Ronjo Camp

Tanzania - Serengeti
  • Central beliggenhed i Serengeti
  • Man bor i ægte safaritelte, med senge, eget bad og toilet
  • Hvert telt har egen terrasse, samt safaristole
  • Skøn udsigt over levende omgivelser

Bo i ægte safaritelte og oplev dyrelivet helt tæt på!

Ronjo Camp er en semi-permanent camp i hjertet af Serengeti.
Det er en ægte ’bush camp’, hvor man bor i ægte safaritelte med fuld loftshøjde, med senge og eget bad og toilet. Derudover har hvert telt sin egen lille terrasse med safaristole. 
Med kun 12 telte er dette en mindre camp, og om aftenen er der en hyggelig atmosfære omkring bålet, mens vi nyder aftenen. 
Her får vi virkelig fornemmelsen af ’Out of Africa’. 

Lodgen ligger ikke langt fra Seronera Valley. Den gennemstrømmes af Seronera-floden, en af Serengetis eneste permanente vandkilder, som selvsagt tiltrækker massevis af dyr. 
Især er Seronera kendt for sine mange løver og leoparder, som uden større vanskeligheder lader sig se og fotografere. Også bavianer er her mange af, ligesom et væld af antiloper, særligt topier og kongonier (hartebest), lever her. 
Seronera er også berømt for sine "kopjes", små klippefremspring eller inselbjerge, som ligger midt på savannen. De består af oldgammel, eroderet granit og omgives af en helt egenartet vegetation, hvilket gør dem til små, skyggefulde oaser for dyrene. Således holder løvefamilier ofte til her.

Officiel hotelkategori: TBA 

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.