Hotel Iberostar Founty Beach

Marokko - Agadir
  • All inclusive hotel
  • Tæt ved strand
  • Rummelige værelser
  • Flere pools og spa

Kultur, byliv, strand og skønne omgivelser, er bare nogle af de ting som Iberostar Founty Beach tilbyder!

Iberostar Founty Beach har fire stjerner, ligger tæt ved stranden og ca. en kilometer fra byens centrum - en optimal placering for en sol og strandferie, hvorfra du ikke har langt til byliv, restauranter m.v.

Hotellet tilbyder all inclusive, hvilket er ensbetydende med, at mange af de udgifter, der normalt afholdes til mad/drikkevarer på en ferie, allerede er inkluderet i prisen, der er betalt inden afrejse.

Hotellet har to restauranter, som har et velassorteret udvalg af lokale og internationale retter. Derudover findes der tre barer, swimmingpool, fitness og spa (mod betaling).

Værelserne er rummelige og har tv, telefon, hårtørrer, minibar, sikkerhedsboks, wifi og aircondition. De fleste værelser har havudsigt, dog ikke alle.

Skal der slappes af efter en runde golf eller et slag tennis, kan en cocktail nydes i lobbybaren til stemningsfuld klavermusik. 

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere

Hoteloverblik

  • Lufthavn 20 km

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.