Rejser til Agadir

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    september - juni

  • Tidsforskel

    1

Agadir ligger i det sydlige Marokko og er landets ferie- og badedestination nr. 1. Byen ligger ved kysten ud til Atlanterhavet og har en eminent og bred sandstrand som er flere kilometer lang. Der er et behageligt klima året rundt med over 300 solskinsdage - regn opleves yderst sjældent.

Badeferie, mad og byliv i Agadir

I vinterhalvåret oktober-marts falder temperaturen sjældent under 15 grader, og i sommerhalvåret april- september består vejret her af en tør varme med 9-10 solskinstimer om dagen og temperaturer mellem 23-30 grader. Agadir er altså perfekt til en eksotisk badeferie eller en afslappende familieferie med børn.

Byen er en typisk ferieby med en afslappet stemning, og om dagen foregår livet ved poolen eller stranden. Langs stranden findes en hyggelig promenade, hvor man også finder restauranter, caféer, barer, isboder m.v. Om aftenen luntes igennem byens gader, hvor der findes et bredt udvalg af spisesteder lige fra fast food joints til finere restauranter og små lokale ”gemmesteder”. 

Agadir har også udmærket natteliv dog uden at være overdrevet. Natteravne og disco-dronninger kan finde flere gode natklubber, disse ligger oftest i forbindelse med et hotel. En af de mest besøgte af slagsen er Papagayo Lounge. 

Er man til sport, så er der masser af aktiviteter omkring stranden, og der ligger desuden flere udmærkede golfbaner lige udenfor Agadir.
Læs mere

Top oplevelser

Agadir

Vil du til Agadir?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Heidi, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.