Rejser til Nairobi

  • Rejsetid

    11 timer

  • Bedste årstid

    juni - marts

  • Tidsforskel

    1 - 2 timer

Nairobi, Kenyas hovedstad, er porten mellem fortid og nutid – storby og storslået natur.


Oplev en kosmopolitisk hovedstad med en fantastisk gastronomi og en slående arkitektur. Nairobi er byen, hvor vildt dyreliv og modernitet mødes, og den byder på meget mere end et udgangspunkt for en safari. 

7 millioner års historie

Byen i sig selv er ikke mere end 100 år gammel, men landets sjæl - særligt i form af Masai stammen - har en væsentlig længere historie. Som gæst bør du besøge Nationalmuseet, hvor du kan opleve over 7 millioner år af menneskehedens historie i Kenya.

Karen Blixen og kolonitiden

Den europæiske påvirkning mærkes også i Nairobi. Den velplejede have og farmen på Karen Blixen-museet er en fin påmindelse om en koloni-fortid lige så vel som et vidnesbyrd om 'Out of Africa' forfatteren selv, der drev stedet som en kaffeplantage.

Oplev Nairobis spændende restauranter

Selvom Kenya er berømt for sin kaffe, er det specielt det enorme udbud af forskellige kulinariske oplevelser, der gør hovedstadens restaurants-scene til noget særligt. Byens kokke er blevet eventyrlystne, og de velsmagende men traditionelle gryderetter skiftes ud med retter med kamel, struds og krokodille til dem, der er dristige nok til at prøve.

Nationalpark med sorte næsehorn, gazeller, zebraer og giraffer

Nairobi kan også prale af en nationalpark tæt på byens centrum. Sorte næsehorn er den største attraktion, men naturelskere kan også møde gazeller, zebraer og giraffer samt løver og leoparder. Parken er ligeledes hjemsted for over 400 fuglearter, hvilket gør den næsten lige så kosmopolitisk som selve byen.

Læs mere
Vil du til Nairobi?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.