Marokko
  • Rejsetid

    4,5 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -1 / -2 timer

Rejser til Marokko

I Marokko lever gamle traditioner, og en stemning af 1001 nats eventyr, side om side med moderne byliv i en gæstfri blanding af arabisk, afrikansk og fransk kultur.

Se alle rejser til Marokko

Som rejsende til Marokko vil du hurtigt opdage, at du er kommet til en anden verden – bogstaveligt talt. Det er her Europa møder Afrika, og hvor ældgamle fortællinger om sultaner og sabler udspiller sig på lige fod med et moderne byliv i udvikling.  

Ganske særlig er Marrakesh, hvor du ikke kan undgå at blive betaget af livet bag de gamle bymure: Duftene, de kringlede gader, de smukke paladser, de grønne haver, det spændende marokkanske køkken og de livlige markeder. På det centrale torv, Djerna El Fna, kommer berberbønder den dag i dag ind fra landet, for at handle og sælge deres varer. Drømmer du om en ferie, hvor du kan opleve historiske kongebyer, strand, bjerge og ørken i et land, hvor solen oftest skinner, så se nærmere på vores rejser til Marokko herunder.

Markeder og flyvende tæpper 

Inde bag medinaens gamle bymure finder du en stemning af 1001 nats eventyr. Her er biler ikke tilladt, eller for den sags skyld muligt, da pladsen oftest er trang. På markeder er intensiteten i de smalle gyder overvældende, og sanserne bliver bombarderet med lyde, farver og dufte i et vidunderligt virvar, hvor alt er på udsalg til special price for you

Sol- og badeferie 

Marokko har en imponerende kyststrækning både ud til Middelhavet og Atlanterhavet. Agadir, med sin kilometerlange sandstrand, er den mest populære badeby i syd. Her er alle ingredienser, man måtte ønske sig som turist: En lang strandpromenade, caféer, butikker, en hyggelig marina og et stort udvalg af restauranter.  

Rundrejser og udflugter 

Til dig, der søger en oplevelsesrig ferie, kan vi arrangere rundrejser eller udflugter til fx Atlasbjergene, berberlandsbyer eller til den østlige ørken, hvor du kan overnatte i beduintelt. Diversiteten i landet er stor, og de færreste ved, at man faktisk kan stå på ski i Atlasbjergene om dagen og et par timer senere nyde en drink ved poolen i Marrakech.

 

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Marokko

Vil du til Marokko?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Merete, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.