Udflugter i Marrakech

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Marrakech

Her er et udvalg af de udflugter vi tilbyder i Marrakesh. Kontakt os for yderligere information og lad os skræddersy et rejseforslag til dig!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Ait Ben Haddou – fæstning og filmkulisse | Marrakech

Om morgenen køres fra Marrakesh mod Tich N´Tichka, det højeste bjergpas i Marokko ca. 2.260 meter over havet.
Den smalle bjergvej går gennem Høje Atlas, med spidse bjergtoppe og en fantastisk udsigt. Undervejs passeres små berberlandsbyer og der gøres et kort stop ved den gamle moské i Tinmel, før ankomst til Ait Ben Haddou – kasbahen som blev brugt som kulisse ved storfilm som ”Lawrance of Arabia”, ”Gladiator” m.v. Ait Ben Haddou lå på den gamle karavanerute mellem Sahara og Marrakesh, og er i dag på UNESCOs verdensarv liste. På vej tilbage stoppes der ved Kasbah Taourirt, hvor vi tager en kort byrundtur. Turen foregår med lokal engelsktalende chauffør-guide. Bemærk drikkevarer og måltider er ikke inklusiv i prisen.

Varighed: Heldagstur
Afgang: Dagligt kl. 7.00 - 19.00

Voksen fra kr. 1.134
Barn fra kr. 566

Byrundtur i Marrakesh | Marrakech

Sightseeing til fods i Marrekesh by med engelsktalende guide. På denne tur besøger vi medinaen og oplever livet bag de gamle bymure.
Vi gør stop ved den højeste bygning i Marrakesh, den berømte Koutoubia Minaret, et mesterstykke indenfor islamisk arkitektur. Turen fortsætter til Kasbah´en (fort), hvorfra en gåtur fører os til Saadian Tombs, som blev bygget af sultan Ahmed el Mansour i det 16. århundrede som et mausoleum for ham selv og hans efterfølgere. Senere ved det aristokratiske Bahia Palace, ser vi Moorish Gardens som omkranser det smukke palads. Sidst men ikke mindst besøges den farverige souk (marked) før turen afsluttes ved det centrale torv, Djerna El Fna.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.30-12.30 eller 15.00-18.00

Voksen fra kr. 415
Barn fra kr. 207

Den charmerende by Essaouira | Marrakech

En heldagsudflugt til kysten og et besøg i den charmerende lille by Essaouira, som er på UNESCO´s verdensarvsliste og huser en af de ældste fiskerihavne i Marokko.

Essaouira, tidligere kaldet Mogador, blev grundlagt af Romerne og beboet af Portugiserne i det 17. århundrede. Denne typiske portugisiske havn, med fine eksempler på maurisk og portugisisk arkitektur, har været kulisse til mange scener i Orson Well's film ”Othello”. Vi besøger havnen, voldene, den gamle medina, kunstnerkvarteret og sølv markedet.

Varighed: 8 timer
Afgang: Kl. 8.00-18.00

Voksen fra kr. 620
Barn fra kr. 310

Gåtur med egen lokalguide | Marrakech

Marrakechs medina er lige dele fascinerende og overvældende. Med din egen private guide kommer du bag de gamle bymure, og oplever de små handelsgader, markeder og dagligdagen for de lokale indbyggere - Marrakshierne.

Uanset om du har besøgt Marrakech før eller ej, så er dette en udflugt vi ofte anbefaler vores gæster. Det er en god måde, at "komme under huden" på den UNESCO bevarede medina, i et roligt tempo, hvor du samtidig ikke skal koncentrere dig om at finde vej. Den lokale guide (engelsktalende) afhenter dig på hotellet, og tager dig herefter med på en oplevelsesrig tur rundt i de små kringlede gader til fods. Undervejs fortæller guiden lidt om byen, dens historie og dens indbyggere.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00-12.00 eller 15.00-17.00

Voksen fra kr. 183
Barn fra kr. 91

Majorelle Haven og sightseeing i ydre Marrakesh | Marrakech

Denne guidede halvdagstur tager dig til med til Majorelle Haven, en botanisk have, som det tog den franske maler Jacques Majorelle 40 år at skabe.

Haven er i dag ejet af modeskaberen Yves St. Laurent og er kendetegnet ved sin koboltblå farve. Efter en spadseretur i haven køres mod Palmeraie, en palmeoase i udkanten af Marrakesh. Her kan du gå en tur i området og drikke en kop af den klassiske marokkanske mynte te. Herefter går turen tilbage mod centrum af Marrakech, hvor vi besøger det jødiske område med de mange små boder. Der er også mulighed for et besøg i synagogen, inden turen afsluttes. 

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00-12.00 eller 15.00-17.00

Voksen fra kr. 488
Barn fra kr. 243

Marokkansk madlavningskursus | Marrakech

Madlavningskursus er for alle der kunne tænke sig at snuse til og smage på det marokkanske køkken, som har dybe rødder i hverdagsliv og traditioner.

Kokken Fouzia hjælper både øvede og begyndere med at opdage det Marokkanske køkkens hemmeligheder på dette ½ dags kursus. Du lærer at lave traditionelle forretter, hovedretter og dessert. Kurset afsluttes med at samles om bordet og spise de herligheder man har kokkereret.

 

Varighed: Halv dag
Afgang: Arrangeres på forespørgsel

Voksen fra kr. 531
Barn fra kr. 443

Ourika dalen - inkl. frokost | Marrakech

Oplev Ourika dalen og det lokale landsbyliv og marked ved foden af Atlasbjergene. Frokost spiser du hos en berberfamilie, som har tilberedt et simpelt men lækkert måltid efter lokale traditioner.

Mandag, torsdag og fredag gøres stop ved et berbermarked, som er en fascinerende oplevelse af livet på landet med dets ældgamle handelstraditioner. 

Til frokost gøres stop hos en berberfamilie, hvor du vil blive budt på lokale egnsretter som fx tagine eller cous-cous med lam eller kylling. Glem alt om fin dug, her er det den ægte lokale oplevelse, der tæller! 

Turen gennemføres i minibus/til fods med engelsktalende chaufførguide.

Varighed: 5,5 time
Afgang: Dagligt kl. 10.00-15.30 (på nær onsdage)

Voksen fra kr. 719
Barn fra kr. 359