Det bedste af Tanzania

Tanzania - Ngorongoro, Serengeti, Tarangire

 • Rigtig god safari rundrejse til prisen
 • Oplev Tarangire-flodens rige dyreliv
 • Oplev det fantastiske Ngorongoro krateret
 • Safarikørsel i Serengeti, Afrikas nok mest berømte nationalpark

På denne safarirundrejse går turen til det nordlige Tanzanias bedste safariområder: Serengeti, Ngorongoro og Tarangire.

Rejsen starter for foden af Kilimanjaro og går herfra til den mindre Tarangire Nationalpark, som har sit eget økosystem, og hvis overvejende åbne busksavanne er oversået af store Baobab-træer. Tarangire-flodens konstante vandforsyning tiltrækker et rigt dyreliv fra de tilstødende Masai-sletter, ligesom også fuglelivet er fantastisk. Herfra fortsætter turen til en for længst udslukt og sammenstyrtet vulkan og et verdens naturskabte vidundere, Ngorongoro krateret – 600 meter dybt og 16 km i diameter. 

Efter et besøg på det spændende antropologiske museum ved Olduvai Gorge fortsætter rejsen til Serengeti, som er Afrikas vel nok mest berømte nationalpark.  Den 15.000 km2 store park er vild og betagende smuk, og her findes verdens største koncentration af store pattedyr, der hvert år deltager i de storstilede vandringer mellem Serengeti og Masai Mara i Kenya. Her skal du opholde dig to dage, inden du afslutter med endnu en nat i Ngorongoro og en spændende safari ned i krateret. 

Rejsen foregår i en landcruiser med plads til højest 7 gæster. Alle har vinduesplads og der er ’pop’up’-tag. Der er lokal engelsktalende rejseleder med på hele turen. Indkvarteringen sker på gode og komfortable lodges, hvor alle værelser naturligvis har eget bad og toilet. Nogle af nætterne er i luksustelte med fuld loftshøjde, rigtige møbler og eget bad og toilet. Det er en helt særlig oplevelse at mærke vinden suse i teltdugen og høre naturens lyde udenfor. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Tanzania

Ngorongoro, Serengeti, Tarangire

6 nætter / 7 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Ngorongoro Serengeti

Rejser til Ngorongoro

Vest for Arusha, mellem Rift Valley og Serengeti, ligger Ngorongoro Conservation Area – et af verdens mest unikke områder. Ngorongoro vildtreservat udgør 8.288 km2,, og hele området er en del af det store Serengeti økosystem.
Læs mere
Ngorongoro Serengeti Tarangire

Rejser til Serengeti

Serengeti ligger på det nordlige højlandsplateau mellem Ngorongorokrateret mod øst, Victoriasøen mod vest og Kenya i nord, hvor den grænser op til Masai-Mara nationalparken. Det er ikke blot Tanzanias mest berømte nationalpark, velsagtens også Afrikas - og med rette. De store bestande af slettevildt finder ikke sin mage andre steder på jorden. Omkring 3 millioner dyr i alt findes her.

Læs mere
Serengeti Tarangire

Rejser til Tarangire

Beliggende syd for de store græssletter udgør Tarangire en overgang mellem det nordlige Tanzanias åbne savannelandskaber og den ellers fremherskende miombo-vegetation. Parken, der ligger godt en times kørsel fra Arusha i vestlig retning, er opkaldt efter Tarangirefloden, som er vandførende hele året og dermed af største vigtighed for parkens vildt. I tørtiden er det den eneste permanente vandkilde, dyrene har, og de flokkes hertil i store tal.

Læs mere

Dagsprogram

Dag 2 - 3
Kilimanjaro, Tanzania
Dag 4 - 5
Tarangire og Ngorongoro, Tanzania
Dag 6 - 7
Serengeti, Tanzania
Dag 8
Ngorongoro, Tanzania

Dag 2 - 3

Kilimanjaro, Tanzania

Dag 2 - mandag: Kilimanjaro
Ankomst til Kilimanjaro Lufthavn efterfulgt af transport til Arusha, hvor du indkvarteres på Kibo Palace Hotel for en enkelt overnatning med morgenmad inkluderet.

Dag 3 - tirsdag: Kilimanjaro - Tarangire (morgenmad, frokost, middag)
Efter morgenmad på hotellet mødes du med den lokale guide, hvorefter safarieventyret starter. En køretur på omkring 3 timer bringer dig til det første mål, Tarangire National Park, hvor du ankommer tidsnok til en frokost på Maramboi Tented Camp. Tarangire-parken består overvejende af tør savanne oversået med baobabtræer, men med Tarangire-floden som permanent vandforsyning tiltrækkes mange dyr fra de tilstødende Masai-sletter. Om eftermiddagen kører du på safarikørsel i parken. Her er gode muligheder for at se den sky kuduantilope eller girafgazellen, der ofte står på bagbenene, når den spiser. Tarangire er desuden det eneste sted på turen, hvor der er mulighed for at se den smukke oryx antilope. Både bøfler, elefanter og løver er almindelige her. Middag og overnatning: Maramboi Tented Camp.

Læs mere

Dag 4 - 5

Tarangire og Ngorongoro, Tanzania

Dag 4- onsdag: Tarangire – Ngorongoro (morgenmad, frokost, middag)

Tidligt om morgenen tager du på safari til fods i Tarangire National Park og nyder herefter en dejlig morgenmad på lodgen. Derefter en 120 km køretur til Manyara National Park hvor du også skal på safarikørsel. Trods sin ringe størrelse har Lake Manyara National Park en meget varieret natur og i parken findes frodig skov, hvilket er usædvanligt for dette tørre område. Midt i parken ligger selve Lake Manyara med et fantastisk fugleliv, og parken er også berømt for sine løver, der tilbringer meget af dagen i trækronerne. 
Dagens sidste længere strækning er de cirka 70 km køretur til Karatu ved Ngorongoro-krateret, hvor en god frokost på Ngorongoro Farm House venter. Efter frokost besøges det lokale marked i Karatu. Middag og overnatning: Ngorongoro Farm House.  

Dag 5 - torsdag: Ngorongoro – Serengeti (morgenmad, frokost, middag)
Dagen starter tidligt med morgenmad på lodgen. Fra Ngorongoro fortsætter turen mod Serengeti National Park via Rift Valley – verdens længste gravsænkning. Undervejs gøres holdt ved Olduvai Gorge, der er blevet kaldt menneskehedens vugge. Det var her palæontolog-ægteparret Louis og Mary Leakey i 1959 fandt knoglerester af "Australopithicus Bosei" – et abelignende menneske, der skulle have levet her for 1,8 millioner år siden. Udstillingen i Olduvai Gorge og i det tilhørende museum kaster lys over menneskets udvikling. Du ankommer i tide til en dejlig frokost på vores camp for natten, Serengeti Kati Kati, og om eftermiddagen er der naturligvis også tid til en safarikørsel. Middag og overnatning: Serengeti Kati Kati Camp.

Læs mere

Dag 6 - 7

Serengeti, Tanzania

Dag 6 - fredag: Serengeti (morgenmad, frokost, middag) 
Serengeti er nok den mest berømte park i Afrika – og med rette. Her findes verdens største koncentration af store pattedyr. Mere end en million gnuer og mange hundredetusinde zebraer og Thomson’s gazeller deltager hvert år i de storstilede vandringer mellem Serengeti og Masai Mara i Kenya. På safarikørslerne kommer vi helt tæt på dette enestående dyreliv.

Du kører ud to gange i dag - i de tidlige morgentimer og igen om eftermiddagen, da dyrene er mest aktive i disse timer. Hvis det ønskes, er der om morgenen (mod merbetaling) mulighed for en safari i varmluftsballon med en afsluttende champagnebrunch på de åbne vidder. Middag og overnatning : Serengeti Kati Kati Camp. 

Dag 7 lørdag: Serengeti – Ngorongoro (morgenmad, frokost, middag)
Tidlig morgenmad i campen, hvorefter du, udstyret med en picnickurv til frokost, kører de 165 km til Ngorongoro. Her tilbringes resten af dagen med safarikørsel ned i det verdensberømte Ngorongoro-krater. En for længst udslukt og sammenstyrtet vulkan har dannet dette et af verdens naturskabte vidundere. For mange vil denne dag sikkert blive turens højdepunkt. Hvis tiden tillader det besøges også en lokal masai landsby. Middag og overnatning: Ngorongoro Farm House.
Læs mere

Dag 8

Ngorongoro, Tanzania

Dag 8 - søndag: Ngorongoro – Arusha (morgenmad, frokost)
Efter morgenmaden og et sidste kig over Ngorongoro kører du de cirka 155 km til Arusha. Efter frokost på en lokal restaurant er der transport til Kilimanjaro lufthavnen og det ventende fly mod nord.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.