Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Kenya

Nedenfor kan du se et lille udvalg af vores foretrukne udflugter i Kenya.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Kenya.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Masai Mara

Ballonsafari over Masai Mara | Masai Mara

Intet kan sammenlignes med at svæve hen over Masai Maras bølgende savanne i en varmluftsballon – et magisk øjeblik der med garanti vil være et minde for livet
Ved daggry letter varmluftsballonen tids nok til at man kan se solen stige op i horisonten, mærke de første varme stråler og opleve himlens mange nuancer af rosa og orange. 

Stilheden, mens ballonen langsom glider hen over Masai Maras endeløse savanne, afbrydes kun et kort øjeblik når gasbrænderen tændes. En flok nervøse gnuer prøver at flygte fra ballonens skygge, en safaribil i legetøjsstørrelse efterlader en støvsky bag sig og en masailandsby ses i det fjerne. 

Efter 1-1½ time – afhængig af vind- og vejrforhold lander ballonen midt ude på savannen, hvor der er dækket op med en skøn champagne-morgenmad, som ofte nydes i selskab med græssende dyr. Efter morgenmad er der transport tilbage til lodgen. 


Varighed: Ca. 5 timer
Afgang: Dagligt ca. kl. 5.00

Voksen fra kr. 3.434
Barn fra kr. 3.434

Nairobi

Karen Blixen Museum | Nairobi

Besøg Karen Blixens legendariske afrikanske farm, som i dag er museum. Museet ligger i en smuk have ved foden af Ngong Hills i landsbyen Karen
Karen Blixens Farm, som er beliggende i Baronessens tidligere kaffeplantage i en forstad til Nairobi. Forstaden hedder faktisk Karen, opkaldt efter den danske forfatterinde. På en tur rundt i huset og haven med udsigt til Ngong Hills får man et godt indblik i livet på farmen, og man kan mærke forfatterindens ånd blandt hendes møbler og malerier.

Selve bygningerne blev opført af svenskeren Åke Sjögren i 1911, og det var først i 1916, at Karen Coffee Company Ltd. købte farmen, som er baggrunden for Karen Blixens memoirer, bogen ”Den afrikanske farm” og den Oscar-vindende film ”Out of Africa”. 


Varighed: Ca. 1 time
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 398
Barn fra kr. 398

Elefantbørnehjemmet The David Sheldrick Wildlife Trust | Nairobi

Hver dag mellem kl. 11 og 12 kan du opleve nogle af Kenyas forældreløse elefantunger, og få en fantastisk fortælling og introduktion til hvor meget der gøres for at beskytte de udsatte kære dyr

Nyd synet af de klodsede elefantunger, når de kommer løbende med blafrende øre og dinglende snabel over den støvede ler-brune plads. Se dem lege og slås og drille hinanden når de spiser løs af blade og grene. Dagens højdepunkt er dog når dyrepasseren finder sutteflaskerne frem, og de én efter én får stillet sult og tørst med mælk i en 5 liters sutteflaske.

The David Sheldrick Wildlife Trust blev åbnet i 1977 af Dr. Dame Daphne Sheldrick som et minde om hendes afdøde mand David Sheldrick. Formålet er at tage sig af efterladte elefantunger, som har mistet sine forældre. Ofte pga. krybskytteri.

Stedet tager gerne mod donationer, og skulle du forelske dig i en af elefanterne, er det også muligt at adoptere en – men du får den altså ikke med hjem.

 

Varighed: Ca. 3 timer
Afgang: Dagligt ca. kl. 9.30

Voksen fra kr. 318
Barn fra kr. 318