Rejser til Garden Route

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Du kan, som i resten af Sydafrika, leje bil og gå på opdagelse i dit helt eget tempo. Fra Cape Town er der også mulighed for at rejse på ægte gammeldags maner med det legendariske tog Rovos Rail og opleve kyststrækningen i ro og mag.

Strandene lokker til en dukkert i det lune Indiske Ocean, men understrømmen er nogle steder stærk, så det er vigtigt at finde de rigtige steder. For eksempel det fine, hvide sand ved Wilderness eller den klare, blå lagune ved Plettenberg Bay.

Nogle af Sydafrikas nye og udfordrende golfbaner er også indenfor rækkevidde, f.eks. det eksklusive Fancourt Hotel and Country Club ved Georg. Hertil kommer en række 18-huls baner ved Plettenberg Bay, Knysna og Oudtshoorn, der ligger inde på Klein Karoo sletten. Her kan du også udforske drypstensgrotterne Cango Caves og besøge verdens største strudsefarme.

Læs mere
Vil du til Garden Route?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.