Rejsemål i Sydafrika

Rejsemål i Sydafrika

Hvor i Sydafrika skal man tage på ferie? Noget af det helt specielle ved Sydafrika er dets enorme mangfoldighed. Byer og mennesker af enhver art dukker op, mens stepper og bjerge glider forbi. Hos Profil Rejser kender vi landet ud og ind, og vi har mange års erfaring med at tilrettelægge ruteforslag med udførlige kørselsvejledninger efter individuelle interesser og behov.

Cape Town indbyder med sit smukke Table Mountain, der med sin flade top ligger hævet over byen. Her finder du utallige restauranter, caféer, teatre og museer. Vinlandet, blot en times kørsel fra Cape Town, er et af Sydafrikas mest indbydende områder med frodige vinmarker og vingårde.

Garden Route slynger sig langs 300 km af Sydafrikas betagende sydlige kyst. I nationalparkene rundt i Sydafrika har du mulighed for at opleve bushland og dyrene helt tæt på - en kæmpe oplevelse for både voksne og børn.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Sydafrika.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Sydafrika?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.