Rejser til Tarangire

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    jan - feb & jun - okt

  • Tidsforskel

    1 - 2

Beliggende syd for de store græssletter udgør Tarangire en overgang mellem det nordlige Tanzanias åbne savannelandskaber og den ellers fremherskende miombo-vegetation. Parken, der ligger godt en times kørsel fra Arusha i vestlig retning, er opkaldt efter Tarangirefloden, som er vandførende hele året og dermed af største vigtighed for parkens vildt. I tørtiden er det den eneste permanente vandkilde, dyrene har, og de flokkes hertil i store tal.

Det første man bemærker, når man kører ind i nationalparken, er de knudrede baobabtræer, der stikker uregerligt op i landskabet. Legenden siger, at fanden rev træet op og plantede det på hovedet! De mest udbredte landskaber er græsslette med spredt voksende, fladtoppede akacietræer og skove af gulbarkede akacietræer, også kendt som "febertræer". Langs floden vokser også det pudsige afrikanske pølsetræ, Kigelia Afrikensis.

Det alsidige landskab er årsagen til en ligeså varieret vildtbestand, og i den lange tørtid, juni-oktober, har Tarangire Tanzanias næsthøjeste koncentration af vilde dyr. Parken er især berømt for sine elefanter, flokke på 100 eller flere er ikke et usædvanligt syn, men også girafferne er særligt talrige.

Læs mere
Vil du til Tarangire?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.