Kleine Zalze Lodge

Sydafrika - Vinlandet
  • Tæt på De Zalze Golf Course
  • Dejlige værelser med mange facilieter
  • Hyggelige og imødekommende atmosfære
  • Gåafstand fra shopping- og spisesteder

Den familieejede vingård byder på hyggelig atmosfære, gastronomisk oplevelse, smuk natur og meget mere!

Bo på den familieejede vingård Kleine Zalze, der ligger ved første fairway til mesterskabsbanen De Zalze Golf Course. Der er blevet produceret vin siden 1695 på Kleine Zalze Lodge og stedet emmer af charme og en hyggelig atmosfære. Stedet har 53 værelser, alle med en lille patio eller balkon, satellit-tv, WiFi, telefon og aircondition. 

Området inspirerer til vandreture i vinmarkerne og gastronomiske oplevelser i Restaurant Terroir, hvor der serveres prisvindende vine fra området og fransk mad inspireret af lokale traditioner. Der er en 17 meter lang swimmingpool og the Frost Golf Akademi. 

De Zalze Golf Course er designet af Peter Matkovich og banen ligger lige ved Kleine Zalze Lodge. Parkbanen er omgivet af vinmarker, mens The Blaauwklippen River snor sig gennem landskabet og integreres som en naturlig del af banen.

Overfor Kleine Zalze ligger Stellenbosch Square shoppingcenter med butikker, outlets og restauranter. Fire kilometer fra Kleine Zalze ligger den historiske by Stellenbosch med en lang historie, bygninger i klassisk Kap-arkitektur, vinbutikker og kunstgallerier. Indenfor 20-30 minutters kørsel nås strandene ved Strand og Gordons Bay og den maleriske Franschhoek Valley.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.