Marrakech og Agadir

Marokko - Marrakech, Agadir
 • Besøg to af Marokkos mest kendte rejsemål
 • Bo i en riad i Marrakechs gamle bydel
 • Gå på opdagelse i Nordafrikas største bazar
 • Bo ud til stranden i Agadir

På denne rejse kombineres to af Marokkos mest kendte rejsemål. Rejsen starter med 3 nætter i Marrakech, byen med Nordafrikas største bazar. Herefter går turen mod kysten til Agadir, hvor du bor ud til havet de sidste 4 nætter, tæt på byliv, promenaden og marinaen.

Der flyves direkte fra København til Marrakech. Ved ankomst står din private chauffør klar til at hente dig i lufthavnen, og herfra køres du direkte til din riad. Eller det vil sige, så tæt på du nu kan komme. For nogle steder er gaderne så smalle, at bilen ikke kan komme ind, og du skal derfor selv gå de sidste par hundrede meter. I Marrakech tilbringer du de første tre nætter på en hyggelig riad, som ligger  i gåafstand til det centrale torv, bazaren, Koutoubia-moskeen m.m.

Efter tre nætter i den gamle UNESCO-bevarede bydel går turen videre til kysten og Agadir. Transporten tager ca. 2,5 time og foregår i bil / minibus med engelsktalende chauffør. Er du heldig kan du undervejs få øje på de særegne geder, der klatrer i træer, på jagt efter Argan-træets bær. Chaufføren gør gerne et stop, så der kan tages billeder.   

I Agadir tilbringer du de sidste fire nætter på et hotel tæt ved havet, ikke langt fra byens centrum og marinaen. Byen har en lang strandpromenade, hvor du finder et væld af caféer og restauranter, som serverer udendørs det meste af året. Her er en hyggelig atmosfære og et liv for folk i alle aldre.

På afrejsedagen, hvor du skal tidligt op for at nå morgenflyet, afhenter chaufføren dig på hotellet og kører dig i lufthavnen.

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Marokko

Marrakech, Agadir

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Marrakech Agadir

Rejser til Marrakech

I tidernes morgen fungerede Marrakech som karavanestop på handelsruterne gennem Sahara, og i dag er byen et af Nordafrikas mest populære rejsemål og et obligatorisk stop for jet-setters og blåstemplet af alverdens berømtheder. Marokkos politiske, åndelige og økonomiske centre ligger andetsteds, men landets næststørste by er lig med marokkansk kultur, hvor du i den historiske by kan smage på arabisk middelalder tilsat smag af arabisk Nordafrika og garneret med fransk kolonistemning.
Læs mere
Marrakech Agadir

Rejser til Agadir

Agadir ligger i det sydlige Marokko og er landets ferie- og badedestination nr. 1. Byen ligger ved kysten ud til Atlanterhavet og har en eminent og bred sandstrand som er flere kilometer lang. Der er et behageligt klima året rundt med over 300 solskinsdage - regn opleves yderst sjældent.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Essaouira - 3 nætter

Riad Al Madina Dar L'Oussia
Billigste hotelmulighed
Se kort

Riad Al Madina

Beliggenhed: Marokko, Essaouira

I skyggen af de gamle bymure, og i hjertet af medinaen, finder du denne historiske riad i en bygning fra 1871. Riad Al Madina er kendt for at have huset mange kunstnere, der besøgte Essaouira i de glade hippiedage. På den rummelige tagterrasse er der mulighed for at slappe af i sol eller skygge.

Måltider indtages i gårdhave-restauranten, som serverer marokkanske og internationale retter.

Riaden har beholdt sin oprindelige charme og atmosfære og ligger i gåafstand til den gamle souk (marked) og stranden.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Riad Al Madina Dar L'Oussia Villa Maroc
Se kort

Dar L'Oussia

Beliggenhed: Marokko, Essaouira

Denne smukke riad, med det klassiske springvand i gårdhaven, ligger centralt i Essaouira ved indgangen til medinaen. Herfra er der kun en kort gåtur stranden, havnen, medinaen og souken (marked).

Fra tagterrassen, hvor morgenmaden oftest serveres, er der en smuk udsigt til havet. Alle værelser er simpelt, men smagfuldt indrettede og har tv, værdiboks og gratis Wi-Fi. Gæster kan indtage måltider i hotellets hyggelige restaurant med hvælvede lofter, hvor der serveres lokale og internationale retter, eller på terrassen under åben himmel i de varme måneder. Der tilbydes desuden hammam og diverse spa behandlinger.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her
Dar L'Oussia Villa Maroc
Se kort

Villa Maroc

Beliggenhed: Marokko, Essaouira

Lige ved indgangen til den gamle bydel ligger den charmerende riad Villa Maroc, som hævdes at være den første riad i Essaouira. 

Riaden er kun for voksne og under opholdet lægges vægt på komfort og god mad. Hver aften serveres hjemmelavede marokkanske specialiteter i den rustikke restaurant. Morgenmaden kan du vælge at få serveret på værelset eller på tagterrassen med udsigt til den gamle fiskerihavn. 

Villa Maroc har 21 lyse værelser, som alle er indrettet i traditionel stil. Nogle af værelserne har havudsigt. 

Fra riaden er du kun 100-200 m fra det hele: Byens gamle fæstning, som er på UNESCO´s verdensarvliste, medinaen, markeder, restauranter, stranden og den gamle fiskerihavn.

Villa Maroc har ingen pool, men alle gæster kan for ca. 200 kr. bestille en dag på søster-villaen "Les Jardins De Villa Maroc", som har en dejlig pool, og ligger lige uden for byen i et landligt område (ca. 10 min kørsel). For prisen får man transport tur/retur, frokost på stedet og ubegrænset adgang til pool og solstole.    

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Marrakech - 4 nætter

Riad Bahia Salam Riad Les Oliviers
Billigste hotelmulighed
Se kort

Riad Bahia Salam

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Bahia Salam er en fredelig oase midt i byens centrum, kun få hundrede meter fra Djerna El Fna torvet og de mange souker. Riaden ligger ved en mindre hovedgade og er derfor nem at finde, og komme til/fra i bil, modsat visse andre steder i medinaen. Værelserne er indrettet i marokkansk stil med moderne komfort, som også inkluderer tv og air-condition. På taget af bygningen er en hyggelig terrasse med bar, hvor den daglige morgenmad serveres med udsigt til Atlasbjergene og Koutoubia Moskeens minaretter. På tagterrassen findes også en mindre pool med liggestole omkring, hvor man kan nyde solen eller slappe af under pergolaens skygge. Riaden har desuden spa, som tilbyder diverse krops- og ansigtsbehandlinger, og så er der gratis WiFi på fællesområderne. Bemærk at der ikke serveres alkohol på hotellet, men man er velkommen til selv at medbringe.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Riad Bahia Salam Riad Les Oliviers Riad Karmela
Se kort

Riad Les Oliviers

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Lige ved Bahia paladset ligger Riad Les Oliviers, som er en god turistklasse riad med central placering i medinaen, kun 10 minutters gang fra det store torv, Djerna Al Fna.

Alle 16 værelser har udsigt til den indre gård og er indrettet i simpel marokkansk stil. Nogle værelser er udstyret med tv. Gårdhaven er udsmykket med traditionel farverig keramik og er et hyggeligt samlingspunkt, hvor man kan nyde en kop myntete eller et let måltid. I den fælles lounge er tv og trådløst internet.

Riaden har en lille pool (dyppepool) på tagterrassen, hvor der også er liggestole til afslapning og solbadning. I de varme måneder serveres morgenmad på tagterrassen, hvorfra der er udsigt til Atlasbjergene i det fjerne.

Officiel hotelkategori: 3*
Læs mere her
Riad Les Oliviers Riad Karmela Palais Sebban
Se kort

Riad Karmela

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Karmela er beliggende i hjertet af Marrakech, indenfor den gamle bymur (medinaen). Herfra er der kun 2 min. gang til souk´en, Marrakech museum og Ben Youssef´s Medersa. Den berømte plads, Djerna el Fna, ligger også i gå-afstand, ca. 10 min. Riad Karmela består af i alt 19 værelser, alle dekoreret i traditionel marokkansk stil. Værelserne har aircondition og gratis trådløs internetadgang. Der findes en mindre pool på hotellet, hvor man kan tage sig et dyp (men poolen er ikke stor nok til en svømmetur).

Karmelas restaurant serverer traditionelle marokkanske retter ledsaget af lokale vine samt en daglig morgenmad. Måltiderne kan nydes på den store tagterrasse med udsigt over hustagene. 

Riad´en tilbyder desuden hammam, jacuzzi og massagebehandlinger. 

Hvis du har bestilt transport gør vi opmærksom på, at bilen ikke kan køre helt hen til hotellet, så du skal selv gå de sidste par hundrede meter med bagagen. 

Officiel hotelkategori: 4*


Læs mere her
Riad Karmela Palais Sebban Palais Dar Donab
Se kort

Palais Sebban

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Palais Sebban er en charmerende riad fra det 19. århundrede, og ved første øjekast imponeres man af den flotte arkitektur og indretning. Omdrejningspunktet er den skønne gårdhave, hvor citrontræer og blomster omkranser en mindre pool.

Et ophold på Palais Sebban er et ophold i en lille oase af fred, samtidig med at du befinder dig midt i det hele. Fra hotellet tager det kun 5-10 min at gå til det centrale torv i medinaen (Djerna El Fna) samt Koutoubia-moskéen.

De 25 værelser er alle stilfuldt indrettet med moderne faciliteter som minibar, tv, aircondition m.v. Der er gratis trådløst internet på fællesområder (som dog ikke altid er lige stabilt).

Morgenbuffet serveres i restauranten, og man kan indtage sit måltid inde eller ude i gårdhaven. Om aftenen serveres lokale såvel som internationale retter, og i baren kan nydes en aperitif inden middagen. Grundet den centrale placering er du i gå-afstand til flere lokale restauranter, caféer m.v.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Palais Sebban Palais Dar Donab Les Jardins De La Medina
Se kort

Palais Dar Donab

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Kun en kort gåtur fra den centrale plads, Djerna El Fna, finder du Palais Dar Donab - en udsøgt og luksuriøs riad i et roligt område af medinaen. Fra det øjeblik du træder ind over dørtrinet, befinder du dig i en anden verden, i en smuk gårdhave. Swimmingpoolen ligger i midten, omkranset af citrontræer, og udgør et hyggeligt samlingspunkt, uanset om det er for at bade, sole sig, læse en bog eller indtage et let måltid.

På området findes også to terrasser, hvorfra man kan solbade i flere niveauer, med udsigt til Kotoubia moskéen og Atlas bjergene i det fjerne. 

Alle værelser er indrettet i marokkansk stil og er udstyret med TV, trådløst internet og air-condition. Nogle værelser har egen terrasse. 

Hotellets restaurant serverer både lokale og internationale retter og ligger ud til gårdhaven med direkte udsyn til poolen. I piano-baren kan nydes en aperitif inden middagen. 

Palais Dar Donab ligger desuden i gå-afstand fra Café Arabe, en kendt café og restaurant i Marrakech, som er et besøg værd. Her kan du nyde en drink eller et måltid på den hyggelige terrasse, hvor der er udsigt over byens tage.

Officiel hotelkategori: 4*


Læs mere her
Palais Dar Donab Les Jardins De La Medina Royal Palm
Se kort

Les Jardins De La Medina

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Med sine blot 36 værelser har Les Jardin De La Medina "sjæl" som en riad, der er den type indkvartering, de fleste forbinder med det autentiske Marrakech. Om ikke ligefrem en oase i ørkenen, så er hotellet et frodigt pusterum, midt i en hektisk handelsby. Det er her du ryster støvet af dig i luksuriøse omgivelser efter at have travet byen rundt en hel dag.

Poolområdet er omgivet af palmer og appelsintræer, og det er er herligt sted at snuppe sig en forfriskende dukkert eller slappe af med en god bog. I vintersæsonen er poolen i øvrigt opvarmet.

Værelserne er lyse og luftige. Nogle vender ud mod gårdhaven, andre mod poolen. Fælles for dem alle er de moderne faciliteter: Satellit TV, telefon, hårtørrer, air-condition, WiFi m.v.

Hotellet har eget spa og tilbyder en lang række wellness-behandlinger, massage, hammam, yoga m.v. På tagterrassen kan du sidde under pergolaen og nyde udsigten til Atlasbjergene i det fjerne.

Morgenmad serveres inde eller ude, alt afhængig af vejr og årstid. Du kan også vælge at spise morgenmad på værelset, hvis du foretrækker det.

Aftensmad kan indtages i hotellets egen restaurant, som serverer marokkanske og internationale retter. Menuen varierer alt efter sæson og kok Gamasse's inspiration. Du finder også et vinkort, som er større end flere andre steder i Marrakech, med såvel franske som marokkanske vine.

Hotellet modtog i 2017 et "Certificate of Excellence" af Hotels de Charme & Caractere, som anerkender nogle af de bedste boutique-hoteller i verden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Les Jardins De La Medina Royal Palm
Se kort

Royal Palm

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Et ophold på Royal Palm er ikke bare det sædvanlige hotelophold. Her er tale om en luksuriøs oase, hvor du kan føle dig som en kongelig fra fordums tider.

Med andre ord, Royal Palm Hotel er for dig som ønsker sublim service, forkælelse, gourmet oplevelser og fred og ro i grønne omgivelser, samtidig med at du er tæt på, hvor det hele sker. 

Hotellet befinder sig blot 20 minutters kørsel fra centrum af Marrakech. Så når du har brugt dagen på sightseeings og shopping på markedet, og tæerne begynder at stramme i sandalerne, kan du trække dig tilbage i eksklusive omgivelser og nyde stilheden og udsigten til Atlas bjergene.

Swimmingpoolen, som er af halv olympisk størrelse, er omgivet af palmetræer, grønne lunde og hyggelige kroge, hvor man kan slappe af og sole. I vintersæsonen er poolen opvarmet.

Hotellet har i alt 134 værelser og en lang række faciliteter. Heriblandt egen golfbane, fitness center, Kids Club, et Clarins Spa, en bar og 3 restauranter med en innovativ menu.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.