Forlænget luksus-weekend i Marrakech

Marokko - Marrakech

 • Luksuriøst ophold i Marrakech
 • Forkælelse, spa & wellness
 • Opvarmet swimmingpool
 • Mulighed for golf

Et luksusophold er mere end blot et almindeligt hotelophold. Det er 5-stjernet livsnyderi og forkælelse i smukke omgivelser, hvor der er skruet ekstra op for alt det gode, og hvor komforten og service er i top.

Tag kæresten i hånden og stik af på en luksuriøs forlænget weekend til Marrakech. Hvis ikke med partneren, så med veninden, vennen, kollegaen, datteren....you name it. For alle kan jo trænge til lidt forkælelse, og hvorfor ikke gøre det i en fascinerende by, som de fleste stadig har til gode at opleve.

På denne rejse flyver du ud en torsdag (morgen) og er hjemme igen tirsdag (eftermiddag), altså 6 dage/5 nætter på rejsemålet. 

På de 6 dage kan du vælge, at lave absolut ingenting og bare at slappe af på dit 5-stjernede hotel og nyde godt af spa, wellness og lækker mad. Skal der ske lidt mere, er du/I kun en kort køre- eller gåtur fra Marrakechs gamle bydel, medinaen, hvor du finder et væld af markeder, restauranter, butikker m.v.

Vil du krydre rejsen med flere oplevelser, kan du tilvælge en række udflugter. Alle udflugter er individuelt tilrettelagt, og det vil sige, at det kun er dig/jer selv og guiden, der deltager. Glem alt om store grupper og guider med megafon og viftende paraplyer.

Har du ikke været i Marrakech før, så anbefaler vi at lægge ud med en sightseeing til fods med lokal (engelsktalende) guide. Det er en god måde at starte på og blive lidt bekendt med byen og medinaen. En anden populær udflugt er dagsturen til kystbyen Essaouira, som ligger blot 2,5 timers kørsel fra Marrakech.

Vil du vide mere, så ring og hør nærmere. 

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Marokko

Marrakech

5 nætter / 6 dage

fra kr. 5.785

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Marrakech

Rejser til Marrakech

I tidernes morgen fungerede Marrakech som karavanestop på handelsruterne gennem Sahara, og i dag er byen et af Nordafrikas mest populære rejsemål og et obligatorisk stop for jet-setters og blåstemplet af alverdens berømtheder. Marokkos politiske, åndelige og økonomiske centre ligger andetsteds, men landets næststørste by er lig med marokkansk kultur, hvor du i den historiske by kan smage på arabisk middelalder tilsat smag af arabisk Nordafrika og garneret med fransk kolonistemning.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Marrakech - 5 nætter

Les Jardins De La Medina Royal Palm
Billigste hotelmulighed
Se kort

Les Jardins De La Medina

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Med sine blot 36 værelser har Les Jardin De La Medina "sjæl" som en riad, der er den type indkvartering, de fleste forbinder med det autentiske Marrakech. Om ikke ligefrem en oase i ørkenen, så er hotellet et frodigt pusterum, midt i en hektisk handelsby. Det er her du ryster støvet af dig i luksuriøse omgivelser efter at have travet byen rundt en hel dag.

Poolområdet er omgivet af palmer og appelsintræer, og det er er herligt sted at snuppe sig en forfriskende dukkert eller slappe af med en god bog. I vintersæsonen er poolen i øvrigt opvarmet.

Værelserne er lyse og luftige. Nogle vender ud mod gårdhaven, andre mod poolen. Fælles for dem alle er de moderne faciliteter: Satellit TV, telefon, hårtørrer, air-condition, WiFi m.v.

Hotellet har eget spa og tilbyder en lang række wellness-behandlinger, massage, hammam, yoga m.v. På tagterrassen kan du sidde under pergolaen og nyde udsigten til Atlasbjergene i det fjerne.

Morgenmad serveres inde eller ude, alt afhængig af vejr og årstid. Du kan også vælge at spise morgenmad på værelset, hvis du foretrækker det.

Aftensmad kan indtages i hotellets egen restaurant, som serverer marokkanske og internationale retter. Menuen varierer alt efter sæson og kok Gamasse's inspiration. Du finder også et vinkort, som er større end flere andre steder i Marrakech, med såvel franske som marokkanske vine.

Hotellet modtog i 2017 et "Certificate of Excellence" af Hotels de Charme & Caractere, som anerkender nogle af de bedste boutique-hoteller i verden.

Læs mere her
Les Jardins De La Medina Royal Palm
Se kort

Royal Palm

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Et ophold på Royal Palm er ikke bare det sædvanlige hotelophold. Her er tale om en luksuriøs oase, hvor du kan føle dig som en kongelig fra fordums tider.

Med andre ord, Royal Palm Hotel er for dig som ønsker sublim service, forkælelse, gourmet oplevelser og fred og ro i grønne omgivelser, samtidig med at du er tæt på, hvor det hele sker. 

Hotellet befinder sig blot 20 minutters kørsel fra centrum af Marrakech. Så når du har brugt dagen på sightseeings og shopping på markedet, og tæerne begynder at stramme i sandalerne, kan du trække dig tilbage i eksklusive omgivelser og nyde stilheden og udsigten til Atlas bjergene.

Swimmingpoolen, som er af halv olympisk størrelse, er omgivet af palmetræer, grønne lunde og hyggelige kroge, hvor man kan slappe af og sole. I vintersæsonen er poolen opvarmet.

Hotellet har i alt 134 værelser og en lang række faciliteter. Heriblandt egen golfbane, fitness center, Kids Club, et Clarins Spa, en bar og 3 restauranter med en innovativ menu.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Marokko

  Pas/Visum
  Marokko er visumfri i indtil 90 dage. Pas skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdet. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse alt om de aktuelle visumregler for Marokko.

  Vaccinationer
  Inden din rejse til Marokko bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Tidszone
  Danmark er en time foran Marokko, sommer og vinter.

  Særlige forhold
  Marokko er et moderat og tolerant muslimsk land. Offentlig indtagelse af alkohol bør dog undgås. 

  I Marokko har man de fleste steder 220 Volt, men det anbefales alligevel at medbringe en adapter.

 • Under din rejse i Marokko

  Valuta
  I Marokko er møntfoden marokkanske dirham (MAD). Brugen af betalingskort og kreditkort bliver efterhånden mere og mere udbredt i Marokko. I alle større byer vil du finde hæveautomater. Ligeledes tager de fleste større hoteller, restauranter og forretninger imod betalingskort/kreditkort. Det er dog altid en god idé at medbringe lidt kontanter i enten US-dollar eller Euro.

  Mad og drikke
  Det kan være sundhedsskadeligt at drikke vand direkte fra hanen. Vi anbefaler vand på flaske.

  Drikkepenge
  Drikkepenge er frivilligt men meget almindeligt i Marokko. Lønninger til ansatte i servicefag er ofte baseret på drikkepenge som tillæg til deres løn. Som en tommelfingerregel kan du beregne 1 US-dollar (el. tilsvarende lokal mønt) pr. kuffert eller rejsetaske, som portørerne bærer for dig. Det samme gælder for stuepigen pr. dag. 10% af regningen på barer og restauranter er høfligst, på mere ydmyge caféer kan man dog nøjes med at lægge et par dirham. Ligeledes forventer guiden, som du er sammen med mange timer hver dag, også drikkepenge. Giv løbende, hvis der ydes en tilfredsstillende service, så han føler hans indsats er værdsat. Det er en god idé at give drikkepengene personligt, så det er dem, der har betjent jer, der får dem.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Peter, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.