Tanzanias horisonter

Tanzania - Arusha, Ngorongoro, Serengeti, Lake Manyara
 • Smukke Lake Manyara ved foden af Great Rift Valley
 • Serengetis endeløse græssletter og vilde dyr
 • Udsigten over Ngorongoro krateret fra lodgen 
 • De tidlige morgentimer på savannen
Klassisk Tanzania safari til Serengetis enestående og dyrerige sletter, Lake Manyaras fugle- og dyrevildt samt det gigantiske Ngorogoro krater med verdens tætteste bestand af storvildt

Efter en enkelt nat ved Lake Duluti fortsætter rejsen til den for længst udslukte og sammenstyrtede vulkan, Ngorongoro med verdens tætteste bestand af storvildt. Her bor I på kraterkanten med et imponerende vue over det store krater hvor selve safrikørslen foregår.

Herfra sættes kursen mod Serengetis dyrerige og nærmest endeløse sletter. Undervejs er der et besøg på det spændende antropologiske museum ved Olduvai Gorge.

Sidste stop på denne klassiske Tanzania safari er i Lake Manyara Nationalpark, der er beliggende for foden af Rift Valley skrænten. Parken er især kendt for sine træklatrende løver og mange elefanter. Her er en meget varieret natur og i midten ligger selve Manyara-søen med et fantastisk fugleliv, bl.a. store flokke af flamingoer.  

Forlæng evt. eventyret med nogle dage Kenyas Mombasa-kyst eller på Zanzibar hvor det varme og smukke Indiske Ocean, svajende palmer og kridhvide strande venter. 

Rejsen foregår i en landcruiser med plads til højest 7 gæster. Alle har vinduesplads og der er ”pop-up-tag”. 

Indkvarteringen sker på skønne lodges, hvor alle værelser naturligvis har eget bad og toilet og med en skøn beliggenhed midt i den smukke natur.

Hele safarituren ledes af en kompetent engelsktalende chauffør/guide, der øser af sig med sin store viden om områderne og dyrene. Safarien køres sammen med andre gæster. Ønskes en privat safari er dette også muligt. Ring og hør nærmere.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Tanzania

Arusha, Ngorongoro, Serengeti, Lake Manyara

9 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Ngorongoro Serengeti

Rejser til Ngorongoro

Vest for Arusha, mellem Rift Valley og Serengeti, ligger Ngorongoro Conservation Area – et af verdens mest unikke områder. Ngorongoro vildtreservat udgør 8.288 km2,, og hele området er en del af det store Serengeti økosystem.
Læs mere
Ngorongoro Serengeti Lake Manyara

Rejser til Serengeti

Serengeti ligger på det nordlige højlandsplateau mellem Ngorongorokrateret mod øst, Victoriasøen mod vest og Kenya i nord, hvor den grænser op til Masai-Mara nationalparken. Det er ikke blot Tanzanias mest berømte nationalpark, velsagtens også Afrikas - og med rette. De store bestande af slettevildt finder ikke sin mage andre steder på jorden. Omkring 3 millioner dyr i alt findes her.

Læs mere
Serengeti Lake Manyara

Rejser til Lake Manyara

Omkring en god times kørsel fra Arusha, på vejen mod Ngorongoro og Serengeti, ligger Lake Manyara og nationalparken af samme navn. Inden for parkens 325 km2 store område breder søen sig over de 230 km2.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Safari - 6 nætter

Overnatning på safari lodges

Overnatning på safari lodges

Beliggenhed: Tanzania, Safari

På en safari er det primære ønske, at få en enestående oplevelse af dyr og natur. Men en del af oplevelsen at være på en safari, er også stemningen på de lodges der overnattes på. Indkvarteringen skal også være i orden, og det er den, når man rejser med Profil Rejser. Fælles for alle er, at standarten er høj, servicen i top og maden god.

På denne rejse overnattes på flg. lodges:

Nætter  By/sted  Lodge
1  Arusha  Planet Lodge 
2  Ngorongoro  Ngorongoro Sopa Lodge
2  Serengeti  Serengeti Sopa Lodge
1  Lake Manyara/Tarangire  Tarangire Sopa Lodge

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Arusha
Dag 2
Arusha
Dag 3
Ngorongoro
Dag 4
Ngorongoro
Dag 5
Serengeti
Dag 6
Serengeti
Dag 7
Lake Manyara
Dag 8
Lake Manyara - Danmark

Dag 1

Danmark - Arusha

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Tanzania. Undervejs er der mellemlanding og I skifter fly.


Læs mere

Dag 2

Arusha

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Tanzania og transport til Arusha 

I lander i Kilimanjaro Airport der er beliggende ved foden af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro.

Efter indrejseformaliteterne møder I jeres guide, som ligeledes skal være jeres chauffør på rejsen rundt i Tanzania.

Fra lufthavnen kører I den travle storby Arusha hvor I skal bo den første nat inden safarien for alvor begynder.  

 
Læs mere

Dag 3

Ngorongoro

Transport til Ngorogoro krateret (M, F, A)

Efter morgenmaden køres mod til den for længst udslukte og sammenstyrtede vulkan, Ngorongoro med verdens tætteste bestand af storvildt. Her bor I på kraterkanten med et imponerende vue over det store krater hvor selve safrikørslen foregår.

Vel fremme ved et af naturens små vidunder, Ngorongoro krateret, nyder I en dejlig frokost på lodgen, der ligger med storslået udsigt over selve krateret. 

Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition, så der er god tid til at hvile sig og nyde den fantastiske udsigt kraterbunden og dyrelivet.  

 
Læs mere

Dag 4

Ngorongoro

Hel dag med game drive og picnic frokost i Ngorongoro krateret (M, F, A)

Dagen starter tidligt med morgenmad på lodgen. Udstyret med en picnickurv til frokost drager I ud på en heldags game drive (safarikørsel) ned i det verdensberømte naturparadis. Her kan I opleve store flokke af gazeller, antiloper, gnuer, zebraer, bøfler samt den karakteristiske sortmankede løve. Gnuerne vandrer ud og ind af krateret, men mange af dyrene har det som deres permanente tilholdssted.

Her findes også flodheste og en kratersø med flamingoer. For mange vil denne dag sikkert være turens højdepunkt. 

 
Læs mere

Dag 5

Serengeti

Transport til Serengetis endeløse sletter, Olduvai Gorge og game drive (M, F, A)

Efter en dejlig morgenmad på lodgen sættes kursen mod Serengeti endeløse sletter. Turen går via verdens længste gravsænkning, Great Rift Valley. Great Rift Valley strækker sig over næsten 6.000 km fra Golan-højderne i det nordlige Syrien gennem Jordan-dalen, Det Røde Hav og videre gennem Østafrika til den centrale del af Mozambique.

Undervejs gøres holdt ved Olduvai Gorge, der er blevet kaldt menneskehedens vugge. Det var her palæontolog-ægteparret Louis og Mary Leakey i 1959 fandt knoglerester af "Australopithicus Bosei" – et abelignende menneske, der skulle have levet her for 1,8 millioner år siden. Udstillingen i Olduvai Gorge, og i det tilhørende museum, kaster lys over menneskets udvikling.

Serengeti betyder ”endeløse sletter” på masai og parken lever til fulde op til sit navn. Den 15.000 km2 store park er storslået vild og betagende smuk med sine enorme græssletter brudt af klippefremspring, akacietræer, floder og spredte småsøer.

Sammen med Masai Mari i Kenya er det nok den mest berømte safaripark i Afrika. Hvert år danner de endeløse sletter kulisse til, hvad der nok er det mest spektakulære dyreoptrin på jorden – den store vandring ”great migration” hvor ca. 2 millioner gnuer og zebraer vandre frem og tilbage mellem Serengeti og Masai Marai i søgen efter nye græsgange og livsvigtig føde. 

Ud over flokke af pattedyr er det også muligt at se næsehorn, elefanter, giraffer og de spændende rovdyr som løver, hyæner, den sky leopard og verdens hurtigste dyr, geparden. 

Efter frokost på lodgen er eftermiddagen til egen disposition, før I hen på eftermiddagen atter begiver jer ud på safarikørsel inden mørket falder på.  

 
Læs mere

Dag 6

Serengeti

Hel dag med game drive og picnic frokost samt mulighed for ballontur over savannen (M, F, A)

Dagen starter ved daggry, hvor I kører ud for at opleve hvordan savannen vågner. Der er en helt speciel stemning tidligt om morgenen, hvor især rovdyrene er mest aktive, og med lidt held kan I opleve dem jage. Efter et par timers oplevelser i det fri vender I atter tilbage til lodgen og en velfortjent morgenmad. 

Denne morgen er der også mulighed for, mod ekstra betaling, af starte dagen med en tur i varmluftballon over savannen. Det er en enestående og unik oplevelse, at se solen stige op i horisonten, og kaste sine første varme stråler på dyrelivet under jer. Turen slutter med champagnebrunch som serveres på de åbne vidder.

Frokosten er i dag medbragt fra lodgen, så efter en skøn frokost på savannen fortsætter safarikørslen tilbage til lodgen. 

 
Læs mere

Dag 7

Lake Manyara

Transport til Lake Manyara og game drive (M, F, A)

Efter morgenmad på lodgen sættes kursen mod ferskvandssøen Lake Manyara der er en del af nationalparken af samme navn. 

I ankommer til lodgen tidsnok til en dejlig frokost. Herefter er der tid på egen hånd til at nyde den flotte panoramaudsigt fra lodgen, før I sidst på eftermiddagen skal ud på endnu et game drive.   

Lake Manyara nationalparken er især berømt for sine løver, der tilbringer meget af dagen i trækronerne og ligeledes er her mange elefanter. Det er ikke nogen stor park, men ikke desto mindre byder den på en meget varieret natur. Den frodige skov får sit vand fra kilderne ved foden af Rift Valleys skrænter, og bag skoven breder den åbne savanne sig. 

I midten af parken ligger Manyara-søen – en såkaldt sodasø – med et fantastisk fugleliv. Når vandstanden i søen er høj virker den som en magnet på flamingoer. 

 
Læs mere

Dag 8

Lake Manyara - Danmark

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen ved Mombasa-kysten eller på Zanzibar (M, F)

Det er tid at sige farvel til de smukke omgivelser, så efter morgenmaden kører I tilbage til Arusha. Efter frokost er der transport til lufthavnen hvor turen, hjem eller til næste destination, kan begynde. 

Forlæng evt. eventyret med nogle dage ved den 20 km lange hvide sandstrand i Mombasa eller på Zanzibar i Det Indiske Ocean.

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.