Det bedste af Kaplandet på 5-stjernede boutique hoteller

Sydafrika - Cape Town
 • Kør-selv ferie med start og slut i smukke Cape Town 
 • Malariafri safari i Sanbona Wildlife Reserve
 • Plettenberg Bay - en juvel på Garden Route
 • Vin- og gourmetoplevelser i Vinlandet

En 11 dages kør-selv ferie med start i charmerende Cape Town. Få en bid af smukke Garden Route mellem bjerge og Det Indiske Ocean. Fortsæt til malariafri safari i Sanbona Wildlife Reserve og slut med gourmetmad og udsøgte vine i Vinladet. Bo på håndplukkede 5-stjernede boutique hoteller.

 

Noget af det helt specielle ved Sydafrika er dets enorme mangfoldighed. Landskaberne er svære at overgå i skønhed og her venter en kalejdoskopisk oplevelse. Og på en kør selv ferie som denne bestemmer du selv tempo og kan skræddersy oplevelserne efter dine interesser.

Denne kør-selv ferie starter med nogle dage i en af verdens smukkest beliggende storbyer, Cape Town. Det er landets ældste by og med sin europæiske stemning og smukke beliggenhed skal du selvfølgelig starte med nogle dage her. Oplev byens brede vifte af kulturelle tilbud, tag på stranden ved Camps Bay eller i forstaden Clifton og kør til Kap Det Gode Håb, hvor Atlanterhavet og Det indiske Ocean mødes og få store natur- og dyreoplevelser.

Efter Cape Town venter en del af den berømte Garden Route, der slynger sig langs Sydafrikas sydlige kyst. Den idylliske kystby Knysna udgør basen for de næste dage og såvel byen som området er rig på oplevelser og aktiviteter. Tag f.eks. på sejltur og se kyststrækningen ved Plettenberg Bay fra en anden vinkel. Kør på opdagelse af de mange småveje og oplev udsigtspunkter der afslører, hvorfor dette kaldes Sydafrikas riviera.

Safari er indbegrebet af en rejse i Afrika, og Sydafrika byder da også på masser af muligheder. Privatejede Sanbona Wildlife Reserve ligger ved foden af Warmwaterberg Mountains og det 58.000 hektar store område byder på åbne sletter, søer og kuperet terræn med mulighed for safari i både lodgens egen Landcruiser og i båd. Her tilbringes de næste par dage og med lidt held ser du de klassiske 'Big Five': elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. 

Sidste stop på turen er Vinlandet med idylliske landsbyer, hundredvis af vingårde blandt bølgende bakker og  skønne restauranter. Blandt uendelige rækker af vinstokke ligger de op til 300 år gamle vingårde, hvor du kan prøvesmage nogle af Sydafrikas prisvindende vine.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Sydafrika

Cape Town

13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Cape Town

Rejser til Cape Town

Rejser du til Cape Town kan det største problem være at vælge blandt byens utallige restauranter, caféer, teatre, museer og aktiviteter. Fine museer kappes med moderne skyskrabere, travle strøggader og smukke parker, og byen kan trygt udforskes på egen hånd.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

- 10 nætter

Overnatning på kør-selv ferien

Overnatning på kør-selv ferien

Beliggenhed: ,

5-stjernede boutique hoteller: 

Cape Town: Manna Bay i Luxury værelse
Knysna: Turbine Hotel i Standard værelse eller St. James of Knysna i Deluxe Suite
Sanbona Game Reserve: Gondwana Family Lodge
Franschhoek: Le Petite Dauphine i Luxury Suite

Ønsker I andre hoteller end de nævnte, er det naturligvis muligt. 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 2 - 4
Cape Town
Dag 5 - 7
Knysna
Dag 8 - 9
Sanbona Game Reserve
Dag 10 - 11
Franschhoek, Vinlandet
Dag 12
Franschhoek, Vinlandet

Dag 2 - 4

Cape Town

Ved ankomsten til Cape Town lufthavn får I udleveret jeres udlejningsbil hos AVIS. Bilen har I under hele jeres ophold. I kører til hotellet i Cape Town og slapper af resten af dagen eller går på oplevelse i den fantastiske by. Cape Town har det hele, en intens metropol stemning, restauranter i verdensklasse, en unik kultur sammenblanding og naturskønne omgivelser.

I har dagene til at udforske den pulserende storby for foden af Table Mountain og drage på ture i det spændende opland. Brug en dag på at køre ad den smukke kystvej til Kap det Gode Håb. Turen går via den charmerende Kalk Bay med dejlig ferie stemning og masser af gode små kunstbutikker. Fortsæt til Simon's Town og oplev den store pingvinkoloni ved Boulders Beach.

I kan også følge i Nelson Mandelas fodspor og besøge et township på en guidet tur - Apartheid havde sine rødder i disse townships. Slut dagen af med halvdags udflugt til fængselsøen Robben Island, hvor Mandela tilbragte 18 af sine 27 år i fængslet. Sejlturen derud tager 30 minutter, og på øen vil I blive kørt rundt i bus mens en af de tidligere fanger fungerer som guide. 

Tag en tur op på toppen af Table Mountain - bjerget er 1086 meter højt og den flade top kan nås med en kabinelift. Udsigten over byen og de nærliggende strande er enestående. Besøg også Victoria & Alfred Waterfront med masser af gode restauranter, butikker, barer mv. Tag måske en tur til Kirstenbosch Botanical Garden, der ligger på bagsiden af Table Mountain - her findes der et stort smukt udvalg af blomster og planter som hører naturligt til i det sydlige Afrika.

Lad jer lokke af caféerne langs de kilomenter lange strande, der frister på de mange solrige dage. Læg hertil en bred vifte af fantastiske restauranter med spændende menukort og vine i verdensklasse, og jeres ophold i Cape Town er fyldt op med oplevelser.

Overnatning: MannaBay inkl. morgenmad.

Læs mere

Dag 5 - 7

Knysna

I kører fra Cape Town til Knysna ad den smukke Garden Route, og gør gerne stop i nogle at de små hyggelige byer undervejs.

I nu dagene til at udforske området omkring Knysna. Kør eller sejl ud til Knysna Heads, bugten er smuk både fra havet og fra landsiden. Brug en dag på at køre til Tsitsikamma National Park hvor det er svært ikke at tabe vejret over udsigten, når I krydser broen over Storms River Mouth. Gør stop i Plettenberg Bay undervejs - en charmerende kystby der bliver kaldet for millionærernes legeplads. Plettenbergs strand er en af de mest badesikre langs hele kysten, og skovene i baglandet indbyder til gode vandreture. Stierne er fint afmærkede og tager I badetøj med, så venter der forfriskende styrtebade under flere af de små vandfald. Og stop i Natures Valley, her mødes skovens vegetation med kystslettens. Den smalle vej snor sig ned mellem høje træer, store bregner, slyngplanter og et væld af vilde blomster. Stranden ved Keurboom Beach er måske Sydafrikas fineste.

Overnatning: St. James of Knysna inkl. morgenmad


Læs mere

Dag 8 - 9

Sanbona Game Reserve

I forlader Knysna og kører til Sanbona Game Reserve. Tag den lidt længere rute over Oudtshoorn inde i landet så I kommer over Outenigua passet, hvor udsigten er helt sublim. I Oudtshoorn kan I besøge en strudsefarm, hvor I kan få en anderledes og sjov viden omkring strudsen. Eller I kan besøge de smukke drypstenshuler, Cango Caves. 

I er nu fremme ved Sanbona Wildlife Reserve hvor Western Cape's bedste safari oplevelser venter i et malariafrit område. I skal bo på Gondwana Family Lodge og safari kørslerne foregår i lodgens åbne Landcruiser med en erfaren ranger som chauffør. De op til tre timer lange safari kørsler er altid tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, da dyrene er mest aktive i disse tidsrum. Der serveres kaffe og te på morgen safari og solnedgangs drinks/vin på eftermiddags safarien.

Overnatning: Gondwana Family Lodge inkl. alle måltider og to safari kørsler om dagen.

 

Læs mere

Dag 10 - 11

Franschhoek, Vinlandet

Fra morgenstunden sættes kurs mod Vinlandet. Nyd dagene her med vinsmagning som kan gøres på mange måder uden at bruge bilen. Cykel rundt mellem vingårdene, tag på en tur med det lille tog igennem vinmarkerne eller tag på en guidet tur. Brug bilen til at besøge byerne Paarl og Franshhoek, prøv eventuelt ølsmagning i Franshhoek hvis I trænger til lidt andet end vin. Køb en lækker picnic kurv på en af de mange vingårde og nyd den i de smukke omgivelser. Gå en tur rundt i Stellenbosch og nyd den smukke by.

Overnatning: La Petite Dauphine, Franschhoek inkl. morgenmad. 

 
Læs mere

Dag 12

Franschhoek, Vinlandet

Det er tid til at tage afsked med den smukke sydafrikanske natur og mange dejlige oplevelser. Turen går nu tilbage til Cape Town lufthavn, hvor I afleverer bilen. Fra Cape Town flyver I tilbage til København med ankomst dagen efter.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.