Tanzania

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    jan - feb & jun - okt

  • Tidsforskel

    +1/+2 timer

Lodges og hoteller i Tanzania

Mulighederne for overnatninger i Tanzania og på Zanzibar er rigtig mange. Vi kan næsten opfylde alle dine ønsker, vi ved nemlig, hvor vigtigt gode overnatninger er for, at ferien bliver helt perfekt. I Tanzania kan vi tilbyde alt fra luksushoteller med swimmingpools på Zanzibar til lodges, der ligger i nationalparkerne og byder på natur og god udsigt. 

Vi stiller høje krav til de hoteller, vi samarbejder med, så du er sikret at få det ophold, du forventer. Vores rejsespecialister har ofte selv besøgt destinationen for at undersøge, om forholdene er i orden og har derfor også fået skabt et godt netværk, så du får overnatningerne til den bedste pris.

Kontakt os hvis du har andre ønsker, så hjælper vi dig med at finde det perfekte udgangspunkt for ferien!

Læs mere
Vil du til Sydafrika?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.