Bag de gamle bymure i Marrakech

Marokko - Marrakech
 • Bo i en riad bag de gamle bymure i Marrakech
 • Souks, markeder og magiske tæpper
 • Spændende udflugter til fx fiskerbyen Essaouira
 • Marokkanernes kultur, levevis og gæstfrihed

Der er noget 1001-nats eventyr ved at bo på en riad bag de gamle bymure i Marrakech. I nærheden ligger det centrale torv, Djerna El Fna, hvor dansere, historiefortællere og musikanter optræder, og de mange souks bugner af krydderier og tæpper. Mulighed for spændende udflugter til for eksempel fiskerbyen Essaouira.

Som rejsende i Marokko vil du hurtigt opdage, at du besøger en eksotisk destination i en hel anden verden - bogstaveligt talt. På denne indivuduelle rejse, vil du utvivlsomt opleve en by udover det sædvanlige, som både charmerer og fascinerer. 

Det er her Europa møder Afrika, og hvor moderne byliv trives side om side med ældgamle traditioner og stemning af 1001 nats eventyr. 

Det centrale torv i medinaen, Djemaa El-Fnaa, er fuld af liv og her bliver man mødt med et væld af indtryk. Her er alt lige fra optrædende der danser, historiefortællere og musikanter, til tandlæger der hiver tænder ud for lidende lokale. Torvet er samlingstedet for mange i Marrakech, og også udgangspunktet for guidede ture i medinaen og souken (marked). 

På denne rejse foreslår vi indkvartering i en riad, da vi mener dette giver den mest autentiske oplevelse af Marrakech og Marokko. En riad er (oftest) en privatbolig med få værelser, og på den måde får man på nærmeste hold indblik i den marokkanske kultur, levevis, gæstfrihed og madoplevelser. 

Velkommen til Marrakech - en krydret sammenblanding af nyt og gammelt, cous-cous og kødboller, safran og sandaler, myldrende markedspladser og magiske tæpper.
 
Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Marokko

Marrakech

7 nætter / 8 dage

fra kr. 4.805

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Marrakech

Rejser til Marrakech

I tidernes morgen fungerede Marrakech som karavanestop på handelsruterne gennem Sahara, og i dag er byen et af Nordafrikas mest populære rejsemål og et obligatorisk stop for jet-setters og blåstemplet af alverdens berømtheder. Marokkos politiske, åndelige og økonomiske centre ligger andetsteds, men landets næststørste by er lig med marokkansk kultur, hvor du i den historiske by kan smage på arabisk middelalder tilsat smag af arabisk Nordafrika og garneret med fransk kolonistemning.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Marrakech - 7 nætter

Riad Bahia Salam Palm Plaza Hotel & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Riad Bahia Salam

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Bahia Salam er en fredelig oase midt i byens centrum, kun få hundrede meter fra Djerna El Fna torvet og de mange souker. Riaden ligger ved en mindre hovedgade og er derfor nem at finde, og komme til/fra i bil, modsat visse andre steder i medinaen. Værelserne er indrettet i marokkansk stil med moderne komfort, som også inkluderer tv og air-condition. På taget af bygningen er en hyggelig terrasse med bar, hvor den daglige morgenmad serveres med udsigt til Atlasbjergene og Koutoubia Moskeens minaretter. På tagterrassen findes også en mindre pool med liggestole omkring, hvor man kan nyde solen eller slappe af under pergolaens skygge. Riaden har desuden spa, som tilbyder diverse krops- og ansigtsbehandlinger, og så er der gratis WiFi på fællesområderne. Bemærk at der ikke serveres alkohol på hotellet, men man er velkommen til selv at medbringe.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Riad Bahia Salam Palm Plaza Hotel & Spa Riad Chergui
Se kort

Palm Plaza Hotel & Spa

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Hotel Palm Plaza & Spa består af en frodig grøn have, og i midten af det hele ligger den store pool. Her er også en poolbar, der serverer lette retter og snacks.

Hotellet tilbyder gratis transport til/fra den gamle bydel fra morgen til aften. Det gør det dejlig nemt, hvis man gerne vil bo i fredelige omgivelser, men samtidig let vil kunne komme til/fra medinaen, markeder, restauranter m.m. 

Alle 222 værelserne er rummelige og moderne og har egen balkon. Standardværelserne har udsigt mod byen/vejen. Superior værelser har udsigt til poolen og haven. Der tilbydes gratis Wi-Fi (som dog ikke altid er lige stabilt i Marokko).

Der findes 3 restauranter, som tilbyder henholdsvis international buffet, thai á la carte og marokkansk á la carte.  Derudover er der fitness center, en souvenirbutik, tennisbaner, en dejlig spa med opvarmet indendørs pool og så er der legeplads og miniclub til mindre børn.     

Hotellet er handicapegnet og har elevator.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Palm Plaza Hotel & Spa Riad Chergui Palais Dar Donab
Se kort

Riad Chergui

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Chergui er en hyggelig og pæn riad i den gamle bydel, blot 10 minutters gang fra det centrale torv Djerna El Fna og Koutoubia moskeen. Ved ankomst bydes du velkommen med myntete og kager.

Alle 10 værelser er indrettet i moderne marokkansk stil og i lyse farver. Værelserne har air-condition og gratis trådløs internet. Der er TV i den fælles lounge, ikke på værelset. 

Nogle af værelserne har udsigt til poolen (45 kvm), som fremstår meget indbydende flankeret at store hvide søjler. I hjørnet findes desuden en lille poolbar, der serverer forfriskninger. 

På den rummelige tagterrasse findes hyggekroge og solstole, og herfra har du udsigt over medinaen og Atlasbjergene i det fjerne.

Riad Chergui har egen restaurant, som tilbyder lokale retter, der kan serveres i spisestuen eller på tagterrassen. Der er desuden mulighed for massage m.v.

Som på de fleste mindre riads findes ikke elevator. 

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Riad Chergui Palais Dar Donab Riad Dar Alfarah
Se kort

Palais Dar Donab

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Kun en kort gåtur fra den centrale plads, Djerna El Fna, finder du Palais Dar Donab - en udsøgt og luksuriøs riad i et roligt område af medinaen. Fra det øjeblik du træder ind over dørtrinet, befinder du dig i en anden verden, i en smuk gårdhave. Swimmingpoolen ligger i midten, omkranset af citrontræer, og udgør et hyggeligt samlingspunkt, uanset om det er for at bade, sole sig, læse en bog eller indtage et let måltid.

På området findes også to terrasser, hvorfra man kan solbade i flere niveauer, med udsigt til Kotoubia moskéen og Atlas bjergene i det fjerne. 

Alle værelser er indrettet i marokkansk stil og er udstyret med TV, trådløst internet og air-condition. Nogle værelser har egen terrasse. 

Hotellets restaurant serverer både lokale og internationale retter og ligger ud til gårdhaven med direkte udsyn til poolen. I piano-baren kan nydes en aperitif inden middagen. 

Palais Dar Donab ligger desuden i gå-afstand fra Café Arabe, en kendt café og restaurant i Marrakech, som er et besøg værd. Her kan du nyde en drink eller et måltid på den hyggelige terrasse, hvor der er udsigt over byens tage.

Officiel hotelkategori: 4*


Læs mere her
Palais Dar Donab Riad Dar Alfarah Les Jardins De La Medina
Se kort

Riad Dar Alfarah

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Dar Alfarah har 10 hyggeligt indrettede værelser og ligger centralt, blot 5-10 minutters gang fra Royal Palace og torvet i det jødiske område, Mellah.

Som på de fleste riads er værelserne få. Til gengæld har Riad Dar Alfarah større suiter, hvor man som familie kan bo samlet op til 5 voksne/børn.  

Værelserne er indrettet i moderne marokkansk stil og har air-condition, hårtørrer og WiFi (som dog ikke altid er lige stabilt). De har alle har udsigt til den indre gårdhave. Der findes også en mindre udendørs swimmingpool, som i vintersæsonen er overdækket.

Øverst findes tagterrasse med solstole og skygge- og hyggekroge. Her kan du også få serveret morgenmaden, på nær i de kølige vintermåneder.

Blot 200 m fra Riad Dar Alfarah findes caféer og restauranter, heriblandt Le Tanjia og Kosy Bar, som serverer lækre marokkanske og internationale retter.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Riad Dar Alfarah Les Jardins De La Medina
Se kort

Les Jardins De La Medina

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Med sine blot 36 værelser har Les Jardin De La Medina "sjæl" som en riad, der er den type indkvartering, de fleste forbinder med det autentiske Marrakech. Om ikke ligefrem en oase i ørkenen, så er hotellet et frodigt pusterum, midt i en hektisk handelsby. Det er her du ryster støvet af dig i luksuriøse omgivelser efter at have travet byen rundt en hel dag.

Poolområdet er omgivet af palmer og appelsintræer, og det er er herligt sted at snuppe sig en forfriskende dukkert eller slappe af med en god bog. I vintersæsonen er poolen i øvrigt opvarmet.

Værelserne er lyse og luftige. Nogle vender ud mod gårdhaven, andre mod poolen. Fælles for dem alle er de moderne faciliteter: Satellit TV, telefon, hårtørrer, air-condition, WiFi m.v.

Hotellet har eget spa og tilbyder en lang række wellness-behandlinger, massage, hammam, yoga m.v. På tagterrassen kan du sidde under pergolaen og nyde udsigten til Atlasbjergene i det fjerne.

Morgenmad serveres inde eller ude, alt afhængig af vejr og årstid. Du kan også vælge at spise morgenmad på værelset, hvis du foretrækker det.

Aftensmad kan indtages i hotellets egen restaurant, som serverer marokkanske og internationale retter. Menuen varierer alt efter sæson og kok Gamasse's inspiration. Du finder også et vinkort, som er større end flere andre steder i Marrakech, med såvel franske som marokkanske vine.

Hotellet modtog i 2017 et "Certificate of Excellence" af Hotels de Charme & Caractere, som anerkender nogle af de bedste boutique-hoteller i verden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Marianne, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser