Rejser til Ngorongoro

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    jan - feb & jun - okt

  • Tidsforskel

    1 - 2

Vest for Arusha, mellem Rift Valley og Serengeti, ligger Ngorongoro Conservation Area – et af verdens mest unikke områder. Ngorongoro vildtreservat udgør 8.288 km2,, og hele området er en del af det store Serengeti økosystem.

Selve Ngorongorokrateret er et såkaldt caldera – dets vægge er endnu ikke faldet ind i kraterhullet. Kraterets bund strækker sig over 265 km2 og i denne enorme zoologiske have breder en frodig græssavanne sig med store sumpområder, små ferskvandssøer og mindre områder med akaciebevoksning.
På selve kraterkanten, med en næsten ubeskrivelig udsigt samt i lidt større afstand på Ngorongoro massivet, ligger flere større og mindre lodges i forskellige prisklasser. De er højtbeliggende, omtrent 2200 meter over havets overflade, hvorfor det bliver køligt om nætterne. Foruden de såkaldte "Big Five" lever her også hyæner, geparder, flodheste, bavianer, vortesvin, giraffer, antiloper og mange andre dyrearter. Hele 350 fuglearter er desuden blevet registreret.

Det var i Ngorongoro at palæontolog ægteparret Mary og Louis Leakey i 1959 fandt spor af menneskets tidligere forfædre i den 70 meter dybe Olduvaislugt, der ligger inden for reservatets område. Ngorongoro kan besøges på alle tider af året, selvom vejene kan være kraftigt mudrede navnlig i april og maj.

Læs mere
Vil du til Ngorongoro?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.