Rejser til Lake Manyara

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    jan - feb & jun - okt

  • Tidsforskel

    1 - 2

Omkring en god times kørsel fra Arusha, på vejen mod Ngorongoro og Serengeti, ligger Lake Manyara og nationalparken af samme navn. Inden for parkens 325 km2 store område breder søen sig over de 230 km2.

Fra indgangen mødes man straks af de høje træer i grundvandsskoven, der er kendetegnet ved, at den ikke som vanligt næres af vand fra jordbunden, men kun fra de mange kilder der udspringer af Rift Valleys vulkanske klippevæg. Omgivelserne er grønne og overvældende frodige og med et mylder af farvestrålende blomster. Sommerfugle i mange farver og størrelser sværmer, og intens fuglesang høres fra kronerne. Bavianer i store flokke er også højlydte, mens elefanter oftest høres, når træer og buske kvases under deres bevægelse i terrænet.

Når vandstanden i Manyarasøen er høj nok, kan man se det spektakulære syn af farvestrålende flamingoer, der står som et lyserødt dække på den store sø. Men også flodheste, store flokke af bøfler og mange andre dyr holder til ved denne sodaholdige sø.Løverne her i parken har udviklet en særlig adfærd. De klatrer nemlig tit i trækronerne, hvor de finder sig nogle svære grene at lægge sig på. Denne vane kan skyldes de mange fluer, som bliver tiltrukket af søens mineralrige vand.

Læs mere
Vil du til Lake Manyara?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.