Pro golfrejse til Casablanca - afrejse 5. november 2017

Marokko - Casablanca

 • Luksusophold på 5* Mazagan Beach & Golf Resort
 • 6 runder golf på udsøgt 18-hullers bane af Gary Player ved Atlanterhavet
 • Golfrejse ved pro Knud Storgaaard - spilletræning og matchtur
 • Masser af aktiviteter og faciliteter på resortet

Kom med på en hyggelig matchtur med Knud Storgaard til Atlanterhavskysten syd for Casablanca i Marokko. I bor en uge på det luksuriøse 5* Mazagan Beach & Golf Resort.

Afrejse 5. november fra København kl. 17:20 fra København - ankomst til Casablanca kl. 20:40
Hjemrejse 12. november fra Casablanca kl. 11:10 - ankomst til København kl. 16:20

Efter ankomst kører vi i bus en time til det fantastiske Mazagan Beach & Golf Resort, et luksuriøst 5-stjernet hotel med særdeles høj komfort og dejlig beliggenhed ud til Atlanterhavet. Samtlige af resortets værelser er rummelige og moderne indrettet med marokkanske detaljer, der giver en unik charme og stemning. Alle er udstyret med aircondition, minibar og tv, hvortil nogle værelser har udsigt til det store Atlanterhav. Dette luksusresort tilbyder mange forskellige middagsrestauranter med alt fra traditionel marokkansk mad til internationale retter – uanset hvad, er alt frisk og særdeles veltilberedt.

Mazagan Beach & Golf Resort tilbyder en masse aktiviteter og faciliteter som udendørs swimmingpool, kasino, natklub og spa. Resortet har sin egen udsøgte 18-hullers golfbane designet af Gary Player. Banen er integreret i den omkringliggende natur tæt ved stranden, der giver den et naturligt præg med klitter og andre udfordrende, naturlige elementer. Golfbanens beliggenhed giver en smuk havudsigt, og det er en golfbane for alle niveauer, da de brede fairways er taknemmelige at spille på for de mindre trænede golfspillere. Til golfbanen er der tilknyttet en skøn restaurant med en terrasse ud til Atlanterhavet.

Med på rejsen følger den rejseglade golf pro Knud Storgaard. Knud har været i Marokko flere gange, men ynder også at lave rejsegrupper til Sydafrika, Italien og Østen. Knud sørger altid for at gæsterne på hans ture føler sig godt tilpas og han yder en stor indsats for at deltagerne får et indblik i, hvordan de kan blive bedre spillere både under, men også efter rejsen.

Turen kører ved min. 12 og maks. 20 deltagere. For spørgsmål vedrørende rejsen kan I kontakte Jens Zacho på mail jeza@profi lrejser.dk eller telefon 77 33 56 22

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Marokko

Casablanca

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Casablanca

Rejser til Casablanca

Casablanca er nok mest kendt på grund af filmklassikeren med samme navn. Byen er Marokkos største og rigtig mange vælger at rejse med fly hertil for at starte en rundrejse i det fantastiske Marokko.
Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Marokko

  Pas/Visum
  Marokko er visumfri i indtil 90 dage. Pas skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdet. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse alt om de aktuelle visumregler for Marokko.

  Vaccinationer
  Inden din rejse til Marokko bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Tidszone
  Danmark er en time foran Marokko, sommer og vinter.

  Særlige forhold
  Marokko er et moderat og tolerant muslimsk land. Offentlig indtagelse af alkohol bør dog undgås. 

  I Marokko har man de fleste steder 220 Volt, men det anbefales alligevel at medbringe en adapter.

 • Under din rejse i Marokko

  Valuta
  I Marokko er møntfoden marokkanske dirham (MAD). Brugen af betalingskort og kreditkort bliver efterhånden mere og mere udbredt i Marokko. I alle større byer vil du finde hæveautomater. Ligeledes tager de fleste større hoteller, restauranter og forretninger imod betalingskort/kreditkort. Det er dog altid en god idé at medbringe lidt kontanter i enten US-dollar eller Euro.

  Mad og drikke
  Det kan være sundhedsskadeligt at drikke vand direkte fra hanen. Vi anbefaler vand på flaske.

  Drikkepenge
  Drikkepenge er frivilligt men meget almindeligt i Marokko. Lønninger til ansatte i servicefag er ofte baseret på drikkepenge som tillæg til deres løn. Som en tommelfingerregel kan du beregne 1 US-dollar (el. tilsvarende lokal mønt) pr. kuffert eller rejsetaske, som portørerne bærer for dig. Det samme gælder for stuepigen pr. dag. 10% af regningen på barer og restauranter er høfligst, på mere ydmyge caféer kan man dog nøjes med at lægge et par dirham. Ligeledes forventer guiden, som du er sammen med mange timer hver dag, også drikkepenge. Giv løbende, hvis der ydes en tilfredsstillende service, så han føler hans indsats er værdsat. Det er en god idé at give drikkepengene personligt, så det er dem, der har betjent jer, der får dem.

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.