Atlasbjergene og Marrakech

Marokko - Atlas og omegn, Marrakech
 • Ro og smuk natur i Atlasbjergene
 • Rig mulighed for vandreture
 • Berberlandsbyen Imlil
 • Oplev souken i Marrakech

Fra berberlandsbyen Imlil i Atlasbjergene er der rig mulighed for ro, naturoplevelser og vandreture. Fra din riad, hvor du bor de første 3 nætter, har du udsigt til dalen og de omkringliggende bjerge. Herefter venter fire nætter i Marrakech, hvor du bor i en riad i den gamle bydel.

På denne rejse flyver du nonstop fra København til Marrakech, og i lufthavnen bliver du hentet af egen chauffør, som sætter kursen direkte mod Atlasbjergene og berberlandsbyen Imlil (ca. 70 km).I imlil bor du på en rustik og hyggelig riad, hvor du kan nyde roen og tage dagene i eget tempo.

Kan du lide at vandre, er der mange muligheder i det smukke omkringliggende landskab. Her findes et utal af stier og ruter, korte som lange. Vi anbefaler, at du enten hjemmefra, eller på hotellet, bestiller ture med autoriserede engelsktalende guider. 

Efter 3 nætter i bjergene går turen tilbage mod Marrakech. Her tilbringer du de sidste 4 nætter på en hyggelig riad i den gamle bydel (medina), ikke langt fra det centrale torv Djerna El Fna. Torvet er samlingstedet for mange i Marrakech og også udgangspunkt for guidede ture i medinaen.

Når det er tid til at rejse hjem igen, bliver du hentet af chauffør og kort til lufthavnen. Herfra flyver du direkte hjem til København. 

OBS! Hvis ønsket, kan du have flere/færre nætter i hhv. Imlil eller Marrakech - spørg ved bestillingen.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Marokko

Atlas og omegn, Marrakech

8 dage

fra kr. 7.990

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Atlas og omegn Marrakech

Rejser til Atlas og omegn

Midt på berbermarkedet langt oppe i de marokkanske bjerge ser du en ældre herre, der får klippet frisuren sirligt midt på pladsen. Køer, geder og får blander sig med de handlende. En flok æsler står sirligt på række med nummerplader om halsen. Den summende larm fra købmændene blander sig med duften af kardemomme. Du er langt fra turistbussens gængse rute. 

Læs mere
Atlas og omegn Marrakech

Rejser til Marrakech

I tidernes morgen fungerede Marrakech som karavanestop på handelsruterne gennem Sahara, og i dag er byen et af Nordafrikas mest populære rejsemål og et obligatorisk stop for jet-setters og blåstemplet af alverdens berømtheder. Marokkos politiske, åndelige og økonomiske centre ligger andetsteds, men landets næststørste by er lig med marokkansk kultur, hvor du i den historiske by kan smage på arabisk middelalder tilsat smag af arabisk Nordafrika og garneret med fransk kolonistemning.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Atlas og omegn - 3 nætter

Riad Atlas Toubkal, Imlil Kasbah du Toubkal, Imlil
Billigste hotelmulighed
Se kort

Riad Atlas Toubkal, Imlil

Beliggenhed: Marokko, Atlas og omegn

Med en beliggenhed i landsbyen Imlil, 90 minutters kørsel fra Marrakech, har Riad Atlas Toubkal direkte udsigt til Atlasbjergene. I Imlil kan du nyde det lokale landsbyliv og den smukke udsigt i det omkringliggende landskab. 

Værelserne er indrettet i traditionel marokkansk stil med farverige tekstiler og har moderne faciliteter som aircondition, sikkerhedsboks, cd-afspiller og hårtørrer. Hotellet serverer hver dag morgen- og aftensmad, og på bestilling kan køkkenet tilberede marokkanske specialiteter. Riad Atlas Toubkal arrangerer diverse vandre- og trekkingture i det omkringliggende landskab, og der er også mulighed for at leje cykler. Der er gratis trådløst internet til rådighed på fællesområderne (som dog ikke altid er lige stabilt). Kommer du til Imlil i vintersæsonen, så husk at medbringe en sweater til om aftenen og eventuelt nattøj til at sove i, da det kan være køligt.

Bemærk, der serveres ikke alkohol på lokaliteten, men det er tilladt at medbringe sin egen.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Riad Atlas Toubkal, Imlil Kasbah du Toubkal, Imlil
Se kort

Kasbah du Toubkal, Imlil

Beliggenhed: Marokko, Atlas og omegn

I hjertet af Toubkal National Park, i det sande Berber land, finder du Kasbah du Toubkal, med en enestående beliggenhed og udsigt over bjerge og landskab. Tidligere tilhørte bygningen en lokal baron. I dag er riaden smukt restaureret, ifølge gamle berbertraditioner, og er et unikt og charmerende bekendtskab. Området omkring Riad du Toubkal bliver ikke meget smukkere på disse kanter, med åbne vidder, klipper, bjerge, sø og vandfald. Alle værelser har eget bad/toilet, køleskab, CD-afspiller og Wi-Fi. Mod tillæg kan bestilles værelse med egen terrasse. Bemærk, der serveres ikke alkohol på lokaliteten, men det er tilladt at medbringe sin egen.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her

Marrakech - 4 nætter

Riad Bahia Salam Riad Chergui
Billigste hotelmulighed
Se kort

Riad Bahia Salam

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Bahia Salam er en fredelig oase midt i byens centrum, kun få hundrede meter fra Djerna El Fna torvet og de mange souker. Riaden ligger ved en mindre hovedgade og er derfor nem at finde, og komme til/fra i bil, modsat visse andre steder i medinaen. Værelserne er indrettet i marokkansk stil med moderne komfort, som også inkluderer tv og air-condition. På taget af bygningen er en hyggelig terrasse med bar, hvor den daglige morgenmad serveres med udsigt til Atlasbjergene og Koutoubia Moskeens minaretter. På tagterrassen findes også en mindre pool med liggestole omkring, hvor man kan nyde solen eller slappe af under pergolaens skygge. Riaden har desuden spa, som tilbyder diverse krops- og ansigtsbehandlinger, og så er der gratis WiFi på fællesområderne. Bemærk at der ikke serveres alkohol på hotellet, men man er velkommen til selv at medbringe.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Riad Bahia Salam Riad Chergui Palais Dar Donab
Se kort

Riad Chergui

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Chergui er en hyggelig og pæn riad i den gamle bydel, blot 10 minutters gang fra det centrale torv Djerna El Fna og Koutoubia moskeen. Ved ankomst bydes du velkommen med myntete og kager.

Alle 10 værelser er indrettet i moderne marokkansk stil og i lyse farver. Værelserne har air-condition og gratis trådløs internet. Der er TV i den fælles lounge, ikke på værelset. 

Nogle af værelserne har udsigt til poolen (45 kvm), som fremstår meget indbydende flankeret at store hvide søjler. I hjørnet findes desuden en lille poolbar, der serverer forfriskninger. 

På den rummelige tagterrasse findes hyggekroge og solstole, og herfra har du udsigt over medinaen og Atlasbjergene i det fjerne.

Riad Chergui har egen restaurant, som tilbyder lokale retter, der kan serveres i spisestuen eller på tagterrassen. Der er desuden mulighed for massage m.v.

Som på de fleste mindre riads findes ikke elevator. 

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Riad Chergui Palais Dar Donab Palais Sebban
Se kort

Palais Dar Donab

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Kun en kort gåtur fra den centrale plads, Djerna El Fna, finder du Palais Dar Donab - en udsøgt og luksuriøs riad i et roligt område af medinaen. Fra det øjeblik du træder ind over dørtrinet, befinder du dig i en anden verden, i en smuk gårdhave. Swimmingpoolen ligger i midten, omkranset af citrontræer, og udgør et hyggeligt samlingspunkt, uanset om det er for at bade, sole sig, læse en bog eller indtage et let måltid.

På området findes også to terrasser, hvorfra man kan solbade i flere niveauer, med udsigt til Kotoubia moskéen og Atlas bjergene i det fjerne. 

Alle værelser er indrettet i marokkansk stil og er udstyret med TV, trådløst internet og air-condition. Nogle værelser har egen terrasse. 

Hotellets restaurant serverer både lokale og internationale retter og ligger ud til gårdhaven med direkte udsyn til poolen. I piano-baren kan nydes en aperitif inden middagen. 

Palais Dar Donab ligger desuden i gå-afstand fra Café Arabe, en kendt café og restaurant i Marrakech, som er et besøg værd. Her kan du nyde en drink eller et måltid på den hyggelige terrasse, hvor der er udsigt over byens tage.

Officiel hotelkategori: 4*


Læs mere her
Palais Dar Donab Palais Sebban Riad Dar Alfarah
Se kort

Palais Sebban

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Palais Sebban er en charmerende riad fra det 19. århundrede, og ved første øjekast imponeres man af den flotte arkitektur og indretning. Omdrejningspunktet er den skønne gårdhave, hvor citrontræer og blomster omkranser en mindre pool.

Et ophold på Palais Sebban er et ophold i en lille oase af fred, samtidig med at du befinder dig midt i det hele. Fra hotellet tager det kun 5-10 min at gå til det centrale torv i medinaen (Djerna El Fna) samt Koutoubia-moskéen.

De 25 værelser er alle stilfuldt indrettet med moderne faciliteter som minibar, tv, aircondition m.v. Der er gratis trådløst internet på fællesområder (som dog ikke altid er lige stabilt).

Morgenbuffet serveres i restauranten, og man kan indtage sit måltid inde eller ude i gårdhaven. Om aftenen serveres lokale såvel som internationale retter, og i baren kan nydes en aperitif inden middagen. Grundet den centrale placering er du i gå-afstand til flere lokale restauranter, caféer m.v.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Palais Sebban Riad Dar Alfarah Les Jardins De La Medina
Se kort

Riad Dar Alfarah

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Riad Dar Alfarah har 10 hyggeligt indrettede værelser og ligger centralt, blot 5-10 minutters gang fra Royal Palace og torvet i det jødiske område, Mellah.

Som på de fleste riads er værelserne få. Til gengæld har Riad Dar Alfarah større suiter, hvor man som familie kan bo samlet op til 5 voksne/børn.  

Værelserne er indrettet i moderne marokkansk stil og har air-condition, hårtørrer og WiFi (som dog ikke altid er lige stabilt). De har alle har udsigt til den indre gårdhave. Der findes også en mindre udendørs swimmingpool, som i vintersæsonen er overdækket.

Øverst findes tagterrasse med solstole og skygge- og hyggekroge. Her kan du også få serveret morgenmaden, på nær i de kølige vintermåneder.

Blot 200 m fra Riad Dar Alfarah findes caféer og restauranter, heriblandt Le Tanjia og Kosy Bar, som serverer lækre marokkanske og internationale retter.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Riad Dar Alfarah Les Jardins De La Medina
Se kort

Les Jardins De La Medina

Beliggenhed: Marokko, Marrakech

Med sine blot 36 værelser har Les Jardin De La Medina "sjæl" som en riad, der er den type indkvartering, de fleste forbinder med det autentiske Marrakech. Om ikke ligefrem en oase i ørkenen, så er hotellet et frodigt pusterum, midt i en hektisk handelsby. Det er her du ryster støvet af dig i luksuriøse omgivelser efter at have travet byen rundt en hel dag.

Poolområdet er omgivet af palmer og appelsintræer, og det er er herligt sted at snuppe sig en forfriskende dukkert eller slappe af med en god bog. I vintersæsonen er poolen i øvrigt opvarmet.

Værelserne er lyse og luftige. Nogle vender ud mod gårdhaven, andre mod poolen. Fælles for dem alle er de moderne faciliteter: Satellit TV, telefon, hårtørrer, air-condition, WiFi m.v.

Hotellet har eget spa og tilbyder en lang række wellness-behandlinger, massage, hammam, yoga m.v. På tagterrassen kan du sidde under pergolaen og nyde udsigten til Atlasbjergene i det fjerne.

Morgenmad serveres inde eller ude, alt afhængig af vejr og årstid. Du kan også vælge at spise morgenmad på værelset, hvis du foretrækker det.

Aftensmad kan indtages i hotellets egen restaurant, som serverer marokkanske og internationale retter. Menuen varierer alt efter sæson og kok Gamasse's inspiration. Du finder også et vinkort, som er større end flere andre steder i Marrakech, med såvel franske som marokkanske vine.

Hotellet modtog i 2017 et "Certificate of Excellence" af Hotels de Charme & Caractere, som anerkender nogle af de bedste boutique-hoteller i verden.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.