Marokko

  • Rejsetid

    4,5 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -1 / -2 timer

Hoteller i Marokko

I Marokko kan man bo både på hoteller og i private riads. Riads er mindre huse, der er indrettet i klassisk marokkansk stil og ofte med rigtig god service til rådighed. En riad giver dig en frihed, ro og privatliv, som du måske ikke finder på de store luksushoteller.

Vælger man at bo i en riad, får man på nærmeste hold indblik i den marokkanske kultur med gæstfrihed og madoplevelser. En riad er oftest en privatbolig med få værelser, men faciliteter og service skorter det ikke på. Du kan f.eks. bo i det 5-stjernede riad, som Brad Pitt under indspilning af filmen Babel. Der findes riads i de fleste større byer i Marokko i forskellige prisklasser, så vi kan finde en, der matcher dit budget.

Nedenfor har vi samlet en bred vifte af de overnatningsmuligheder, vi blandt andet kan tilbyde i Marokko. Finder du ikke lige det, du drømmer om, er du velkommen til at kontakte os, ganske uforpligtende.

Læs mere
Vil du til Marokko?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.