Rejser til Casablanca

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    september - juni

  • Tidsforskel

    1

Casablanca er kendt pga. filmklassikeren af samme navn. Byen er Marokkos største, og et godt udgangspunkt for rundrejser, uanset om du skal nordpå mod byer som Fes og Meknes eller sydpå mod Marrakech.

Casablanca er en moderne storby, og her finder du shopping centre, restauranter, caféer, biografer og meget mere. Der findes også en gammel bydel (medina) med markeder og boder, dog ikke på højde med medinaen i fx Marrakech eller Fes. Til gengæld har Casablanca en imponerende moske, den største i Marokko og den 5. største i verden – Hassan II Moskeen. Den kan rumme op mod 120.000 troende, 20.000 indenfor og 100.000 på pladsen omkring. Fra toppen af minaretten peger en laserstråle mod Mekka året rundt. Om du vil på storbyferie, kulturel ferie eller badeferie, er Casablanca et godt udgangspunkt for din videre rejse.

"As time goes by"

I Casablanca finder du også Rick´s Café, opkaldt efter filmen med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman. Caféen er indrettet med inspiration fra filmen, og her kan du spise et måltid til tonerne af ”As time goes by” mens du nyder det varme klima og lader op til resten af din drømmerejse til Casablanca.

Læs mere
Vil du til Casablanca?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.