Rejsemål i Marokko

Rejsemål i Marokko

Når du tager på ferie i Marokko kan du vælge mellem en afslappende badeferie langs landets vestkyst eller landet kontrastfyldte kultur i den spændende by Marrakesh med markeder, underholdning og shopping.

Agadir ligger i det sydlige Marokko og er landets ferie- og badedestination nr. 1. Byen ligger ved kysten ud til Atlanterhavet og har en eminent og bred sandstrand, som er flere kilometer lang. 

Marrakech er en livlig handelsby med markeder og festivaller - i tidernes morgen et karavanestop på handelsruterne gennem Sahara. Marrakech er i dag Marokkos næststørste by og midtpunktet for kultur, underholdning og fornøjelser. 

Essaouira, en charmerende fiskerby, ligger i den sydlige del af Marokko, og er populær blandt turister for p.g.a. sin afslappede atmosfære. Byen er kendt for sin gamle medina med butikker, boder og kringelkrogede gader, som også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. 

Casablanca er moderne storby og 60% af Marokkos virksomheder har hovedsæde her. Byen har faciliteter for både ferie- og forretningsrejsende, og her er gode hoteller at vælge imellem. 

Bjerglandsbyen Imlil ligger som sidste stop før Mount Toubkal i de høje Atlas bjerge. Det er her alle trekking elskere og bjergbestigere drager til for at nyde den smukke nordafrikanske bjergkæde, som tælles blandt de smukkeste i verden.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Marokko

Læs mere
Vælg område
Vil du til Marokko?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.