Rejser til Cape Town

  • Rejsetid

    18 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Rejser du til Cape Town kan det største problem være at vælge blandt byens utallige restauranter, caféer, teatre, museer og aktiviteter. Fine museer kappes med moderne skyskrabere, travle strøggader og smukke parker, og byen kan trygt udforskes på egen hånd.

Et af de populæreste steder i byen er ”The Waterfront”, det livlige havneområde med butikker og underholdning, der indbyder til slentreture i solskinnet. Et par sømil ude i Atlanterhavet ligger den flade og forblæste fængsels ø Robben Island og minder om et mørkere kapitel i Sydafrikas historie. Det var her Nelson Madela sad fængslet i de fleste af de 27 år, som han sad indespærret. Stedet er i dag omdannet til et museum, som tilbyder omvisninger. 

Man kan også komme på en guidet tur til en af de såkaldte townships, hvor livet leves af det mindre priviligerede , sorte flertal af befolkningen. Området omkring Cape Town byder, inden for en ganske overskuelig afstand, på et utal af oplevelser. Et must er naturligvis den smukke køretur, enten bag eget rat eller på en organiseret tur, til Kap Det Gode Håb, hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean slår mod hver sin bred af den smalle landtange. Undervejs kan man besøge pingvin kolonien på Boulders beach. Besøg det idylliske vinland lige udenfor Cape Town med 300 år gamle vingårde. Tag på stranden ved Camps Bay eller i forstaden Clifton, gå en runde på de mange grønne golfbaner langs det Indiske Ocean eller tag på hiking i Cape Towns majestætiske bjerge.
Læs mere
Vil du til Cape Town?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.