Vinterferie i Marrakech 8-13. februar 2020

Marokko - Marrakech
 • Hyggelig riad i centrum af Marrakech
 • Tagterrasse med pool og udsigt
 • Gåafstand til marked og spice souk
 • Inkl. GRATIS rundtur i medinaen m. guide

Oplev det bedste af kongebyen Marrakech på 5 dage i vinterferien. Besøg paladser, smag på street food og gå på opdagelse i bazaren.

Tag på en smuttur til Marrakech i vinterferien 2020 (uge 7). Oplev det bedste af den UNESCO-bevarede kongeby og dens charmerende gamle bydel med kringlede gader og markeder.

Her skal du bo

Indkvartering sker på en hyggelig riad i centrum af Marrakech. Her er der tagterrasse med en lille pool og café og udsigt til Atlasbjergene i det fjerne. Bylivet finder du lige uden for døren, i gåafstand til markeder, spice souk, seværdigheder og restauranter.  

Flytider

Afrejse fra København 8. februar kl. 07.05 - ankomst Marrakech 11.35
Hjemrejse fra Marrakech 13. februar kl. 11.35 - ankomst København 16.10.
Der flyves direkte med Norwegian tur/retur.

Sightseeing inkluderet i prisen

Inkluderet i rejsen er en valgfri 2-timers sightseeing inde i medinaen med lokalguide (engelsktalende). Turen finder sted dagen efter ankomst, kl. 10.00 - 12.00. Det er en god måde at blive introduceret til medinaen på, særligt hvis du aldrig har været i Marrakech før. Turen foregår til fods i roligt tempo, hvor alle kan være med, og tager sin begyndelse fra hotellet.

Prøv smagsløgene på foodietur

Vil du krydre rejsen med flere oplevelser, giver vi gerne vores anbefalinger. Hvad med f.eks. en "foodie tur", hvor du smager på eksotiske retter på små spisesteder, du aldrig selv ville finde? Eller måske du har lyst til at prøve at tilberede cous-cous og tagine på egen hånd?

Vil du høre mere, så fortæller vi gerne nærmere.

Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Marokko

Marrakech

6 dage

fra kr. 5.995

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Marrakech

Rejser til Marrakech

I tidernes morgen fungerede Marrakech som karavanestop på handelsruterne gennem Sahara, og i dag er byen et af Nordafrikas mest populære rejsemål og et obligatorisk stop for jet-setters og blåstemplet af alverdens berømtheder. Marokkos politiske, åndelige og økonomiske centre ligger andetsteds, men landets næststørste by er lig med marokkansk kultur, hvor du i den historiske by kan smage på arabisk middelalder tilsat smag af arabisk Nordafrika og garneret med fransk kolonistemning.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Marrakech - 5 nætter

Riad Bahia Salam
Se kort

Riad Bahia Salam

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Bahia Salam er en fredelig oase midt i byens centrum, kun få hundrede meter fra Djerna El Fna torvet og de mange souker. Riaden ligger ved en mindre hovedgade og er derfor nem at finde, og komme til/fra i bil, modsat visse andre steder i medinaen. Værelserne er indrettet i marokkansk stil med moderne komfort, som også inkluderer tv og air-condition. På taget af bygningen er en hyggelig terrasse med bar, hvor den daglige morgenmad serveres med udsigt til Atlasbjergene og Koutoubia Moskeens minaretter. På tagterrassen findes også en mindre pool med liggestole omkring, hvor man kan nyde solen eller slappe af under pergolaens skygge. Riaden har desuden spa, som tilbyder diverse krops- og ansigtsbehandlinger, og så er der gratis WiFi på fællesområderne. Bemærk at der ikke serveres alkohol på hotellet, men man er velkommen til selv at medbringe.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Kristina, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser