Rejsemål i Tanzania

Rejsemål i Tanzania

Tanzania byder på mange spændende rejsemål. Landskabet varierer stærkt fra område til område og det er måske en god idé at rejse lidt rundt. Du kan også vælge at slappe af på Zanzibar og bare suge de eksotiske indtryk til dig. Nedenfor vil du få et overblik over de forskellige områder og seværdigheder du kan se når du vælger Tanzania som destination.

Tanzania er kendt for sine storslående nationalparker, hvor man oplever den vilde natur på tæt hold. Hver nationalpark i Tanzania har dyr og planter, der gør dem unikke og til store naturoplevelser. Kilimanjaro er et meget specielt rejsemål, da det er et af de højeste bjerge i verden man kan gå op til toppen af, uden af være trænet bjergbestiger. Sidst men ikke mindst, er Zanzibar, der ligger ud for Tanzanias kyst, et populært rejsemål på grund af sine fantastiske strande. De lange hvide sandstrande er som taget ud af paradis og det azurblåt vand er helt klart.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Tanzania.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Tanzania?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.