Marokko

 • Rejsetid

  4,5 timer

 • Bedste årstid

  Hele året

 • Tidsforskel

  -1 / -2 timer

Rejser til Marokko

En rejse til Marokko, er en rejse til en eksotisk kultur med en fascinerende historie. Det er også et land, hvor ældgamle traditioner og oldtidens mauretanske kultur, lever side om side med moderne byliv, og hvor et varmt og gæstfrit folkefærd byder dig velkommen.

Se alle rejser til Marokko

Som rejsende til Marokko vil du hurtigt opdage, at du er kommet til en helt anden verden – bogstaveligt talt. Det er her Europa møder Afrika, og hvor ældgamle traditioner og fortællinger om berbere, beduiner og sultaner lever side om side med moderne byliv i de større byer. 

Helt særlig er Marrakesh, hvor man ikke kan undgå at blive betaget af livet bag de gamle bymure. Duftene, de kringlede gader, de smukke paladser, det spændende marokkanske køkken og ikke mindst de livlige markeder. På det centrale torv, Djerna El Fna, kommer berbere fra landet den dag i dag for at handle deres varer. Drømmer du om en ferie, hvor solen oftest skinner og, hvor du kan opleve historiske kongebyer, strandferie, bjerge og ørken, så se nærmere på vores rejser til Marokko herunder.

Markeder og flyvende tæpper 

I flere marokkanske byer finder du en stemning af 1001 nats eventyr, og folk byder dig velkommen med et gæstfrit salam i de små gader. På markeder er intensiteten i de smalle gyder overvældende, og sanserne bliver bombarderet med lyde, farver og dufte, og alt er på udsalg til ”special price for you”.

Marokko er – som navnet lyder – en krydret sammenblanding af nyt og gammelt, cous-cous og kødboller, myriader og magiske tæpper.

Sol- og badeferie 

Marokko har en imponerende kyststrækning både ud til Middelhavet og Atlanterhavet. Agadir, med sin kilometerlange sandstrand, er den mest populære badeby i syd. Her er alle de ingredienser, man måtte ønske sig som turist: En lang strandpromenade, caféer, butikker, en hyggelig marina og et stort udvalg af restauranter, barer og flere natklubber.

Rundrejser og udflugter 

For dig, som søger en oplevelsesrig ferie, kan der arrangeres rundrejser eller udflugter til fx Atlasbjergene, berberlandsbyer eller til den østlige ørken, hvor du kan overnatte i beduintelt og ride på kamel. Diversiteten i landet er stor og de færreste ved, at man faktisk kan stå på ski i Atlasbjergene om dagen og et par timer senere nyde en drink ved poolen i Marrakech.

 

 

Læs mere

Top oplevelser

Marokko

 1. 1

  Atlantic Cruise - en dag på havet

  En afslappende dag på Atlanterhavet, hvor du kan tage et dyp i bølgen blå, sole på dækket eller prøve lykken med at fange en fisk.

 2. 2

  Byrundtur i Agadir

  Sightseeing i bus/til fods i Agadir by med engelsktalende guide.
 3. 3

  Den charmerende by Essaouira

  En smuk køretur langs Atlanterhavets kyst bringer os til den charmerende by Essaouira, en af de ældste og vigtigste fiskerihavne i Marokko.
 4. 4

  Kamelkaravane

  På denne udflugt kan du lege Lawrence of Arabia for en dag og prøve at ride på en kamel eller et æsel. Ønsker du ikke selv at ride, kan du nyde samme tur i trækvogn i ro og mag. 

 5. 5

  Ait Ben Haddou – fæstning og filmkulisse

  Om morgenen køres fra Marrakesh mod Tich N´Tichka, det højeste bjergpas i Marokko ca. 2.260 meter over havet.
;

Anbefalet til dig

Vil du til Marokko?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Kristina, Marianne, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.