Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Marokko

Her er et udvalg af de udflugter vi tilbyder i Marokko. Kontakt os for yderligere information og lad os skræddersy et rejseforslag til dig!

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Agadir

Atlantic Cruise - en dag på havet | Agadir

En afslappende dag på Atlanterhavet, hvor du kan tage et dyp i bølgen blå, sole på dækket eller prøve lykken med at fange en fisk.

Er du heldig kan der også spottes delfiner. En velsmagende barbecue frokost og drikkevarer er inkluderet på turen.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00-16.00

Voksen fra kr. 409
Barn fra kr. 206

Den charmerende by Essaouira | Agadir

En smuk køretur langs Atlanterhavets kyst bringer os til den charmerende by Essaouira, en af de ældste og vigtigste fiskerihavne i Marokko.
Byen, som tidligere blev kaldt Mogador, blev grundlagt af Romerne og beboet af Portugiserne i det 17. århundrede. Vi besøger havnen, voldene, den gamle medina, kunstnerkvarteret og sølvmarkedet. Frokost er ikke inkluderet på denne tur, men der er rigeligt af gode restauranter i byen.

Bemærk: Prisen er  ekskl. frokost.

Varighed: Heldagstur
Afgang: Dagligt kl. 7.30 - 18.00

Voksen fra kr. 773
Barn fra kr. 386

Marrakech

Gåtur med egen lokalguide | Marrakech

Marrakechs medina er et sanserigt møde med dufte og farver, og byen er lige dele fascinerende og overvældende.

Uanset om du har besøgt Marrakech før eller ej, så er dette en udflugt vi ofte anbefaler vores gæster. Det er en god måde, at "komme under huden" på den UNESCO bevarede medina, i et roligt tempo, hvor du samtidig ikke skal koncentrere dig om at finde vej. Den lokale guide (engelsktalende) afhenter dig på hotellet, og tager dig herefter med på en oplevelsesrig tur rundt i de små kringlede gader til fods. Undervejs fortæller guiden lidt om byen, dens historie og dens indbyggere.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00-12.00 eller 15.00-17.00

Voksen fra kr. 189
Barn fra kr. 94

Smag på Marokko | Marrakech

En foodie-tur for madentusiaster, der godt kan lide en anderledes oplevelse. Eneste forudsætning for at deltage er en god appetit.

Den lokale engelsktalende guide fører jer gennem kringlede gader og gyder i den gamle bydel. Undervejs besøger du markeder og små lokale restauranter og smager på retter som tagine, harira, cous-cous og kamelburger. Turen afsluttes med pandekager og mynte te ved det centrale torv Djerna El Fna.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 13.00 - 16.00

Voksen fra kr. 493
Barn fra kr. 250

Den charmerende by Essaouira | Marrakech

En heldagsudflugt til Atlanterhavets kyst og et besøg i den charmerende fæstningsby Essaouira, som huser en af de ældste og vigtigste fiskerihavne i Marokko.

Essaouira, tidligere kaldet Mogador, blev grundlagt af Romerne og beboet af Portugiserne i det 17. århundrede. Denne typiske portugisiske havn, med fine eksempler på maurisk og portugisisk arkitektur, har været kulisse til mange scener i Orson Well's film ”Othello”. Vi besøger havnen, voldene, den gamle medina, kunstnerkvarteret og sølv markedet.

Varighed: 8 timer
Afgang: Kl. 8.00-18.00

Voksen fra kr. 636
Barn fra kr. 318

Ourika dalen - inkl. frokost | Marrakech

Udflugten begynder med en smuk køretur fra Marrakesh til Ourika dalen. Undervejs er der mulighed for at gøre stop ved pottemageren i Dar Caid. Turen er smukkest om foråret, når dalen er grøn og alt springer ud, men kan gennemføres hele året (medmindre der er meget kraftig regn).

Mandag, torsdag og fredag gøres stop ved et berbermarked, som er en fascinerende oplevelse af livet på landet med dets ældgamle handelstraditioner. 

Til frokost gøres stop hos en berberfamilie, som har tilberedt et simpelt men lækkert måltid efter lokale traditioner. Det vil typisk være tagine eller cous-cous med lam eller kylling. Glem alt om fin dug, her er det den ægte lokale oplevelse, der tæller! 

Turen gennemføres i minibus/til fods med engelsktalende chaufførguide.

Varighed: 5,5 time
Afgang: Dagligt kl. 10.00-15.30 (på nær onsdage)

Voksen fra kr. 737
Barn fra kr. 368

Marokkansk madlavningskursus | Marrakech

Madlavningskursus er for alle der kunne tænke sig at snuse til og smage på det marokkanske køkken, som har dybe rødder i hverdagsliv og traditioner.

Kokken Fouzia hjælper både øvede og begyndere med at opdage det Marokkanske køkkens hemmeligheder på dette ½ dags kursus. Du lærer at lave traditionelle forretter, hovedretter og dessert. Kurset afsluttes med at samles om bordet og spise de herligheder man har kokkereret.

 

Varighed: Halv dag
Afgang: Arrangeres på forespørgsel

Voksen fra kr. 545
Barn fra kr. 454

Majorelle Haven og sightseeing i ydre Marrakesh | Marrakech

Denne guidede halvdagstur tager dig til med til Majorelle Haven, en botanisk have, som det tog den franske maler Jacques Majorelle 40 år at skabe.

Haven er i dag ejet af modeskaberen Yves St. Laurent og er kendetegnet ved sin koboltblå farve. Efter en spadseretur i haven køres mod Palmeraie, en palmeoase i udkanten af Marrakesh. Her kan du gå en tur i området og drikke en kop af den klassiske marokkanske mynte te. Herefter går turen tilbage mod centrum af Marrakech, hvor vi besøger det jødiske område med de mange små boder. Der er også mulighed for et besøg i synagogen, inden turen afsluttes. 

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00-12.00 eller 15.00-17.00

Voksen fra kr. 501
Barn fra kr. 250

Ait Ben Haddou – fæstning og filmkulisse | Marrakech

Om morgenen køres fra Marrakesh mod Tich N´Tichka, det højeste bjergpas i Marokko ca. 2.260 meter over havet.
Den smalle bjergvej går gennem Høje Atlas, med spidse bjergtoppe og en fantastisk udsigt. Undervejs passeres små berberlandsbyer og der gøres et kort stop ved den gamle moské i Tinmel, før ankomst til Ait Ben Haddou – kasbahen som blev brugt som kulisse ved storfilm som ”Lawrance of Arabia”, ”Gladiator” m.v. Ait Ben Haddou lå på den gamle karavanerute mellem Sahara og Marrakesh, og er i dag på UNESCOs verdensarv liste. På vej tilbage stoppes der ved Kasbah Taourirt, hvor vi tager en kort byrundtur. Turen foregår med lokal engelsktalende chauffør-guide. Bemærk drikkevarer og måltider er ikke inklusiv i prisen.

Varighed: Heldagstur
Afgang: Dagligt kl. 7.00 - 19.00

Voksen fra kr. 1.164
Barn fra kr. 581

Ballontur ved foden af Atlasbjergene | Marrakech

Få en oplevelse for livet, og se solen stå op over Atlasbjergene, fra en ballon. Udsigten er fantastisk, når du langsomt svæver over de øde landskaber, berberlandsbyer og kan se sneklædte bjergtoppe i det fjerne.

Tidlig morgen, før solen stiger op, afhentes du fra hotellet i 4-hjulstrækker. Chaufføren (engelsktalende) kører ud til de øde områder udenfor Marrakech. Her venter dig ca. 1 times ballonfærd ved foden af Atlasbjergene, efterfulgt af en let morgenmad med mynte-the, marokkanske pandekager, honning m.v.

Når turen er overstået og morgenmaden spist, køres du tilbage til dit hotel i Marrakech. Den samlede tid for denne udflugt er ca. 5 timer, og det anbefales at medbringe varmt tøj. 

Børn max. 10 år får 50% rabat på voksenprisen. Bemærk, af sikkerhedshensyn gennemføres turen ikke såfremt vejret er dårligt.

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt (såfremt vejret tillader det)

Voksen fra kr. 1.773
Barn fra kr. 909