Fra Cape Town til Victoria Falls

Sydafrika - Cape Town, Okavango Delta, Etosha Nationalpark, Spitzkoppe, Victoria Falls

 • 4 lande i en tur med unikke natur- og kulturoplevelser
 • Den naturskønne Namaqualand region 
 • Klitvandring i Sossusvlei og Namib ørkenen
 • Okavango-deltaet og Victoria Falls

En spændende og oplevelsesrig 21 dages camping- og lodgetur for aktive og eventyrlystne i alderen 40+. Turen går gennem 4 lande i det sydlige Afrika: Sydafrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe. 


Turen starter i Cape Town og slutter ved Victoria Falls men gennemføres også i modsat retning. Undervejs venter fantastiske natur- og dyreoplevelser i smukke, varierede landskaber. 

Der rejses i mindre grupper af 4-20 personer, og turen ledes af en erfaren engelsktalende guide. Det anbefales, at deltagerne på turen er aktive og eventyrlystne mennesker i alderen 40+ og gennemsnitsalderen ligger omkring de 50+ år. 

Bemærk at ture, udflugter, safari kørsler/game drives samt hovedparten af måltiderne er inkluderet i turens pris. Teltene sættes op og tages ned af personalet, ligesom de tilbereder måltiderne og står for alle praktiske ting. 

Transporten foregår i komfortable luksus 'trucks' med bl.a. køleskabe, så man selv kan købe drikkevarer undervejs og opbevare dem koldt. Ligeledes er der USB stick ved hvert sæde til opladning af mobil, kamera mv. 

Find flere spændende camping safariture her

Turens højdepunkter
- Cape Town, Table Mountain og Kap Det Gode Håb 
- Den naturskønne Namaqualand region 
- Augrabies Falls National Park 
- Safari i Kgalagadi Transfrontier Park 
- Fish River Canyon 
- Klitvandring i Sossusvlei og Namib Desert 
- Valgfrie aktiviteter i Swakopmund 
- Safari i Etosha National Park 
- Okavango-floden 
- Solnedgangssafari på Chobe River 
- 2 nætter ved Victoria Falls

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Sydafrika

Cape Town, Okavango Delta, Etosha Nationalpark, Spitzkoppe, Victoria Falls

21 nætter / 22 dage

fra kr. 25.195

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Cape Town

Rejser til Cape Town

Rejser du til Cape Town kan det største problem være at vælge blandt byens utallige restauranter, caféer, teatre, museer og aktiviteter. Fine museer kappes med moderne skyskrabere, travle strøggader og smukke parker, og byen kan trygt udforskes på egen hånd.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

safari - 21 nætter

Great Trek Adventure - Fra Cape Town til Victoria Falls

Great Trek Adventure - Fra Cape Town til Victoria Falls

Beliggenhed: Sydafrika, safari

Højdepunkter:
Cape Town, Table Mountain og Kap Det Gode Håb
Den naturskønne Namaqualand region
Augrabies Falls National Park
Safari i Kgalagadi Transfrontier Park
Fish River Canyon
Klitvandring i Sossusvlei og Namib Desert
Valgfrie aktiviteter i Swakopmund
Safari i Etosha National Park
Kano og vandring ved Okavango-deltaet
Solnedgangssafari på Chobe River
Victoria Falls

 
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 2 - 4
Cape Town
Dag 5
Namaqualand
Dag 6
Augrabies Falls National Park
Dag 7 - 8
Kgalagadi Transfrontier Park
Dag 9
Fish River Canyon
Dag 10 - 11
Sesriem Canyon og Sossusvlei
Dag 12
Swakopmund
Dag 13
Spitzkoppe
Dag 14 - 15
Etosha National Park
Dag 16
Okavango River
Dag 17 - 18
Okavango Delta
Dag 19
Kwando River
Dag 20 - 21
Chobe River
Dag 22
Victoria Falls
Dag 23
Victoria Falls

Dag 2 - 4

Cape Town

Dag 2 (-, -, -)
Turen starter med et introduktionsmøde kl. 18.00 på City Lodge i Cape Town, hvor der også overnattes.

Dag 3 og 4: (-, -, -) 
Med det majestætiske Table Mountain i baggrunden tilbyder Cape Town maleriske, historiske og kulturelle attraktioner. Dagens rundtur på halvøen starter med afgang fra City Lodge kl. 08.00. Vi følger kysten via Hout Bay og Chapmans Peak og besøger Table Mountain National Park ved Kap Det Gode Håb. Vi kører hjem langs det Indiske Ocean til vores velbeliggende hotel ved strandpromenaden. Der er mulighed for at tage svævebane til toppen af Table Mountain, dog ikke inkluderet i prisen. Indlogering på City Lodge eller lignende af samme standard. 

Læs mere

Dag 5

Namaqualand

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Med afgang fra Cape Town passerer vi gennem den billedskønne Namaqualand region med spektakulær udsigt fra Van Ryns passet. Vores lejr for natten ligger ved foden af Van Ryans passet. I august og oktober måned eksploderer landskabet i farver fra de mange vilde blomster. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 6

Augrabies Falls National Park

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Vi forlader Little Karoo og bevæger os nordpå mod Augrabies Falls National Park og undervejs passeres gennem frodige oaser med vingårde i overflod. Målet for dagen køretur er den mægtige Orange River, der styrter 56 meter ned i kløften, og de lokales navn for det majestætiske vandfald er ”Aukoerebis” eller ”det støjende sted” Vi bruger eftermiddagen på at opleve vandfaldet fra de mange udsigtssteder. Overnatning i telt.
Læs mere

Dag 7 - 8

Kgalagadi Transfrontier Park

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Vi bevæger os nordpå til Kalahari og den fantastiske Kgalagadi Transfrontier Park. Med 3.6 millioner hektar er det et af de største reservater i Afrika. Grundet den sparsomme vegetation i området, er der ofte mulighed for at se rovdyr, inklusive den berømte sortmankede løve. Vi tager på morgen- og eftermiddagssafari i parken. Overnatning i telt. 
Læs mere

Dag 9

Fish River Canyon

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Kalahari regionen forlades, og vi bevæger os vestpå til Namibia. Når vi har slået lejr byder dagen på en gåtur langs kanten af kløften med udsigt til solnedgangens orangerøde farvespil. Overnatning i telt.
Læs mere

Dag 10 - 11

Sesriem Canyon og Sossusvlei

(Morgenmad, frokost, aftensmad)
Turen fortsætter nordpå gennem det evigt skiftende landskab til vores lejr i udkanten af Namib-ørkenen. Vi beundrer solnedgangen på en gåtur i klitterne. Den følgende morgen er der tidlig afgang mod Sossusvlei med et ophold i klitområdet hvor vi er vidne til de smukke skiftende farver i verdens højeste sandklitter. Derefter følger en 5 km vandretur til Sossusvlei og Deadvlei. Eftermiddagen byder på en kort tur igennem Sesriem-kløften. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 12

Swakopmund

(Morgenmad, frokost, -)
Længere mod nord når vi kysten ved Walvis Bay, og her indtages frokosten med udsigt til de mange flamingoer. Vi ankommer til Swakopmund og bruger eftermiddagen og den følgende dag på at udforske den tyske koloniby eller prøver en af de mange valgfrie aktiviteter, som dog ikke er inkluderet i prisen. Aktiviteterne omfatter delfincruise, sandboarding, quad biking, kajak og en flot flyvetur over Namib ørkenen. Indlogering på Dunedine Star Guesthouse. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 13

Spitzkoppe

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Efter frokost forlades Swakopmund og vi slår lejr mellem Spitzkoppe bjergenes kampesten. Eftermiddagen er fri til at udforske det overvældende område til fods. Vores lejrs afsides men spektakulære beliggenhed vil med sikkerhed efterlade et vedholdende indtryk. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 14 - 15

Etosha National Park

(Morgenmad, frokost, aftensmad)
Vi rejser ind i den østlige side af Etosha National Park. Parken er ét af de vigtigste reservater og tilholdssteder for dyr i det sydlige Afrika. Tusindvis af dyr som gnuer, springbukke, zebraer, kudu antiloper, giraffer, geparder, leoparder, løver og elefanter har hjemme i området. Vandhullerne ved Namutoni lejren tiltrækker et væld af dyr i løbet af aftenen, og vi får mulighed for at se mange af de dem. Der er tidlig morgen og sene eftermiddags safariture. Overnatning i Etosha National Park på Okakeujo & Namutoni Restcamp eller lign. 
Læs mere

Dag 16

Okavango River

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Efter en tidlig morgensafari forlader vi Etosha og fortsætter til Rundu ved Kavango flodens bredder. Her, midt i den frodige vegetation og med udsigt over Kavango-floden, slås lejr og resten af dagen er til fri disposition. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 17 - 18

Okavango Delta

(Morgenmad, frokost, aftensmad)
Vi krydser grænsen ind til Botswana og ankommer til landets store stolthed, det vidtstrakte, frodige Okavango delta. Okavango er med sine 15.000 km2 verdens største indlandsdelta og et overmåde frodig vådområde med masser af dyre- og fugleliv. Om eftermiddagen skal vi på en 2-3 timers bådtur til øen Pepere midt i deltaet. Den efterfølgende morgen sejler vi i mokoro kano, en stor udhulet træstamme, og går på vandre-safari på de større og mindre øer i deltaet med rig mulighed for at spotte masser af eksotiske dyr og fugle. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 19

Kwando River

(Morgenmad, frokost, aftensmad)
Med båd forlader vi det smukke delta og Botswana og kører derefter atter ind i Namibia. Vi fortsætter gennem Caprivi og gør stop ved traditionelle Caprivi landsbyer, hvor der sælges smukke, traditionelt vævede stoffer. Sidst på eftermiddagen slås lejr ved bredden af Kwando-floden. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 20 - 21

Chobe River

(Morgenmad, frokost, aftensmad) 
Vi fortsætter gennem Caprivi og krydser atter ind i Botswana. Herfra fortsættes gennem Chobe National Park før vi slår lejr ved Chobe-flodens bred. Chobe er berømt for sit smukke landskab, pragtfulde solnedgange og dyre- og fugleliv i overflod. Den følgende dag byder på afslappende bådsafari på Chobe-floden. En morgen safari i Chobe National Park er mulig, men ikke inkluderet i prisen. Overnatning i telt.

Læs mere

Dag 22

Victoria Falls

(Morgenmad (-, -, -)
Efter morgenmad krydser vi grænsen til Zimbabwe og Victoria-vandfaldene, som uden tvivl er én af de største og mest spektakulære seværdigheder i Afrika. Dagene byder på mulighed for at kigge på de lokale markeder og benytte sig af de mange valgfrie aktiviteter som f.eks. white water rafting, bungy jumping, ultralet fly/helikoptertur over vandfaldene, næsehornstur, safari på elefantryg og komme tæt på vandfaldene. Valgfrie aktiviteter er ikke inkluderet i prisen. Overnatning på Sprayview Hotel eller lign.
Læs mere

Dag 23

Victoria Falls

(Morgenmad, -, -)
Efter morgenmaden er det slut på et oplevelsesrigt eventyr! 

Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Sydafrika

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Sydafrika er +1 timer. Ved dansk sommertid er der ingen tidsforskel.

  Vaccinationer
  Inden din rejse til Sydafrika bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Danske statsborgere er påkrævet visum til Sydafrika og dit pas skal være gyldigt 6 måneder efter forventet hjemkomst fra Sydafrika. Det er dit ansvar at sørge for at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen. Du kan læse alt om de aktuelle regler for Sydafrika på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Sydafrika

  Drikkepenge
  Det er frivilligt, hvor meget man vil give i drikkepenge. På restauranter er det dog en hovedregel, at man giver 10 %, og der er også en forventning om, at lokalguider, chauffører og rangers i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen som oftest er afstemt derefter. 
  Ønsker du selv at booke din rejse, så tag et kig i vores udvalg af online rejser. Fælles for dem alle er, at du selv pakker og sammensætter rejsen, og kan gennemføre bestillingen fra din egen computer hvor og hvornår det passer dig. 
  Den ultimative ferie kan ikke defineres, for smag og behag er individuel. Til gengæld har vi ekspertisen til at sammensætte din drømmeferie fra start til slut.

  Mad og drikke
  Maden bliver veltilberedt under renlige forhold på både lodges såvel som hoteller, så maveproblemer er et sjældent onde. Vand kan normalt drikkes direkte fra hanen, men man kan også vælge at købe vand på flaske på hoteller og lodges.

  Valuta
  Møntfoden i Sydafrika er rand (1 rand = 100 cent). Du kan veksle hjemmefra, men ellers medbringe kreditkort (Visa eller Master).

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Kim, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.