Marokko

 • Rejsetid

  4,5 timer

 • Bedste årstid

  september - juni

 • Tidsforskel

  -1 / -2 timer

Rejser til Marokko

En rejse til Marokko byder på eksotiske destinationer med en spændende kultur og historie. I et land, hvor gamle traditioner og den ægte Orient lever i bedste velgående, oplever du samtidig et moderne byliv, og et varmt og gæstfrit folkefærd som byder dig velkommen.

Modtag et tilbud til Marokko Se alle rejser til Marokko

Som rejsende i Marokko vil du hurtigt opdage, at du besøger en eksotisk destination i en hel anden verden – bogstaveligt talt. Landet er som taget ud af 1001 nats eventyr. Det er her Europa møder Afrika, overdådig luksus blander sig med den ægte Orient, og hvor et moderne byliv trives side om side med ældgamle traditioner, beduiner og kameler.

Helt særlig er byen Marrakesh, hvor besøgende betages af charmerende boutiquehoteller, kringlede gader, de smukke paladser og haver, det spændende marokkanske køkken og de livlige markeder. På det centrale torv i den gamle bydel, Djerna El Fna, kommer berberstammer den dag idag for at handle deres varer. Så drømmer du om en ferie, hvor solen skinner, stemningen er varm, og hvor gæstfrihed og lange brede sandstrande går hånd i hånd, så se nærmere på vores rejser til Marokko herunder.

Eksotisk charme og spændende attraktioner 

I flere marokkanske byer finder du stadig en autentisk stemning af 1001 nats eventyr, og folk byder dig velkommen med et gæstfrit salam. I byernes souker er intensiteten i de smalle gyder overvældende, og sanserne bliver bombarderet med lyde, farver og dufte. Marokko er – som navnet lyder – en krydret sammenblanding af nyt og gammelt, cous-cous og kødboller, safran og sandaler, myldrende markedspladser og magiske tæpper.

Udflugter, badeferie og shopping 

Marokko ligger ud mod Atlanterhavet og har en imponerende kyststrækning og lange brede sandstrande, bl.a. ved den moderne ferieby, Agadir. Her er alle de ingredienser, man måtte ønske sig som turist på badeferie med strandpromenade, marina, aktiviteter, restauranter, shopping, barer og natteliv.

For dig, som søger oplevelser, kan der arrangeres rundrejser eller udflugter til for eksempel Atlasbjergene, berberlandsbyer eller til den østlige ørken, hvor du kan overnatte hos beduiner, ride på kameler med videre. De færreste ved, at man faktisk kan stå på ski i Atlasbjergene om dagen og to timer senere nyde en drink ved poolen i Marrakech. I Marokko kan du få ørkensafari, badeferie og mange flere oplevelser samlet i én drømmerejse.

Læs mere

Top oplevelser

Marokko

 1. 1

  Atlantic Cruise - en dag på havet

  En afslappende dag på Atlanterhavet, hvor du kan tage et dyp i bølgen blå, sole på dækket eller prøve lykken med at fange en fisk.

 2. 2

  Byrundtur i Agadir

  Sightseeing i bus/til fods i Agadir by med engelsktalende guide.
 3. 3

  Den charmerende by Essaouira

  En smuk køretur langs Atlanterhavets kyst bringer os til den charmerende by Essaouira, en af de ældste og vigtigste fiskerihavne i Marokko.
 4. 4

  Kamelkaravane

  På denne udflugt kan du lege Lawrence of Arabia for en dag og prøve at ride på en kamel eller et æsel. Ønsker du ikke selv at ride, kan du nyde samme tur i trækvogn i ro og mag. 

 5. 5

  Ait Ben Haddou – fæstning og filmkulisse

  Om morgenen køres fra Marrakesh mod Tich N´Tichka, det højeste bjergpas i Marokko ca. 2.260 meter over havet.
;

Anbefalet til dig

Vil du til Marokko?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Peter, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.