Atlasbjergene og Marrakech

Marokko - Imlil, Marrakech

 • Ro og smuk natur i Atlasbjergene
 • Rig mulighed for vandreture
 • Berberlandsbyen Imlil
 • Oplev souken i Marrakech

Fra berberlandsbyen Imlil i Atlasbjergene er der rig mulighed for ro, naturoplevelser og vandreture. Fra din riad, hvor du bor de første 3 nætter, har du udsigt til dalen og de omkringliggende bjerge. Herefter venter fire nætter i Marrakech, hvor du bor i en hyggelig riad i den gamle bydel.

Afrejse hver lørdag med direkte fly fra København til Marrakech.

Du flyver direkte fra København til Marrakech, og i lufthavnen hentes du af en chauffør, som sætter kurs direkte mod Atlasbjergene og berberlandsbyen Imlil (ca. 70 km).I imlil bor du på en hyggelig riad, hvor du kan nyde freden og roen og tage dagene helt i eget tempo.

Kan du lide at vandre, så er der rig mulighed for det i det smukke landskab. Der er mange stier og ruter, og du kan begive dig ud på egen hånd eller tage kortere eller længere ture med (engelsktalende) guide.

Efter 3 nætter i bjergene går turen tilbage mod Marrakech. Her tilbringer du de sidste 4 nætter på en hyggelig riad i den gamle bydel (medina), ikke langt fra det centrale torv Djerna El Fna. Torvet er samlingstedet for mange i Marrakech og også udgangspunkt for guidede ture i medinaen.

Når det er tid til at rejse hjem igen, henter chaufføren dig og kører til lufthavnen. Herfra flyver du direkte hjem til København - mange oplevelser rigere.

OBS! Hvis ønsket, kan du have flere/færre nætter i hhv. Imlil eller Marrakech - spørg ved bestillingen.


Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN

Marokko

Imlil, Marrakech

7 nætter / 8 dage

fra kr. 7.095

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Imlil Marrakech

Rejser til Imlil

Imlil er en berberlandsby beliggende i Høje Atlas, ca. 1,5 times kørsel fra Marrakech. Landsbyen har en smuk beliggenhed omgivet af de imponerende Atlasbjerge, og er et yndet rejsemål for vandre- og trekkingture. I området her leves livet stort set som for 100 år siden. Jorden dyrkes på terrasser på stejle skråninger, og bønderne kommer rundt på æsler. Kun paraboler på lerhusene afslører forbindelsen til en moderne verden udenfor.
Læs mere
Imlil Marrakech

Rejser til Marrakech

I tidernes morgen fungerede Marrakech som karavanestop på handelsruterne gennem Sahara, og i dag er byen et af Nordafrikas mest populære rejsemål og et obligatorisk stop for jet-setters og blåstemplet af alverdens berømtheder. Marokkos politiske, åndelige og økonomiske centre ligger andetsteds, men landets næststørste by er lig med marokkansk kultur, hvor du i den historiske by kan smage på arabisk middelalder tilsat smag af arabisk Nordafrika og garneret med fransk kolonistemning.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Imlil - 3 nætter

Riad Atlas Toubkal Kasbah du Toubkal
Billigste hotelmulighed
Se kort

Riad Atlas Toubkal

Beliggenhed: Marokko, Imlil

Med en beliggenhed i landsbyen Imlil, 90 minutters kørsel fra Marrakech, har Riad Atlas Toubkal direkte udsigt til Atlasbjergene. I Imlil kan gæster nyde det lokale landsbyliv og den smukke udsigt i det omkringliggende landskab. 
Værelserne er indrettet i traditionel, marokkansk stil med farverige tekstiler og har moderne faciliteter som aircondition, sikkerhedsboks, cd-afspiller og hårtørrer. Hotellet serverer hver dag morgen- og aftensmad, og på bestilling kan køkkenet tilberede marokkanske specialiteter. Riad Atlas Toubkal arrangerer diverse vandre- og trekkingture i det marokkanske landskab, og der er også mulighed for at leje cykler. Der er gratis trådløst internet til rådighed på fællesområderne (som dog ikke altid er lige stabilt). Kommer du til Imlil i vintersæsonen, så husk at medbringe en sweater til om aftenen og eventuelt nattøj til at sove i, da det kan være køligt.
Læs mere her
Riad Atlas Toubkal Kasbah du Toubkal
Se kort

Kasbah du Toubkal

Beliggenhed: Marokko, Imlil

I hjertet af Toubkal National Park, i det sande Berber land, finder du Kasbah du Toubkal, med en fantastisk beliggenhed og enestående udsigt over bjerge og landskab. Tidligere tilhørte bygningen en lokal baron. I dag er riaden smukt restaureret, ifølge gamle berbertraditioner, og er et unikt og charmerende bekendtskab. Området omkring Riad du Toubkal bliver ikke meget smukkere på disse kanter, med åbne vidder, klipper, bjerge, sø og vandfald. Alle værelser har eget bad/toilet, køleskab, CD-afspiller og Wi-Fi. Mod tillæg kan bestilles værelse med egen terrasse. Bemærk, der serveres ikke alkohol på lokaliteten, men det er tilladt at medbringe sin egen.
Læs mere her

Marrakech - 4 nætter

Riad Karmela Riad Les Oliviers
Billigste hotelmulighed
Se kort

Riad Karmela

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Karmela er beliggende i hjertet af Marrakech, indenfor den gamle bymur (medinaen). Herfra er der kun 2 min. gang til souk´en, Marrakech museum og Ben Youssef´s Medersa. Den berømte plads, Djerna el Fna, ligger også i gå-afstand, ca. 10 min. Riad Karmela består af i alt 19 værelser, alle dekoreret i traditionel marokkansk stil. Værelserne har aircondition og gratis trådløs internetadgang. Der findes en mindre pool på hotellet, hvor man kan tage sig et dyp (men poolen er ikke stor nok til en svømmetur). 

Karmelas restaurant serverer traditionelle marokkanske retter ledsaget af lokale vine samt en daglig morgenmad. Måltiderne kan nydes på den store tagterrasse med udsigt over hustagene. 

Riad´en tilbyder desuden hammam, jacuzzi og massagebehandlinger. 
Læs mere her
Riad Karmela Riad Les Oliviers Zalagh Kasbah Hotel & Spa
Se kort

Riad Les Oliviers

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Lige ved Bahia paladset ligger Riad Les Oliviers, som er en god turistklasse riad med central placering i medinaen, kun 10 minutters gang fra det store torv, Djerna Al Fna.

Alle 16 værelser har udsigt til den indre gård og er indrettet i simpel marokkansk stil. Nogle værelser er udstyret med tv. Gårdhaven er udsmykket med traditionel farverig keramik og er et hyggeligt samlingspunkt, hvor man kan nyde en kop myntete eller et let måltid. I den fælles lounge er tv og trådløst internet.

Riaden har en lille pool (dyppepool) på tagterrassen, hvor der også er liggestole til afslapning og solbadning. I de varme måneder serveres morgenmad på tagterrassen, hvorfra der er udsigt til Atlasbjergene i det fjerne.

Læs mere her
Riad Les Oliviers Zalagh Kasbah Hotel & Spa Riad Bahia Salam
Se kort

Zalagh Kasbah Hotel & Spa

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Zalagh Kasbah Hotel & Spa er et 4-stjernet hotel, som ligger ved Agdal Gardens kun en kort køretur fra centrum af Marrakesh (ca. 10 min). Hotellet har en stor swimmingpool, fitness, sauna og spa, en snack bar, restaurant, lounge bar og cafe. 
Alle værelser har en stilfuld indretning med moderne faciliteter som air-condition, TV og minibar, og har desuden egen terrasse eller balkon, hvorfra der er udsigt til Atlasbjergene. Der er gratis trådløst internet på fællesområder. 
Hotellet tilbyder gratis transport til/fra den gamle bydel (Djerna El Fna torvet) alle dage mellem kl. 10.00 – 23.00, hvilket gør det til et praktisk valg for gæster, som gerne vil bo udenfor bymurene, men samtidig have let adgang til centrum.
Læs mere her
Zalagh Kasbah Hotel & Spa Riad Bahia Salam Palais Dar Donab
Se kort

Riad Bahia Salam

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Bahia Salam er en fredelig oase midt i byens centrum, kun få hundrede meter fra Djerna El Fna torvet og de mange souker. Riaden ligger ved en mindre hovedgade og er derfor nem at finde, og komme til/fra i bil, modsat visse andre steder i medinaen. Værelserne er indrettet i marokkansk stil med moderne komfort, som også inkluderer tv og air-condition. På taget af bygningen er en hyggelig terrasse med bar, hvor den daglige morgenmad serveres med udsigt til Atlasbjergene og Koutoubia Moskeens minaretter. På tagterrassen findes også en mindre pool med liggestole omkring, hvor man kan nyde solen eller slappe af under pergolaens skygge. Riaden har desuden spa, som tilbyder diverse krops- og ansigtsbehandlinger, og så er der gratis WiFi på fællesområderne. Bemærk at der ikke serveres alkohol på hotellet, men man er velkommen til selv at medbringe.
Læs mere her
Riad Bahia Salam Palais Dar Donab Palais Sebban
Se kort

Palais Dar Donab

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Kun en kort gåtur fra den centrale plads, Djerna El Fna, finder du Palais Dar Donab - en udsøgt og luksuriøs riad i et roligt område af medinaen. Fra det øjeblik du træder ind over dørtrinet, befinder du dig i en anden verden, i en smuk gårdhave. Swimmingpoolen ligger i midten, omkranset af citrontræer, og udgør et hyggeligt samlingspunkt, uanset om det er for at bade, sole sig, læse en bog eller indtage et let måltid. 

På området findes også to terrasser, hvorfra man kan solbade i flere niveauer, med udsigt til Kotoubia moskéen og Atlas bjergene i det fjerne. 

Alle værelser er indrettet i marokkansk stil og er udstyret med TV, trådløst internet og air-condition. Nogle værelser har egen terrasse. 

Hotellets restaurant serverer både lokale og internationale retter og ligger ud til gårdhaven med direkte udsyn til poolen. I piano-baren kan nydes en aperitif inden middagen. 

Palais Dar Donab ligger desuden i gå-afstand fra Café Arabe, en kendt café og restaurant i Marrakech, som er et besøg værd. Her kan du nyde en drink eller et måltid på den hyggelige terrasse, hvor der er udsigt over byens tage.
Læs mere her
Palais Dar Donab Palais Sebban Les Jardins De La Medina
Se kort

Palais Sebban

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Palais Sebban er en charmerende riad fra det 19. århundrede, og ved første øjekast imponeres man af den flotte arkitektur og indretning. Omdrejningspunktet er den skønne gårdhave, hvor citrontræer og blomster omkranser en mindre pool. 

Et ophold på Palais Sebban er et ophold i en lille oase af fred, samtidig med at du befinder dig midt i det hele. Fra hotellet tager det kun 5-10 min at gå til det centrale torv i medinaen (Djerna El Fna) samt Koutoubia-moskéen.

De 25 værelser er alle stilfuldt indrettet med moderne faciliteter som minibar, tv, aircondition m.v. Der er gratis trådløst internet på fællesområder (som dog ikke altid er lige stabilt).

Morgenbuffet serveres i restauranten, og man kan indtage sit måltid inde eller ude i gårdhaven. Om aftenen serveres lokale såvel som internationale retter, og i baren kan nydes en aperitif inden middagen. Grundet den centrale placering er du i gå-afstand til flere lokale restauranter, caféer m.v.
Læs mere her
Palais Sebban Les Jardins De La Medina Royal Palm
Se kort

Les Jardins De La Medina

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Med sine blot 36 værelser har Les Jardin De La Medina "sjæl" som en riad, der er den type indkvartering, de fleste forbinder med det autentiske Marrakech. Om ikke ligefrem en oase i ørkenen, så er hotellet et frodigt pusterum, midt i en hektisk handelsby. Det er her du ryster støvet af dig i luksuriøse omgivelser efter at have travet byen rundt en hel dag.

Poolområdet er omgivet af palmer og appelsintræer, og det er er herligt sted at snuppe sig en forfriskende dukkert eller slappe af med en god bog. I vintersæsonen er poolen i øvrigt opvarmet.

Værelserne er lyse og luftige. Nogle vender ud mod gårdhaven, andre mod poolen. Fælles for dem alle er de moderne faciliteter: Satellit TV, telefon, hårtørrer, air-condition, WiFi m.v.

Hotellet har eget spa og tilbyder en lang række wellness-behandlinger, massage, hammam, yoga m.v. På tagterrassen kan du sidde under pergolaen og nyde udsigten til Atlasbjergene i det fjerne.

Morgenmad serveres inde eller ude, alt afhængig af vejr og årstid. Du kan også vælge at spise morgenmad på værelset, hvis du foretrækker det.

Aftensmad kan indtages i hotellets egen restaurant, som serverer marokkanske og internationale retter. Menuen varierer alt efter sæson og kok Gamasse's inspiration. Du finder også et vinkort, som er større end flere andre steder i Marrakech, med såvel franske som marokkanske vine.

Hotellet modtog i 2017 et "Certificate of Excellence" af Hotels de Charme & Caractere, som anerkender nogle af de bedste boutique-hoteller i verden.

Læs mere her
Les Jardins De La Medina Royal Palm
Se kort

Royal Palm

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Et ophold på Royal Palm er ikke bare det sædvanlige hotelophold. Her er tale om en luksuriøs oase, hvor du kan føle dig som en kongelig fra fordums tider.

Med andre ord, Royal Palm Hotel er for dig som ønsker sublim service, forkælelse, gourmet oplevelser og fred og ro i grønne omgivelser, samtidig med at du er tæt på, hvor det hele sker. 

Hotellet befinder sig blot 20 minutters kørsel fra centrum af Marrakech. Så når du har brugt dagen på sightseeings og shopping på markedet, og tæerne begynder at stramme i sandalerne, kan du trække dig tilbage i eksklusive omgivelser og nyde stilheden og udsigten til Atlas bjergene.

Swimmingpoolen, som er af halv olympisk størrelse, er omgivet af palmetræer, grønne lunde og hyggelige kroge, hvor man kan slappe af og sole. I vintersæsonen er poolen opvarmet.

Hotellet har i alt 134 værelser og en lang række faciliteter. Heriblandt egen golfbane, fitness center, Kids Club, et Clarins Spa, en bar og 3 restauranter med en innovativ menu.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Marokko

  Pas/Visum
  Marokko er visumfri i indtil 90 dage. Pas skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdet. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse alt om de aktuelle visumregler for Marokko.

  Vaccinationer
  Inden din rejse til Marokko bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Tidszone
  Danmark er en time foran Marokko, sommer og vinter.

  Særlige forhold
  Marokko er et moderat og tolerant muslimsk land. Offentlig indtagelse af alkohol bør dog undgås. 

  I Marokko har man de fleste steder 220 Volt, men det anbefales alligevel at medbringe en adapter.

 • Under din rejse i Marokko

  Valuta
  I Marokko er møntfoden marokkanske dirham (MAD). Brugen af betalingskort og kreditkort bliver efterhånden mere og mere udbredt i Marokko. I alle større byer vil du finde hæveautomater. Ligeledes tager de fleste større hoteller, restauranter og forretninger imod betalingskort/kreditkort. Det er dog altid en god idé at medbringe lidt kontanter i enten US-dollar eller Euro.

  Mad og drikke
  Det kan være sundhedsskadeligt at drikke vand direkte fra hanen. Vi anbefaler vand på flaske.

  Drikkepenge
  Drikkepenge er frivilligt men meget almindeligt i Marokko. Lønninger til ansatte i servicefag er ofte baseret på drikkepenge som tillæg til deres løn. Som en tommelfingerregel kan du beregne 1 US-dollar (el. tilsvarende lokal mønt) pr. kuffert eller rejsetaske, som portørerne bærer for dig. Det samme gælder for stuepigen pr. dag. 10% af regningen på barer og restauranter er høfligst, på mere ydmyge caféer kan man dog nøjes med at lægge et par dirham. Ligeledes forventer guiden, som du er sammen med mange timer hver dag, også drikkepenge. Giv løbende, hvis der ydes en tilfredsstillende service, så han føler hans indsats er værdsat. Det er en god idé at give drikkepengene personligt, så det er dem, der har betjent jer, der får dem.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Natascha, Heidi

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.