut, og når du er kommet fra borde, vil du blive transporteret til lufthavnen, hvorfra dit fly til Buenos Aires vil afgå.

Du kan med fordel forlænge dit rejseeventyr med et par dage i Buenos Aires enten før eller efter krydstogtet. Kontakt en af vores rejseeksperter og få et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Antarktis

13 nætter / 14 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Hurtigruten Explorer - 13 nætter

M/S Fram

M/S Fram

Beliggenhed: , Hurtigruten Explorer

Et krydstogt i de arktiske egne byder på sjældne naturoplevelser, som er svære at få på egen hånd. Vi giver dig muligheden for at blive en af de indviede!  

I 2007 søsatte Hurtigruten krydstogskibet M/S Fram, der forener luksus og høj komfort med en hyggelig atmosfære. Ved indretningen af det topmoderne krydstogtskib, har Hurtigruten hentet inspiration i grønlandske og skandinaviske traditioner. Stilen på Fram er klassisk og afslappet, hvilket afspejler Grønland, Antarktis og Svalbard meget godt. Profil Rejser tilbyder sommerkrydstogter langs Grønlands imponerende vestkyst ombord på M/S Fram – en luksusoplevelse i noget af verdens smukkeste natur. Den sidste del af sommeren gælder det Svalbard og i vinterhalvåret Antarktis. 

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan bl.a. nydes fra panoramaloungen, observationsdækket, restauranten – ja sågar fra jacuzzien!

Grønlandsk udsmykning

Arkitekten Arne Johansen står bag designet af interiøret og den grønlandske kunstner Ane Birthe Hove er hovedkunstneren bag udsmykningen. Andre kunstnere, hvis værker pryder M/S Fram, er grønlænderne Miki Jakobsen, Julia Pars og Isle Hessner.

Spisesalon med havudsigt

Den store spisesalon har panoramavinduer og kan rumme 174 gæster. Konferencerummet i biografstil giver mulighed for at høre spændende foredrag undervejs. På skibet findes også internetcafé.

Jacuzzi med udsigt til isfjeldene

Forestil dig at sidde udendørs i en opvarmet jacuzzi og nyde det varme vand og den frostklare luft, imens du betragter isfjelde, der driver forbi. Trænger du til at røre dig rummer skibets spa-afdeling også et fitnesscenter med udsigt over dækket og 2 saunaer.

Panoramalounge

Den flotte natur kan nydes udendørs fra observationsdækket eller indendørs fra den luksuriøse panoramalounge, der er designet med tanke på udsigten. Små skylights i loftet giver et smukt lysindfald. Loungens kæmpe panoramavinduer strækker sig helt op og udgør den yderste del af loftet.

Komfortable kahytter

M/S Fram rummer i alt 136 kahytter med plads til 318 passagerer. Alle kahytstyper har privat bad/toilet, klædeskab, bord, stol og tv (indvendige standardkahytter har dog ikke bord og stol). Standardkahytter er yderligere indrettet med minikøleskab 1 seng og en sovesofa. Suiter og minisuiter er indrettet med dobbeltseng, sofaarrangement og minibar. Nogle suiter har privat balkon. 1 enkelt Grand Suite er luksuriøst indrettet med separat soveværelse og yderligere møblement. 2 standardkahytter er handicapvenlige (udvendige). 1 suitetype har begrænset udsigt.

Landgang, udflugter og byrundture

Byer og bygder i Grønland er små og opleves derfor bedst til fods. Undtaget er hovedstaden Nuuk, hvor byrundturen foregår med bus. I de store byer lægger skibet til ved kajen, og du går i land på normal vis. I mindre bygder, hvor skibet ikke kan komme til kaj, ankrer skibet op og du sejles i land i såkaldte Polar Circle både. Der er mange udflugter inkluderet i rejsens pris. Vil du se endnu mere, kan du bestille flere udflugter gennem Profil Rejser. Vi opfordrer dig til at bestille hjemmefra, da udflugterne hurtigt bliver udsolgt. 

På ekspeditionerne til Antarktis kan rækkefølgen og anløbsstederne variere med kort varsel, da der er klare restriktioner for antallet af samtidigt besøgende for at skåne den sårbare natur. Hurtigruten kan ikke på forhånd kende de øvrige få andre krydstogtskibe i områdets aktuelle sejlplaner. Adgangsbegrænsningen medfører også, at alle ekstra Antarktis udflugter skal være bestilt hjemmefra.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Ushuaia
Dag 3 - 4
Drake Strædet
Dag 5 - 11
Antarktis
Dag 12 - 13
Drake Strædet
Dag 14
Ushuaia - Buonos Aires

Dag 1 - 2

Ushuaia

Fly fra Buenos Aires til Ushuaia i provinsen Tierra del Fuego, hvorfra MS Fram sejler med kurs mod Drake Strædet og Antarktis.

Læs mere

Dag 3 - 4

Drake Strædet

Rejsen til søs gennem Drake Strædet. På MS Fram vil du under sejladsen opleve forelæsninger.

Læs mere

Dag 5 - 11

Antarktis

Når vejr- og isforhold tillader det, vil vi forsøge at lande på flere forskellige steder. Her vil du komme i nærkontakt med dyr og steder af historisk interesse, mens du nyder fantastiske udsigter og unikke seværdigheder.

Læs mere

Dag 12 - 13

Drake Strædet

Rejsen tilbage fra den antarktiske halvø til Argentinas sydspids og byen, Ushuaia, en strækning på 950 kilometer, varer omkring 40 timer i godt vejr.

Læs mere

Dag 14

Ushuaia - Buonos Aires

Når vi ankommer til Ushuaia om morgenen, er vores rejse slut, og når du er kommet fra borde, vil du blive transporteret til lufthavnen, hvorfra dit fly til Buenos Aires vil afgå.
Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.