Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Kenya

Nedenfor kan du se et lille udvalg af vores foretrukne udflugter i Kenya.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Kenya.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Masai Mara

Ballonsafari over Masai Mara | Masai Mara

Intet kan sammenlignes med at svæve hen over Masai Maras bølgende savanne i en varmluftsballon – et magisk øjeblik der med garanti vil være et minde for livet
Ved daggry letter varmluftsballonen tids nok til at man kan se solen stige op i horisonten, mærke de første varme stråler og opleve himlens mange nuancer af rosa og orange. 

Stilheden, mens ballonen langsom glider hen over Masai Maras endeløse savanne, afbrydes kun et kort øjeblik når gasbrænderen tændes. En flok nervøse gnuer prøver at flygte fra ballonens skygge, en safaribil i legetøjsstørrelse efterlader en støvsky bag sig og en masailandsby ses i det fjerne. 

Efter 1-1½ time – afhængig af vind- og vejrforhold lander ballonen midt ude på savannen, hvor der er dækket op med en skøn champagne-morgenmad, som ofte nydes i selskab med græssende dyr. Efter morgenmad er der transport tilbage til lodgen. 


Varighed: Ca. 5 timer
Afgang: Dagligt ca. kl. 5.00

Voksen fra kr. 2.766
Barn fra kr. 2.766

Nairobi

Karen Blixen Museum | Nairobi

Besøg Karen Blixens legendariske afrikanske farm, som i dag er museum. Museet ligger i en smuk have ved foden af Ngong Hills i landsbyen Karen
Karen Blixens Farm, som er beliggende i Baronessens tidligere kaffeplantage i en forstad til Nairobi. Forstaden hedder faktisk Karen, opkaldt efter den danske forfatterinde. På en tur rundt i huset og haven med udsigt til Ngong Hills får man et godt indblik i livet på farmen, og man kan mærke forfatterindens ånd blandt hendes møbler og malerier.

Selve bygningerne blev opført af svenskeren Åke Sjögren i 1911, og det var først i 1916, at Karen Coffee Company Ltd. købte farmen, som er baggrunden for Karen Blixens memoirer, bogen ”Den afrikanske farm” og den Oscar-vindende film ”Out of Africa”. 


Varighed: Ca. 1 time
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 251
Barn fra kr. 251