Tanzanias højdepunkter

Tanzania - Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro
 • Overnatning i telt camp og på safari lodge
 • Smukke Lake Manyara og Great Rift Valley
 • Serengetis endeløse græssletter og vilde dyr
 • Ngorongoro krateret – et af verdens syv vidundere
 • Forlæng rejsen med badeferie til Zanzibar eller Mombasa
 

Tanzania safari som byder på en storslående naturscenerier og vilde dyr ved Lake Manyara, på Serengeti sletten og i det gigantiske Ngorogoro krater

1 nat Lake Manyara – 2 nætter Serengeti – 2 nætter Ngorongoro

Denne Tanzania safari går til den nordlige del af landet, der nok er et af verdens mest kendte naturområder og et yndet område for alverdens film- og naturfotografer. 

Eventyret starter ved Lake Manyara Nationalpark, der er beliggende for foden af Rift Valley skrænten. Parken er især kendt for sine træklatrende løver og mange elefanter. Her er en meget varieret natur og i midten ligger selve Manyara-søen med et fantastisk fugleliv, bl.a. store flokke af flamingoer.  

Herfra sættes kursen mod Serengetis dyrerige og nærmest endeløse sletter. Efter et besøg på det spændende antropologiske museum ved Olduvai Gorge slutter rejsen i den for længst udslukte og sammenstyrtede vulkan, Ngorongoro med verdens tætteste bestand af storvildt, og som er på listen over et af verdens syv naturvidundere. 

Efter safarien kan I evt. forlænge eventyret med nogle dage ved Mombasa-kysten eller på Zanzibar hvor det varme og smukke Indiske Ocean, svajende palmer og kridhvide strande venter. 

Rejsen foregår i en landcruiser med plads til højest 7 gæster. Alle har vinduesplads og der er ”pop-up-tag”. 

Der er en lokal engelsktalende rejseleder med på hele turen. Indkvarteringen sker på skønne lodges, hvor alle værelser naturligvis har eget bad og toilet.

Undervejs overnattes på gode og hyggelige teltcamp og lodges med eget bad og toilet. De ligger alle uden for nationalparkerne men med en skøn beliggenhed midt i den smukke natur. 

Hele safarituren ledes af en kompetent engelsktalende chauffør/guide, der øser af sig med sin store viden om områderne og dyrene. Safarien køres sammen med andre gæster. Ønskes en privat safari er dette også muligt. Ring og hør nærmere.

 
Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os. 
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Tanzania

Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro

5 nætter / 6 dage

fra kr. 20.100

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Lake Manyara Serengeti

Rejser til Lake Manyara

Omkring en god times kørsel fra Arusha, på vejen mod Ngorongoro og Serengeti, ligger Lake Manyara og nationalparken af samme navn. Inden for parkens 325 km2 store område breder søen sig over de 230 km2.
Læs mere
Lake Manyara Serengeti Ngorongoro

Rejser til Serengeti

Serengeti ligger på det nordlige højlandsplateau mellem Ngorongorokrateret mod øst, Victoriasøen mod vest og Kenya i nord, hvor den grænser op til Masai-Mara nationalparken. Det er ikke blot Tanzanias mest berømte nationalpark, velsagtens også Afrikas - og med rette. De store bestande af slettevildt finder ikke sin mage andre steder på jorden. Omkring 3 millioner dyr i alt findes her.

Læs mere
Serengeti Ngorongoro

Rejser til Ngorongoro

Vest for Arusha, mellem Rift Valley og Serengeti, ligger Ngorongoro Conservation Area – et af verdens mest unikke områder. Ngorongoro vildtreservat udgør 8.288 km2,, og hele området er en del af det store Serengeti økosystem.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

- 5 nætter

Overnatning på safari lodges og telt camps

Overnatning på safari lodges og telt camps

Beliggenhed: ,

På en safari er det primære ønske, at få en enestående oplevelse af dyr og natur. Men en del af oplevelsen at være på en safari, er også stemningen på de telt camps og lodges der overnattes på. Fælles for alle er, at servicen er i top og maden god. Teltcampen ved Lake Manyare er simpel og enkelt indrette og vil svare til en 2+ kategori, mens teltcampen i Serengeti og lodgen ved Ngorogoro vil svare til kategori 3 - 3+. 

På denne rejse overnattes på flg. lodges:

Nætter  By/sted  Lodge/camp
1  Lake Manyara  Migunga Tented Camp
2  Serengeti  Ikoma Tented Camp
2  Ngorongoro  Bougainvillea Safari Lodge

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Arusha
Dag 2
Lake Manyara
Dag 3
Serengeti
Dag 4
Serengeti
Dag 5
Ngorongoro
Dag 6
Ngorongoro
Dag 7
Ngorongoro - København

Dag 1 - 2

København - Arusha

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Tanzania. Undervejs er der mellemlanding og I skifter fly.

 
Læs mere

Dag 2

Lake Manyara

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Tanzania og transport til Lake Manyara (F, A)

I lander i Kilimanjaro Airport der er beliggende ved foden af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro.

Efter indrejseformaliteterne møder I jeres guide, som ligeledes skal være jeres chauffør på rejsen rundt i Tanzania.

Fra lufthavnen kører I mod den travle storby Arusha, ved foden af de skovklædte skråninger af Mount Meru. Her spiser I frokost inden turen fortsætter til jeres telt camp.

Sidst på eftermiddagen skal I ud på jeres første game drive – safarikørsel. 

Lake Manyara nationalparken er især berømt for sine løver, der tilbringer meget af dagen i trækronerne og ligeledes er her mange elefanter. Det er ikke nogen stor park, men ikke desto mindre byder den på en meget varieret natur. Den frodige skov får sit vand fra kilderne ved foden af Rift Valleys skrænter, og bag skoven breder den åbne savanne sig. 

I midten af parken ligger Manyara-søen – en såkaldt sodasø – med et fantastisk fugleliv. Når vandstanden i søen er høj virker den som en magnet på flamingoer.

 
Læs mere

Dag 3

Serengeti

Transport og safarikørsel til Serengetis endeløse sletter (M, F, A)

Efter morgenmaden går turen videre til den storslåede nationalpark, Serengeti. Køreturen kombineres med game drive på vej til campen. Frokosten består i dag af god medbragt mad, som I spiser på undervej. 

Serengeti betyder ”endeløse sletter” på masai og parken lever til fulde op til sit navn. Den 15.000 km2 store park er storslået vild og betagende smuk med sine enorme græssletter brudt af klippefremspring, akacietræer, floder og spredte småsøer.

Sammen med Masai Mari i Kenya er det nok den mest berømte safaripark i Afrika. Hvert år danner de endeløse sletter kulisse til, hvad der nok er det mest spektakulære dyreoptrin på jorden – den store vandring ”great migration” hvor ca. 2 millioner gnuer og zebraer vandre frem og tilbage mellem Serengeti og Masai Marai i søgen efter nye græsgange og livsvigtig føde.

Ud over flokke af pattedyr er det også muligt at se næsehorn, elefanter, giraffer og de spændende rovdyr som løver, hyæner, den sky leopard og verdens hurtigste dyr, geparden. 

 
Læs mere

Dag 4

Serengeti

Hel dag med game drive og picnic frokost (M, F, A)

Efter morgenmaden begiver I jer ud på en hel dags game drive og safarioplevelser på Serengeti slettens endeløse græssavanne. 

Uanset årstid byder dagen på store naturoplevelser og masser af dyr i landskabet, der har inspireret Disney til den berømte film ”Løvernes Konge” med dyrene simba, pumba og tembo.

Frokosten er i dag medbragt, så efter en skøn frokost på savannen fortsætter safarikørslen tilbage til campen.

 
Læs mere

Dag 5

Ngorongoro

Gennem Great Rift Vallet til Ngorongoro-området, Olduvai Gorge og mulighed for besøg i masailandsby (M, F, A)

Efter en dejlig morgenmad i campen forlader I Serengeti og kører via verdens længste gravsænkning, Great Rift Valley mod Ngorongoro-området. Great Rift Valley strækker sig over næsten 6.000 km fra Golan-højderne i det nordlige Syrien gennem Jordan-dalen, Det Røde Hav og videre gennem Østafrika til den centrale del af Mozambique.

Undervejs gøres holdt ved Olduvai Gorge, der er blevet kaldt menneskehedens vugge. Det var her palæontolog-ægteparret Louis og Mary Leakey i 1959 fandt knoglerester af "Australopithicus Bosei" – et abelignende menneske, der skulle have levet her for 1,8 millioner år siden. Udstillingen i Olduvai Gorge, og i det tilhørende museum, kaster lys over menneskets udvikling.

Vel fremme nyder vi en dejlig frokost på lodgen. Resten af dagen kan i nyde de smukke omgivelser, slappe af og fordøje de sidste dages oplevelser. 

 
Læs mere

Dag 6

Ngorongoro

Hel dag med game drive og picnic frokost i Ngorongoro krateret (M, F, A)

Dagen starter tidligt med morgenmad på lodgen. Udstyret med en picnickurv til frokost drager I ud på en heldags safarikørsel ned i det verdensberømte naturparadis. Her kan I opleve store flokke af gazeller, antiloper, gnuer, zebraer, bøfler samt den karakteristiske sortmankede løve. Gnuerne vandrer ud og ind af krateret, men mange af dyrene har det som deres permanente tilholdssted. Her findes også flodheste og en kratersø med flamingoer. 

Hen på eftermiddagen køre I op ad den stejle vej, ud af krateret og retur til jeres lodge.

 
Læs mere

Dag 7

Ngorongoro - København

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen ved Mombasa-kysten eller på Zanzibar (M, F)

Det er tid at sige farvel til de smukke omgivelser, så efter morgenmaden kører I tilbage til Arusha. Efter frokost er der transport til lufthavnen hvor turen, hjem eller til næste destination, kan begynde. 

Forlæng evt. eventyret med nogle dage ved den 20 km lange hvide sandstrand i Mombasa eller på Zanzibar i Det Indiske Ocean.

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser