Fra Cape Town til Victoria Falls

Sydafrika - Cape Town, Okavango Delta, Etosha Nationalpark, Spitzkoppe, Victoria Falls
 • én rejse og fire lande med unikke natur- og kulturoplevelser
 • Den naturskønne Namaqualand-region 
 • Klitvandring i Sossusvlei og Namib-ørkenen
 • Okavango-deltaet og Victoria Falls

En spændende og oplevelsesrig 21 dages camping- og lodgetur for aktive og eventyrlystne i alderen 40+. Turen går gennem hele fire lande i det sydlige Afrika: Sydafrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe. 

 

Turen starter i Cape Town og slutter ved Victoria Falls men gennemføres også i modsat retning. Undervejs venter fantastiske natur- og dyreoplevelser i smukke, varierede landskaber. 

Der rejses i mindre grupper af 4-20 personer, og turen ledes af en erfaren engelsktalende guide. Det anbefales, at deltagerne på turen er aktive og eventyrlystne mennesker i alderen 40+ og gennemsnitsalderen ligger omkring de 50+ år. 

Bemærk at ture, udflugter, safari kørsler/game drives samt hovedparten af måltiderne er inkluderet i turens pris. Teltene sættes op og tages ned af personalet, ligesom de tilbereder måltiderne og står for alle praktiske ting. 

Transporten foregår i komfortable luksus 'trucks' med bl.a. køleskabe, så man selv kan købe drikkevarer undervejs og opbevare dem koldt. Ligeledes er der USB stick ved hvert sæde til opladning af mobil, kamera mv. 

Turens højdepunkter
- Cape Town, Table Mountain og Kap Det Gode Håb 
- Den naturskønne Namaqualand region 
- Augrabies Falls National Park 
- Safari i Kgalagadi Transfrontier Park 
- Fish River Canyon 
- Klitvandring i Sossusvlei og Namib Desert 
- Valgfrie aktiviteter i Swakopmund 
- Safari i Etosha National Park 
- Okavango-deltaet i kano og til fods 
- Solnedgangssafari på Chobe River 
- 1 nat ved Victoria Falls

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Sydafrika

Cape Town, Okavango Delta, Etosha Nationalpark, Spitzkoppe, Victoria Falls

24 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Cape Town Victoria Falls

Rejser til Cape Town

Rejser du til Cape Town kan det største problem være at vælge blandt byens utallige restauranter, caféer, teatre, museer og aktiviteter. Fine museer kappes med moderne skyskrabere, travle strøggader og smukke parker, og byen kan trygt udforskes på egen hånd.
Læs mere
Cape Town Victoria Falls

Rejser til Victoria Falls

Den dybe kløft skærer sig gennem det frodige landskab. De enorme vandmasser fra Zambezi-floden vælter ud over klippesiden og buldrer ned i kløften, hvorfra der rejser sig en enorm vandsky, som hænger over området som en diset røg. De indfødtes navn for dette sted er Mosi oa Tunya - ”Røgen der tordner”.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

safari - 21 nætter

Great Trek Adventure - Fra Cape Town til Victoria Falls

Great Trek Adventure - Fra Cape Town til Victoria Falls

Beliggenhed: Sydafrika, safari

Højdepunkter:
Cape Town, Table Mountain og Kap Det Gode Håb
Den naturskønne Namaqualand region
Augrabies Falls National Park
Safari i Kgalagadi Transfrontier Park
Fish River Canyon
Klitvandring i Sossusvlei og Namib Desert
Valgfrie aktiviteter i Swakopmund
Safari i Etosha National Park
Kano og vandring ved Okavango-deltaet
Solnedgangssafari på Chobe River
Victoria Falls

 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 2 - 4
Cape Town
Dag 5
Namaqualand
Dag 6
Augrabies Falls National Park
Dag 7 - 8
Kgalagadi Transfrontier Park
Dag 9
Fish River Canyon
Dag 10 - 11
Sesriem Canyon og Sossusvlei
Dag 12
Swakopmund
Dag 13
Spitzkoppe
Dag 14 - 15
Etosha National Park
Dag 16
Kavango River
Dag 17 - 18
Okavango Delta
Dag 19
Kwando River
Dag 20 - 21
Chobe River
Dag 22
Victoria Falls
Dag 23
Victoria Falls

Dag 2 - 4

Cape Town

Dag 2 (-, -, -)
Turen starter med et introduktionsmøde kl. 18.00 på City Lodge i 2018 og Breakwater Lodge i 2019 i Cape Town, hvor der også overnattes.

Dag 3 og 4: (-, -, -) 
Med det majestætiske Table Mountain i baggrunden tilbyder Cape Town maleriske, historiske og kulturelle attraktioner. Dagens rundtur på halvøen starter med afgang fra City Lodge kl. 08.00. Vi følger kysten via Hout Bay og Chapmans Peak og besøger Table Mountain National Park ved Kap Det Gode Håb. Vi kører hjem langs det Indiske Ocean til vores velbeliggende hotel ved strandpromenaden. Der er mulighed for at tage svævebane til toppen af Table Mountain, dog ikke inkluderet i prisen. Indlogering på City Lodge/Breakwater Lodge eller lignende af samme standard. 

Læs mere

Dag 5

Namaqualand

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Med afgang fra Cape Town passerer vi gennem den billedskønne Namaqualand region med spektakulær udsigt fra Van Ryns passet. Vores lejr for natten ligger ved foden af Van Ryans passet. I august og oktober måned eksploderer landskabet i farver fra de mange vilde blomster. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 6

Augrabies Falls National Park

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Vi forlader Little Karoo og bevæger os nordpå mod Augrabies Falls National Park og undervejs passeres gennem frodige oaser med vingårde i overflod. Målet for dagen køretur er den mægtige Orange River, der styrter 56 meter ned i kløften, og de lokales navn for det majestætiske vandfald er ”Aukoerebis” eller ”det støjende sted” Vi bruger eftermiddagen på at opleve vandfaldet fra de mange udsigtssteder. Overnatning i telt.
Læs mere

Dag 7 - 8

Kgalagadi Transfrontier Park

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Vi bevæger os nordpå til Kalahari og den fantastiske Kgalagadi Transfrontier Park. Med 3.6 millioner hektar er det et af de største reservater i Afrika. Grundet den sparsomme vegetation i området, er der ofte mulighed for at se rovdyr, inklusive den berømte sortmankede løve. Vi tager på morgen- og eftermiddagssafari i parken. Overnatning i telt. 
Læs mere

Dag 9

Fish River Canyon

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Kalahari regionen forlades, og vi bevæger os vestpå til Namibia. Når vi har slået lejr byder dagen på en gåtur langs kanten af kløften med udsigt til solnedgangens orangerøde farvespil. Overnatning i telt.
Læs mere

Dag 10 - 11

Sesriem Canyon og Sossusvlei

(Morgenmad, frokost, aftensmad)
Turen fortsætter nordpå gennem det evigt skiftende landskab til vores lejr i udkanten af Namib-ørkenen. Vi beundrer solnedgangen på en gåtur i klitterne. Den følgende morgen er der tidlig afgang mod Sossusvlei med et ophold i klitområdet hvor vi er vidne til de smukke skiftende farver i verdens højeste sandklitter. Derefter følger en 5 km vandretur til Sossusvlei og Deadvlei. Eftermiddagen byder på en kortere vandretur igennem Sesriem-kløften. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 12

Swakopmund

(Morgenmad, frokost, -)
Længere mod nord når vi kysten ved Walvis Bay, og her indtages frokosten med udsigt til de mange flamingoer. Vi ankommer til Swakopmund og bruger eftermiddagen og den følgende dag på at udforske den tyske koloniby eller prøver en af de mange valgfrie aktiviteter, som dog ikke er inkluderet i prisen. Aktiviteterne omfatter delfincruise, sandboarding, quad biking, kajak og en flot flyvetur over Namib ørkenen. Overnatning på BON Hotel Swakopmund.

Læs mere

Dag 13

Spitzkoppe

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Efter frokost forlades Swakopmund og vi slår lejr mellem Spitzkoppe bjergenes kampesten. Eftermiddagen er fri til at udforske det overvældende område til fods. Vores lejrs afsides men spektakulære beliggenhed vil med sikkerhed efterlade et vedholdende indtryk. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 14 - 15

Etosha National Park

(Morgenmad, frokost, aftensmad)
Vi rejser ind i den østlige side af Etosha National Park. Parken er ét af de vigtigste reservater og tilholdssteder for dyr i det sydlige Afrika. Tusindvis af dyr som gnuer, springbukke, zebraer, kudu antiloper, giraffer, geparder, leoparder, løver og elefanter har hjemme i området. Vandhullerne ved Namutoni lejren tiltrækker et væld af dyr i løbet af aftenen, og vi får mulighed for at se mange af de dem. Der er tidlig morgen og sene eftermiddags safariture. Overnatning i Etosha National Park på Okakeujo & Namutoni Restcamp eller lign. 
Læs mere

Dag 16

Kavango River

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Efter en tidlig morgensafari forlader vi Etosha og fortsætter til Rundu ved Kavango flodens bredder. Her, midt i den frodige vegetation og med udsigt over Kavango-floden, slås lejr og resten af dagen er til fri disposition. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 17 - 18

Okavango Delta

(Morgenmad, frokost, aftensmad)
Vi krydser grænsen ind til Botswana og ankommer til landets store stolthed, det vidtstrakte, frodige Okavango delta. Okavango er med sine 15.000 km2 verdens største indlandsdelta og et overmåde frodig vådområde med masser af dyre- og fugleliv. Den 2-3 timers bådtur til øen Pepere midt i deltaet foregår med båd. Den efterfølgende morgen sejler vi i mokoro kano, en stor udhulet træstamme, og går på vandre-safari på øen Pepere i deltaet med rig mulighed for at spotte masser af eksotiske dyr og fugle. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 19

Kwando River

(Morgenmad, frokost, aftensmad)
Med båd forlader vi det smukke delta og Botswana og kører derefter atter ind i Namibia. Vi fortsætter gennem Caprivi og gør stop ved traditionelle Caprivi landsbyer, hvor der sælges smukke, traditionelt vævede stoffer. Sidst på eftermiddagen slås lejr ved bredden af Kwando-floden. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 20 - 21

Chobe River

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Vi fortsætter gennem Caprivi og krydser atter ind i Botswana. Herfra fortsættes gennem Chobe National Park før vi slår lejr ved Chobe-flodens bred. Chobe er berømt for sit smukke landskab, pragtfulde solnedgange og dyre- og fugleliv i overflod. Den følgende dag byder på afslappende bådsafari på Chobe-floden. En morgen safari i Chobe National Park er mulig, men ikke inkluderet i prisen. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 22

Victoria Falls

(Morgenmad (-, -, -)
Efter morgenmad krydser vi grænsen til Zimbabwe og Victoria-vandfaldene, som uden tvivl er én af de største og mest spektakulære seværdigheder i Afrika. Dagene byder på mulighed for at kigge på de lokale markeder og benytte sig af de mange valgfrie aktiviteter som f.eks. white water rafting, bungy jumping, ultralet fly/helikoptertur over vandfaldene, næsehornstur, safari på elefantryg og komme tæt på vandfaldene. Valgfrie aktiviteter er ikke inkluderet i prisen. Overnatning på Sprayview Hotel eller lign.
Læs mere

Dag 23

Victoria Falls

(Morgenmad, -, -)
Efter morgenmaden er det slut på et oplevelsesrigt eventyr! 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.