Rejser til Sanbona Wildlife Reserve

  • Rejsetid

    21 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Sanbona Wildlife Reserve er et malariafrit område - kun tre timers naturskøn kørsel fra Cape Town. Sanbona er anerkendt som Western Cape's bedste vildtdestination. Her kan du opleve safari både til lands og på søerne.

Sanbona Wildlife Reserve er et malariafrit område beliggende midt i Little Karoo ved foden af Warmwaterberg Mountains. Reservatet er på 58.000 hektar og Cape Fold Mountains slår sine skulpturelle folder over landskabet, der byder på både åbne sletter, søer og kuperet terræn. Her er mulighed både for safari i Landcruiser og i båd.

Med kun fire lodger vil du opleve Sanbona Wildlife Reserve som et helt unikt sted, hvor den rå natur er i sætter dagsordenen. Parken er privatejet, og de kyndige rangere har derfor lov til at køre væk fra vejen og følge vildtets sport over savannen, og samtidig er det kun de private lodger i parken, der må køre her. Rangeren forklarer om dyrenes levevis og om de store bestræbelser, der gøres her for at bevare kontinentets naturrigdomme, især de mest udsatte dyrearter. Efter en dag mættet med vildtoplevelser serveres middagen under den tindrende, afrikanske stjernehimmel i boma'en - en lille indhegning - med et knitrende bål i midten.

Husk kikkert, kamera, solcreme og varmt "lag-på-lag-tøj", da det oftest er køligt at køre på safari tidligt morgen og ved solnedgang, men varmt midt på dagen.

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.