Klassisk Tanzania Safari

Tanzania - Serengeti, Ngorongoro, Tarangire

 • Tanzanias bedste safariområder, Serengeti og Ngorongoro
 • Løver, zebraer og elefanter på vidstrakte savanner
 • Ngorongoro-krateret – et af verdens vidundere
 • Lokal masailandsby

En fantastisk safari til prisen! Her oplever du nogle af det nordlige Tanzanias absolut bedste safariområder som Serengeti og Ngorongoro. Indkvartering sker på større, gode og komfortable lodges. Afslut evt. med badeferie på den eksotiske ø, Zanzibar.

En rigtig god safari rundrejse til prisen. Turen går til nogle af det nordlige Tanzanias bedste safariområder som Serengeti,  Ngorongoro og Tarangire.

Rejsen foregår i en landcruiser med plads til højest 7 gæster. Alle har vinduesplads og der er ’pop’up’-tag. Der er lokal engelsktalende rejseleder med på hele turen. Indkvarteringen sker på større, gode og komfortable lodges, hvor alle værelser naturligvis har eget bad og toilet.

Rejsen starter for foden af Kilimanjaro og går herfra til den mindre Tarangire Nationalpark, som har sit eget økosystem og specielle natur. Herfra fortsætter turen til et af verdens vidundere, Ngorongoro-krateret, hvor der også er tid til at besøge en lokal masai landsby. Efter et besøg på det spændende antropologiske museum ved Olduvai Gorge slutter rejsen i Serengeti – den nok mest berømte nationalpark i Afrika. Du skal opholde dig to dage i dette Afrikas måske mest vildtrige reservat. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Tanzania

Serengeti, Ngorongoro, Tarangire

5 nætter / 6 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Serengeti Ngorongoro

Rejser til Serengeti

Serengeti ligger på det nordlige højlandsplateau mellem Ngorongorokrateret mod øst, Victoriasøen mod vest og Kenya i nord, hvor den grænser op til Masai-Mara nationalparken. Det er ikke blot Tanzanias mest berømte nationalpark, velsagtens også Afrikas - og med rette. De store bestande af slettevildt finder ikke sin mage andre steder på jorden. Omkring 3 millioner dyr i alt findes her.

Læs mere
Serengeti Ngorongoro Tarangire

Rejser til Ngorongoro

Vest for Arusha, mellem Rift Valley og Serengeti, ligger Ngorongoro Conservation Area – et af verdens mest unikke områder. Ngorongoro vildtreservat udgør 8.288 km2,, og hele området er en del af det store Serengeti økosystem.
Læs mere
Ngorongoro Tarangire

Rejser til Tarangire

Beliggende syd for de store græssletter udgør Tarangire en overgang mellem det nordlige Tanzanias åbne savannelandskaber og den ellers fremherskende miombo-vegetation. Parken, der ligger godt en times kørsel fra Arusha i vestlig retning, er opkaldt efter Tarangirefloden, som er vandførende hele året og dermed af største vigtighed for parkens vildt. I tørtiden er det den eneste permanente vandkilde, dyrene har, og de flokkes hertil i store tal.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 1 nætter

Kibo Palace

Kibo Palace

Beliggenhed: ,

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Kilimanjaro
Dag 3
Tarangire
Dag 4
Ngorongoro
Dag 5 - 6
Serengeti
Dag 7
Arusha

Dag 1 - 2

Kilimanjaro

Afrejse fra København mod Tanzania.

Dag 2 mandag: Kilimanjaro (morgenmad)
Ankomst til Kilimanjaro lufthavn efterfulgt af transport til Arusha hvor vi indkvarteres på Kibo Palace Hotel for en enkelt overnatning med morgenmad inkluderet.

 

Læs mere

Dag 3

Tarangire

Tirsdag: Kilimanjaro - Tarangire (morgenmad, frokost, middag)
Efter morgenmad på hotellet mødes vi af den lokale guide, hvorefter safarien starter. En køretur på omkring 3 timer bringer os til det første mål, Tarangire National Park, hvor vi ankommer tidsnok til en frokost på Tarangire Sopa Lodge. Tarangireparken består overvejende af tør savanne, men med Tarangirefloden som permanent vandforsyning tiltrækkes mange dyr fra de tilstødende Masai-sletter. Om eftermiddagen kører vi på safarikørsel i parken. Her er gode muligheder for at se den sky kuduantilope eller girafgazellen, der ofte står på bagbenene, når den spiser. Tarangire er desuden det eneste sted på turen, hvor der er mulighed for at se den smukke oryx antilope. Middag og overnatning: Tarangire Sopa Lodge.
Læs mere

Dag 4

Ngorongoro

onsdag: Tarangire – Ngorongoro (morgenmad, frokost, middag)
Vi tager på en tidlig safari om morgenen i Tarangire National Park og nyder herefter en dejlig morgenmad på lodgen. Derpå begiver vi os de ca. 180 km videre til et af naturens små vidundere, den udslukte vulkan Ngorongoro, hvor vi skal bo på kraterranden med en storslået udsigt over selve krateret. Efter ankomst til lodgen nyder vi en god frokost. Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition, så der er god tid til at hvile sig – måske ved swimmingpoolen, og nyde den pragtfulde udsigt over Ngorongoro og dyrelivet. Middag og overnatning: Ngorongoro Sopa Lodge.

Læs mere

Dag 5 - 6

Serengeti

torsdag: Ngorongoro – Serengeti (morgenmad, frokost, middag)
Dagen starter tidligt med morgenmad på lodgen. Udstyret med en picnickurv til frokost drager vi ud på en halvdags safarikørsel ned i det verdensberømte Ngorongoro-krater. En for længst udslukt og sammenstyrtet vulkan har dannet dette et af verdens naturskabte vidundere. For mange vil denne dag sikkert blive turens højdepunkt. Hvis tiden tillader det besøger vi også en lokal masai landsby.

Fra Ngorongoro fortsætter turen mod Serengeti Naional Park via Rift Valley’s – verdens længste gravsænkning. Undervejs gør vi holdt ved Olduvai Gorge, der er blevet kaldt menneskehedens vugge. Det var her palæontolog-ægteparret Louis og Mary Leakey i 1959 fandt knoglerester af "Australopithicus Bosei" – et abelignende menneske, der skulle have levet her for 1,8 millioner år siden. Udstillingen i Olduvai Gorge og i det tilhørende museum kaster lys over menneskets udvikling. Om eftermiddagen er der  naturligvis også tid til en safarikørsel frem mod vores lodge for natten: Serengeti Sopa Lodge.

Dag 6 fredag: Serengeti (morgenmad, frokost, middag) 
Serengeti er nok den mest berømte park i Afrika – og med rette. Her findes verdens største koncentration af store pattedyr. Mere end en million gnuer og mange hundredetusinde zebraer og Thomson’s gazeller deltager hvert år i de storstilede vandringer mellem Serengeti og Masai Mara i Kenya. På safarikørslerne kommer vi helt tæt på dette enestående dyreliv.

Vi kører ud to gange i dag - i de tidlige morgentimer og igen om eftermiddagen, da dyrene er mest aktive i disse timer. Hvis det ønskes, er der om morgenen (mod merbetaling) mulighed for en safari i varmluftsballon med en afsluttende champagnebrunch på de åbne vidder. Overnatning på Serengeti Sopa Lodge. 

Læs mere

Dag 7

Arusha

lørdag: Serengeti – Arusha (morgenmad, frokost)
Efter morgenmaden og et sidste kig over Serengeti kører vi til en lille airstrip for at flyve med safarifly til Arusha. Efter frokost på en lokal restaurant er der transport til lufthavnen og det ventende fly mod nord. 

Dag 8 søndag: København
Ankomst til København.


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.