Rejser til Greater Kruger

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Kruger Nationalpark er flagskibet blandt Sydafrikas nationalparker. Sammen med de omkringliggende private reservater, hvortil dyrene vandrer frit, udgør den ”The Greater Kruger”, og anses for et must for safarirejsen.

Parken dækker et areal på størrelse med Jylland, og er samtidig den nationalpark i Afrika med den største artsrigdom, 145 forskellige pattedyr og hele 507 fuglearter. 

Krugerparken har et stort udvalg af indkvarterings muligheder. Nogle er store og forsynet med supermarkeder og alle fornødenheder for dem, der kører selv. Andre er mindre og mere intime. Der findes også Wilderness Trails, hvor du bor i mindre telte og udelukkende færdes til fods. 

Umiddelbart vest for nationalparken ligger flere store privatdrevne safari områder, såsom Timbavati, Manyaleti og Sabi Sands, der har taget navn efter de to floder, der løber igennem dem.
Læs mere
Vil du til Greater Kruger?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.