Forlænget luksus-weekend i Marrakech

Marokko - Marrakech
 • Luksuriøst ophold i Marrakech
 • Forkælelse, spa & wellness
 • Opvarmet swimmingpool
 • Mulighed for golf

5-stjernet livsnyderi og forkælelse i smukke omgivelser. På denne forlængede weekend er der skruet ekstra op for alt det gode, og komforten og service er i top.

Tag kæresten i hånden og stik af på en forlænget weekend til Marrakech. Hvis ikke med partneren, så med veninden, vennen, kollegaen, datteren....you name it. Alle kan jo trænge til lidt forkælelse, og hvorfor ikke gøre det i en fascinerende by, som de fleste stadig har til gode at opleve.

På denne rejse flyver du ud en torsdag (morgen) og er hjemme igen tirsdag (eftermiddag), altså 6 dage/5 nætter på rejsemålet. 

På de 6 dage kan du vælge, at lave absolut ingenting og bare at slappe af på hotellet og nyde godt af spa, wellness og lækker mad. Skal der ske lidt mere, er du kun en kort køre- eller gåtur fra Marrakechs gamle bydel, medinaen, hvor du finder et væld af markeder, caféer og restauranter m.v.

Også uden for Marrakech er der oplevelser i vente, og vi har en række udflugter vi gerne anbefaler. Alle udflugter er individuelt tilrettelagt, så det er kun jer selv og chaufførguiden, der deltager. Glem alt om store grupper og rejseledere med megafon. Her foregår det i adstadig tempo og med alle de foto-stops undervejs du måtte ønske. 

Har du ikke været i Marrakech før, så anbefaler vi at lægge ud med en sightseeing til fods med lokal (engelsktalende) guide. Det er en god måde at blive bekendt med medinaen og dens mange kringelkrogede gader.

Vil du vide mere, så fortæller vi gerne nærmere.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Marokko

Marrakech

6 dage

fra kr. 6.225

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Marrakech

Rejser til Marrakech

I tidernes morgen fungerede Marrakech som karavanestop på handelsruterne gennem Sahara, og i dag er byen et af Nordafrikas mest populære rejsemål og et obligatorisk stop for jet-setters og blåstemplet af alverdens berømtheder. Marokkos politiske, åndelige og økonomiske centre ligger andetsteds, men landets næststørste by er lig med marokkansk kultur, hvor du i den historiske by kan smage på arabisk middelalder tilsat smag af arabisk Nordafrika og garneret med fransk kolonistemning.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Marrakech - 5 nætter

Palais Khum Boutique Hotel & Spa Les Jardins De La Medina
Billigste hotelmulighed
Se kort

Palais Khum Boutique Hotel & Spa

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Palais Khum er en nyere boutique riad, som oser af marokkansk elegance og charme. Den ligger i et roligt område i medinaen, ca. 10 minutters gang fra det centrale torv Djerna El Fna.

I alt er der 11 værelser, som alle er forskellige i størrelse og til dels indretning. Værelserne er rummelige og har air-condition og satellit TV samt gratis Wi-Fi. Nogle af dem har egen balkon/terrasse.

På tagterrassen findes solstole og smagfuldt indrettede hyggekroge i beduintelte. I stueplan findes en indendørs pool omgivet af store glasdøre, som kan åbnes helt op, så poolen forbindes direkte med gårdhaven i de varme måneder. I vintersæsonen er poolen opvarmet.

Palais Khum har egen restaurant, hvor du kan spise både lokalt og internationalt, og har desuden sin egen lille Café Kremm på gadeplan, som tilbyder lette måltider, kager og god kaffe.

Som én af de få riads i medinaen er der elevator. Derudover er der et wellness center, som tilbyder diverse massagebehandlinger, hammam m.m.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Palais Khum Boutique Hotel & Spa Les Jardins De La Medina Royal Palm
Se kort

Les Jardins De La Medina

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Med sine blot 36 værelser har Les Jardin De La Medina "sjæl" som en riad, der er den type indkvartering, de fleste forbinder med det autentiske Marrakech. Om ikke ligefrem en oase i ørkenen, så er hotellet et frodigt pusterum, midt i en hektisk handelsby. Det er her du ryster støvet af dig i luksuriøse omgivelser efter at have travet byen rundt en hel dag.

Poolområdet er omgivet af palmer og appelsintræer, og det er er herligt sted at snuppe sig en forfriskende dukkert eller slappe af med en god bog. I vintersæsonen er poolen i øvrigt opvarmet.

Værelserne er lyse og luftige. Nogle vender ud mod gårdhaven, andre mod poolen. Fælles for dem alle er de moderne faciliteter: Satellit TV, telefon, hårtørrer, air-condition, WiFi m.v.

Hotellet har eget spa og tilbyder en lang række wellness-behandlinger, massage, hammam, yoga m.v. På tagterrassen kan du sidde under pergolaen og nyde udsigten til Atlasbjergene i det fjerne.

Morgenmad serveres inde eller ude, alt afhængig af vejr og årstid. Du kan også vælge at spise morgenmad på værelset, hvis du foretrækker det.

Aftensmad kan indtages i hotellets egen restaurant, som serverer marokkanske og internationale retter. Menuen varierer alt efter sæson og kok Gamasse's inspiration. Du finder også et vinkort, som er større end flere andre steder i Marrakech, med såvel franske som marokkanske vine.

Hotellet modtog i 2017 et "Certificate of Excellence" af Hotels de Charme & Caractere, som anerkender nogle af de bedste boutique-hoteller i verden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Les Jardins De La Medina Royal Palm
Se kort

Royal Palm

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Et ophold på Royal Palm er ikke bare det sædvanlige hotelophold. Her er tale om en luksuriøs oase, hvor du kan føle dig som en kongelig fra fordums tider.

Med andre ord, Royal Palm Hotel er for dig som ønsker sublim service, forkælelse, gourmet oplevelser og fred og ro i grønne omgivelser, samtidig med at du er tæt på, hvor det hele sker. 

Hotellet befinder sig blot 20 minutters kørsel fra centrum af Marrakech. Så når du har brugt dagen på sightseeings og shopping på markedet, og tæerne begynder at stramme i sandalerne, kan du trække dig tilbage i eksklusive omgivelser og nyde stilheden og udsigten til Atlas bjergene.

Swimmingpoolen, som er af halv olympisk størrelse, er omgivet af palmetræer, grønne lunde og hyggelige kroge, hvor man kan slappe af og sole. I vintersæsonen er poolen opvarmet.

Hotellet har i alt 134 værelser og en lang række faciliteter. Heriblandt egen golfbane, fitness center, Kids Club, et Clarins Spa, en bar og 3 restauranter med en innovativ menu.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Kristina, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.