Ekspedition til Falklandsøerne, South Georgia og Antarktis

Falklandsøerne - Drake Passagen
 • SÆRTILBUD: Spar 4300 kr per person på udvalgte afgange
 • Kom i land på isolerede kyster og øer
 • Oplev det fantastiske dyreliv
 • Tag med på en ekspedition for livet!

Nu har du muligheden for at opleve et helt særligt eventyr! På denne ekspeditionsrejse til Antarktis med ekspeditionsskibet MS Fram får du mulighed for udforske det mest afsidesliggende sted på jorden. Lige nu får du et særtilbud*

De smukke billeder her i tilbuddet er venligst stillet til rådighed af Hurtigruten. Alle fotos tilhører Hurtigruten. Fotograferne: Roland Genna, Karsten Bidstrup, Maximilian Schwarts, Andrea Klaussner, Stefan Dall, Dominic Barrington, Andreas Kalvig Anderson, Danel Skjeldam

*) Bestil din rejse senest den 30. september 2018, og få 4300 kr i rabat per person*. Særtilbuddet er gældende på afgangene den 17. november samt 8. og 29. december 2019, og der tages forbehold for at prisen på flybilletten kan ændres.

Ekspeditionsrejse til jordens sydligste egne

På den spændende ekspeditionsrejse besøges de isolerede Falklandsøer og det fantastiske South Georgia, inden der sejles til det store kontinent Antarktis. Tag med på en ekspedition for livet og udforsk de endeløse, hvide landskaber hvor kun naturens stemme høres i Antarktis' vilde, rå og og uforglemmelige landskaber.

Rejsen starter i Buenos Aires...

Den store rejse tager sit udgangspunkt i Buenos Aires, hvor du får en smagsprøve på ”tangoens fødeby". Herfra flyves til det sydlige Ushuaia, hvor du stiger ombord på ekspeditionsskibet MS Fram, og sejladsen mod spændende destinationer tager sin start. Det første højdepunkt er Falklandøerne og den betagende natur med det rige dyreliv. Forude venter fjerntliggende og smukke South Georgia og Antarktis. Dyrelivet i Antarktis er et kapitel for sig, og der vil være mulighed for at se hvaler og opleve tusinder af pingviner og sæler på nært hold, alt imens isbjerge glider forbi i fantastiske former og farver.

Spændende foredrag ombord

Ombord på ekspeditionsskibet er der mange muligheder for at lære og dele oplevelser med de øvrige gæster samt ekspeditionsholdet. MS Fram er bygget og designet til at imødekomme moderne opdagelsesrejsendes behov - både ombord og i land.

I skibets medierum vises dagens højdepunkter, og hvis du ikke deltager i en udflugt eller landgang, kan du se film og fotografier og være med til at dele eventyroplevelserne ved dagens slutning.

Vær opmærksom på, at på denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer tidsplanen. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad der kan opleves undervejs.

Kom med på denne rejse til verdens fjerneste kontinent - og få en oplevelse for livet!

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Falklandsøerne

Drake Passagen

22 nætter / 23 dage

fra kr. 70.165

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Hurtigruten Explorer - 22 nætter

M/S Fram

M/S Fram

Beliggenhed: , Hurtigruten Explorer

Et krydstogt i de arktiske egne byder på sjældne naturoplevelser, som er svære at få på egen hånd. Vi giver dig muligheden for at blive en af de indviede!  

I 2007 søsatte Hurtigruten krydstogskibet M/S Fram, der forener luksus og høj komfort med en hyggelig atmosfære. Ved indretningen af det topmoderne krydstogtskib, har Hurtigruten hentet inspiration i grønlandske og skandinaviske traditioner. Stilen på Fram er klassisk og afslappet, hvilket afspejler Grønland, Antarktis og Svalbard meget godt. Profil Rejser tilbyder sommerkrydstogter langs Grønlands imponerende vestkyst ombord på M/S Fram – en luksusoplevelse i noget af verdens smukkeste natur. Den sidste del af sommeren gælder det Svalbard og i vinterhalvåret Antarktis. 

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan bl.a. nydes fra panoramaloungen, observationsdækket, restauranten – ja sågar fra jacuzzien!

Grønlandsk udsmykning

Arkitekten Arne Johansen står bag designet af interiøret og den grønlandske kunstner Ane Birthe Hove er hovedkunstneren bag udsmykningen. Andre kunstnere, hvis værker pryder M/S Fram, er grønlænderne Miki Jakobsen, Julia Pars og Isle Hessner.

Spisesalon med havudsigt

Den store spisesalon har panoramavinduer og kan rumme 174 gæster. Konferencerummet i biografstil giver mulighed for at høre spændende foredrag undervejs. På skibet findes også internetcafé.

Jacuzzi med udsigt til isfjeldene

Forestil dig at sidde udendørs i en opvarmet jacuzzi og nyde det varme vand og den frostklare luft, imens du betragter isfjelde, der driver forbi. Trænger du til at røre dig rummer skibets spa-afdeling også et fitnesscenter med udsigt over dækket og 2 saunaer.

Panoramalounge

Den flotte natur kan nydes udendørs fra observationsdækket eller indendørs fra den luksuriøse panoramalounge, der er designet med tanke på udsigten. Små skylights i loftet giver et smukt lysindfald. Loungens kæmpe panoramavinduer strækker sig helt op og udgør den yderste del af loftet.

Komfortable kahytter

M/S Fram rummer i alt 136 kahytter med plads til 318 passagerer. Alle kahytstyper har privat bad/toilet, klædeskab, bord, stol og tv (indvendige standardkahytter har dog ikke bord og stol). Standardkahytter er yderligere indrettet med minikøleskab 1 seng og en sovesofa. Suiter og minisuiter er indrettet med dobbeltseng, sofaarrangement og minibar. Nogle suiter har privat balkon. 1 enkelt Grand Suite er luksuriøst indrettet med separat soveværelse og yderligere møblement. 2 standardkahytter er handicapvenlige (udvendige). 1 suitetype har begrænset udsigt.

Landgang, udflugter og byrundture

Byer og bygder i Grønland er små og opleves derfor bedst til fods. Undtaget er hovedstaden Nuuk, hvor byrundturen foregår med bus. I de store byer lægger skibet til ved kajen, og du går i land på normal vis. I mindre bygder, hvor skibet ikke kan komme til kaj, ankrer skibet op og du sejles i land i såkaldte Polar Circle både. Der er mange udflugter inkluderet i rejsens pris. Vil du se endnu mere, kan du bestille flere udflugter gennem Profil Rejser. Vi opfordrer dig til at bestille hjemmefra, da udflugterne hurtigt bliver udsolgt. 

På ekspeditionerne til Antarktis kan rækkefølgen og anløbsstederne variere med kort varsel, da der er klare restriktioner for antallet af samtidigt besøgende for at skåne den sårbare natur. Hurtigruten kan ikke på forhånd kende de øvrige få andre krydstogtskibe i områdets aktuelle sejlplaner. Adgangsbegrænsningen medfører også, at alle ekstra Antarktis udflugter skal være bestilt hjemmefra.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
København - Buenos Aires
Dag 2
Buenos Aires - Ushuaia
Dag 3
Til søs
Dag 4 - 6
Falklandsøerne
Dag 7 - 8
Til søs
Dag 9 - 13
South Gerogia
Dag 14
Til søs
Dag 15 - 20
Antarktis
Dag 21 - 22
Drake Passagen
Dag 23
Buenos Aires - København

Dag 1

København - Buenos Aires

Afrejse fra København til Buenos Aires, hvor denne eventyrrejse begynder med en overnatning i Argentinas hovedstad. Dagen og aftenen er på egen hånd til at opleve "Sydamerikas Paris".

Det er muligt at tage på en udflugt om eftermiddagen.

Læs mere

Dag 2

Buenos Aires - Ushuaia

Morgenflyvning fra Buenos Aires til Ushuaia, hvilket vil give dig mulighed for at opleve Ushuaia, eller at tage med på en udflugt til Parque Naciaonal Tierra del Fuego (Ildlandets Nationalpark-ikke inkluderet i prisen), inden du går om bord på M/S Fram. Om aftenen begynder sejladsen gennem den smukke Beagle-kanal.

Læs mere

Dag 3

Til søs

Hele dagen tilbringes til søs, og det åbne hav krydses på vej til Falklandsøerne. Ekspeditionsholdet afholder foredrag undervejs.

Læs mere

Dag 4 - 6

Falklandsøerne

Her får du mulighed for at opleve et vidunderligt dyreliv og en fantastisk natur. Nyd den klart blå himmel, de endeløse horisonter, store åbne vidder og de fantastiske, hvide strande. Fårene græsser sammen med enorme kolonier af albatrosser og spring-, konge- og guldlokkede pingviner, og de aggressive caracaraer patruljerer ovenover, og bjerggæs søger føde i vandkanten. Der er masser af gode fotomuligheder! Stanley, øernes hovedstad, er et godt udgangspunkt for de udflugter, der tilbydes. Byen er let at opleve til fods, da de fleste butikker og servicesteder er beliggende ved havnen.

Læs mere

Dag 7 - 8

Til søs

Der sejles de næste to dage sydpå til smukke South Georgia. Undervejs er der mulighed for deltage i en række foredrag om områdets dyreliv, hvalfangst og polarhistorie. Ekspeditionsholdet er meget vidende omkring South Georgia, om alt fra geologi og glaciologi til albatrossens parringsritualer og legender om de norske hvalfangere. 

Læs mere

Dag 9 - 13

South Gerogia

Velkommen til sydhavets Serengeti!
Nu er der god tid til at udforske South Georgias fantastiske skønhed og dyreliv. Området er kendt som Sydhavets Serengeti, og er et yndet sted for naturfotografer. Den enestående position i Antarktis' økosystem, med en beliggendhed uden for havisens grænse, gør øerne til hjem for millioner af ynglende pingviner, sæler og havfugle. Der bliver mulighed for at besøge Fortuna Bay og nogle af de forladte hvalfangststationer, og undervejs kan der måske opleves søelefanter mens de hviler på sandet, og pelssælunger, albatrosser og kongepingviner i tusindvis. Et andet højdepunkt er Gold-havnen, hvor du kan nyde synet af hængende gletsjere og klipper, laguner og en stor kongepingvinkoloni. Hvalfangstmuseum, den norske sømandskirke og den lille kirkegård, hvor den store antarktiske opdagelsesrejsende Ernest Shackleton er begravet. Der vil  være mulighed for vandreture, bl.a. den sidste del af ruten, hvor Shackleton var på sin modige færd over øens forrevne bjerge for at skaffe hjælp til de 22 mænd, der var tilbage på den isolerede Elephant Island.

 

Læs mere

Dag 14

Til søs

Der sejles nu mod Antarktis, og undervejs vil der være foredrag med fokus på Antarktis' historie, miljø og dyreliv. Undervejs sejles igennem Washington-strædet og forbi Coronation Island, inden der sættes kurs mod Elephant Island og Antarktis.

Læs mere

Dag 15 - 20

Antarktis

Når den antarktiske konvergens er krydset (mødet mellem kolde og varme havstrømme), bliver luften skarpere og koldere. De antarktiske pingviner dukker op, og de første isbjerge toner frem. Højdepunkterne vil være Deception Island, et karakteristisk ringformet vulkankrater, og en af de sydlige Shetlandsøer, Her vil der være mulighed, som et af de få steder i Antarktis, for at tage på en vandretur. Andre steder der kan besøges er Half Moon Island, en juvel af mangfoldighed i polarlandskaber, Hanna Point med dets rige dyreliv, og den store adelie-pingvinkoloni på Paulet Island. Det kan være svært at navigere gennem det 56-kilometer lange Antarctic Sound på grund af is, men sundet har den mest imponerende forekomst af isbjerge. På Brown Bluff holder adelie- og rempingviner, tangmåger og kap-petreller til i reder på de spektakulære klipper, og den stenede strand er velegnet til landgange uden for rede-sæsonen. Måske kan der sejles gennem den smalle Errera-kanal til og fra Cuverville, hvor du kan se isbjerge, der er blevet fanget og gået på grund. Danco Island ligger fredeligt blandt isbjergene i Errera-kanalen blot et par hundrede meter fra det antarktiske fastland og er ynglested for æselpingviner. Tag med ekspeditionsholdet i land, ro i kajak for at se isen tæt på eller tag med på en tur i en af vores små både. Port Lockroy er en britisk station fra Anden Verdenskrig, der blev omdannet til museum i 1996. Det er et af de mest populære steder i Antarktis, og museet tilbyder et kig ind i livet på en antarktisk base i 1950'erne. Pleneau ligger lige syd for Lemaire-kanalen og er et smukt landgangssted med mange strandede isbjerge i bugten. Når mulighederne opstår, søsætter vi skibets kajakker, tager telte med i land og tager på uforglemmelige vandreture for at udforske planetens smukkeste, uberørte steder.

Læs mere

Dag 21 - 22

Drake Passagen

På vej tilbage til civilisationen fortsætter foredragsrækken. Og turen fra den antarktiske halvø til Ushuaia ved Argentinas sydspids er næsten 1000 kilometer eller 40 timers sejlads i godt vejr.

Læs mere

Dag 23

Buenos Aires - København

Turen har sin afslutning, og der er landgang ved Tierra del Fuego - Ildlandet. Ekspeditionsrejsen slutter i verdens sydligste by, Ushuaia, og rejsen fortsætter med fly til livlige Buenos Aires og derfra til København. Der er selvfølgelig mulighed for at forlænge med ekstra nætter i Buenos Aires mod tillæg.

 

 
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.