Madikwe Safari Lodge

Sydafrika - Madikwe Game Reserve
  • Alle suiter har indendørs- og udendørs bruser
  • Fantastisk udsigt over smukke omgivelser
  • Ligger tæt på Marico-floden
  • Alle soveværelser har pejs samt træterrasse

Madikwe er et af Sydafrikas største vildtreservater, og her kan I komme på safari i et malariafrit område.

Madikwe er et af Sydafrikas største vildtreservater (76.000 hektar) og grænser op til Botswana. Her ligger Madikwe Safari Lodge, der består af tre eksklusive camps med i alt 16 suiter. Selve lodgen er placeret på en høj bakke, der giver en fantastisk udsigt over bushen med Dwarsbjergene og Rant van Tweedepoort i baggrunden. Her kan man nyde omgivelserne og stilheden med et glas vin eller en god bog. Alle suiter eget badeværelse, indendørs og udendørs bruser, loungeområde, soveværelse med pejs samt træterrasse med udsigt og egen lille pool.

En typisk dag i Madikwe begynder før daggry, hvor det efter en hurtig morgensnack er tid til safari. På vej ud i reservatet nyder I den afrikanske solopgang, mens I kører afsted på safari i lodgens Landcruiser med en erfaren ranger-chauffør - det er nemlig i dagens først kølige timer, at dyrene er mest aktive. Typisk er I på safari i 2-3 timer ad gangen, og herefter slapper I af ved poolen og spiser god morgenmad og frokost, inden I igen kører ud på dagens sene safari, hvor de nataktive dyr kan opleves. Hjemme igen afsluttes dagen med en skøn middag i bomaen - et hyggeligt indhegnet område, hvor I kan nyde middagen under den afrikanske stjernehimmel.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.