Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Marokko

Her er et udvalg af de udflugter vi tilbyder i Marokko. Kontakt os for yderligere information og lad os skræddersy et rejseforslag til dig!

Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Agadir

Atlantic Cruise - en dag på havet | Agadir

En afslappende dag på Atlanterhavet, hvor du kan tage et dyp i bølgen blå, sole på dækket eller prøve lykken med at fange en fisk.

Er du heldig kan der også spottes delfiner. En velsmagende barbecue frokost og drikkevarer er inkluderet på turen.

Varighed: 7,5 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00-16.00 (undtaget mandag)

Voksen fra kr. 391
Barn fra kr. 195

Byrundtur i Agadir | Agadir

Sightseeing i bus/til fods i Agadir by med engelsktalende guide.

Turen starter fra den gamle kasbah (fort), hvor der er en flot udsigt over bugten. Her fortæller guiden lidt om Agadirs historie, og der kan tages billeder. Derefter går turen til byen, hvor du kan opleve både ny og gammel historie.

Varighed: 2,5 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00-12.30 og kl. 15.00 - 17.30

Voksen fra kr. 321
Barn fra kr. 163

Den charmerende by Essaouira | Agadir

En smuk køretur langs Atlanterhavets kyst bringer os til den charmerende by Essaouira, en af de ældste og vigtigste fiskerihavne i Marokko.
Byen, som tidligere blev kaldt Mogador, blev grundlagt af Romerne og beboet af Portugiserne i det 17. århundrede. Vi besøger havnen, voldene, den gamle medina, kunstnerkvarteret og sølvmarkedet. Frokost er ikke inkluderet på denne tur, men der er rigeligt af gode restauranter i byen.

Bemærk: Prisen er  ekskl. frokost.

Varighed: 10,5 timer
Afgang: Kl. 7.30 - 18.00

Voksen fra kr. 698
Barn fra kr. 349

Kamelkaravane | Agadir

På denne udflugt kan du lege Lawrence of Arabia for en dag og prøve at ride på en kamel eller et æsel. Ønsker du ikke selv at ride, kan du nyde samme tur i trækvogn i ro og mag. 

Tilslut dig karavaneturen som går gennem en oase, ikke langt fra dit resort. Undervejs stopper vi og drikker en kop te og smager på marokkanske lækkerier. 

Varighed: 2 timer
Afgang: Daglig kl. 9.00-11.00/11.00-13.00/14.45-16.45/16.45-18.45

Voksen fra kr. 226
Barn fra kr. 113

Marrakech

Ait Ben Haddou – fæstning og filmkulisse | Marrakech

Om morgenen køres fra Marrakesh mod Tich N´Tichka, det højeste bjergpas i Marokko ca. 2.260 meter over havet.
Den smalle bjergvej går gennem Høje Atlas, med spidse bjergtoppe og en fantastisk udsigt. Undervejs passeres små berberlandsbyer og der gøres et kort stop ved den gamle moské i Tinmel, før ankomst til Ait Ben Haddou – kasbahen som blev brugt som kulisse ved storfilm som ”Lawrance of Arabia”, ”Gladiator” m.v. Ait Ben Haddou lå på den gamle karavanerute mellem Sahara og Marrakesh, og er i dag på UNESCOs verdensarv liste. På vej tilbage stoppes der ved Kasbah Taourirt, hvor vi tager en kort byrundtur. Turen foregår med lokal engelsktalende chauffør-guide. Bemærk drikkevarer og måltider er ikke inklusiv i prisen.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Kl. 7.00-20.00

Voksen fra kr. 871
Barn fra kr. 435

Byrundtur i Marrakesh | Marrakech

Sightseeing til fods i Marrekesh by med engelsktalende guide. På denne tur besøger vi medinaen og oplever livet bag de gamle bymure.
Vi gør stop ved den højeste bygning i Marrakesh, den berømte Koutoubia Minaret, et mesterstykke indenfor islamisk arkitektur. Turen fortsætter til Kasbah´en (fort), hvorfra en gåtur fører os til Saadian Tombs, som blev bygget af sultan Ahmed el Mansour i det 16. århundrede som et mausoleum for ham selv og hans efterfølgere. Senere ved det aristokratiske Bahia Palace, ser vi Moorish Gardens som omkranser det smukke palads. Sidst men ikke mindst besøges den farverige souk (marked) før turen afsluttes ved det centrale torv, Djerna El Fna.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.30-12.30 eller 15.00-18.00

Voksen fra kr. 363
Barn fra kr. 181

Den charmerende by Essaouira | Marrakech

En heldagsudflugt til Atlanterhavets kyst og et besøg i den charmerende fæstningsby Essaouira, som huser en af de ældste og vigtigste fiskerihavne i Marokko.

Essaouira, tidligere kaldet Mogador, blev grundlagt af Romerne og beboet af Portugiserne i det 17. århundrede. Denne typiske portugisiske havn, med fine eksempler på maurisk og portugisisk arkitektur, har været kulisse til mange scener i Orson Well's film ”Othello”. Vi besøger havnen, voldene, den gamle medina, kunstnerkvarteret og sølv markedet.

Varighed: 8 timer
Afgang: Kl. 8.00-18.00

Voksen fra kr. 610
Barn fra kr. 305

Gåtur med guide | Marrakech

Med engelsktalende guide går turen rundt i medinaen, kasbah samt boligområderne, hvor marrakshierne bor (indfødte i Marrakesh).

Undervejs fortæller guiden om byen og dens historie. Turen foregår til fods og varer ca. 2 timer.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00-12.00 eller 15.00-17.00

Voksen fra kr. 226
Barn fra kr. 113

Majorelle Haven og sightseeing i ydre Marrakesh | Marrakech

Denne guidede halvdagstur tager dig til med til Majorelle Haven, en botanisk have, som det tog den franske maler Jacques Majorelle 40 år at skabe.
Haven er i dag ejet af modeskaberen Yves St. Laurent og er kendetegnet ved sin koboltblå farve. Efter en spadseretur i haven køres mod Palmeraie, en oase i udkanten af Marrakesh. Her kan du nyde et glas mynte the og evt. prøve en tur på kamelryg. Herefter går turen mod det jødiske kvarter, hvor der er mulighed for at besøge synagogen, inden turen igen går tilbage til Marrakesh.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00-12.00 eller 15.00-17.00

Voksen fra kr. 363
Barn fra kr. 181

Marokkansk madlavningskursus | Marrakech

Madlavningskursus er for alle der kunne tænke sig at snuse til og smage på det marokkanske køkken, som har dybe rødder i hverdagsliv og traditioner.
Kokken Fouzia hjælper både øvede og begyndere med at opdage det Marokkanske køkkens hemmeligheder på dette ½ dags kursus. Du lærer at lave traditionelle forretter, hovedretter og dessert. Kurset afsluttes med at samles om bordet og spise de herligheder man har kokkereret.

Varighed: Halv dag
Afgang: Arrangeres på forespørgsel

Voksen fra kr. 523
Barn fra kr. 435

Ourika dalen - inkl. frokost | Marrakech

Udflugten begynder med en smuk køretur fra Marrakesh til Ourika dalen. Undervejs er der mulighed for at gøre stop ved pottemageren i Dar Caid. Turen er smukkest om foråret, når dalen er grøn og alt springer ud, men kan gennemføres hele året (medmindre det er meget kraftig regn).   

Mandag, torsdag og fredag gøres stop ved et berbermarked, som er en fascinerende oplevelse af livet på landet med dets ældgamle handelstraditioner. Mange lokale bønder rider stadig deres varer frem på æsel. 

Når det er tid til frokost gøres stop hos en berberfamilie, som har tilberedt et simpelt men lækkert måltid efter lokale traditioner. Det vil typisk være tagine eller cous-cous med lam eller kylling. Glem alt om fin dug, her er det den ægte lokale oplevelse, der tæller!

Turen gennemføres i minibus/til fods med engelsktalende guide/chauffør.

 

Varighed: 5,5 time
Afgang: Dagligt kl. 10.00-15.30 (på nær onsdage)

Voksen fra kr. 543
Barn fra kr. 272

Ballontur ved foden af Atlasbjergene | Marrakech

Få en oplevelse for livet, og se solen stå op over Atlasbjergene, fra en ballon. Udsigten er fantastisk, når du langsomt svæver over de øde landskaber, berberlandsbyer og kan se sneklædte bjergtoppe i det fjerne.

Tidlig morgen, før solen stiger op, afhentes du fra hotellet i 4-hjulstrækker. Chaufføren (engelsktalende) kører ud til de øde områder udenfor Marrakech. Her venter dig ca. 1 times ballonfærd ved foden af Atlasbjergene, efterfulgt af en let morgenmad med mynte-the, marokkanske pandekager, honning m.v.

Når turen er overstået og morgenmaden spist, køres du tilbage til dit hotel i Marrakech. Den samlede tid for denne udflugt er ca. 5 timer, og det anbefales at medbringe varmt tøj. 

Børn max. 10 år får 50% rabat på voksenprisen. Bemærk, af sikkerhedshensyn gennemføres turen ikke såfremt vejret er dårligt.
Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt (såfremt vejret tillader det)

Voksen fra kr. 1.700
Barn fra kr. 871