Rejser til Meru Nationalpark

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    juni - marts

  • Tidsforskel

    1 - 2

Meru i det nordlige Kenya dækker et areal på 870 km2. For foden af Nyambeni-bjergene i 1200 meters højde breder skovlandskaber sig og længere nede løber masser af floder. Langs bredderne står træer og doumpalmer. Alle floderne løber sammen i den store Tanaflod, der udgør parkens sydlige grænse.

Meru er kendt for ægteparret Georg og Joy Adamson, der tog sig af forældreløse løveunger og hjalp dem til et nyt liv i det fri. Berømt er især hunløven Elsa, som var hovedpersonen i Joy Adamsons bog "Born Free" fra 1960.

Krybskytteri har været et stort problem i Meru, men det er heldigvis lykkedes at rette op på problemet. I 1980´erne satte krybskytterne jagten ind på det hvide næsehorns højtbetalte horn, og i 1989 blev det eneste overlevende hvide næsehorn flyttet til Lake Nakuru nationalpark. I 2002 blev otte hvide næsehorn, og 20 af de sjældne grevy-zebraer, imidlertid genindsat i Meru . I dag lever der 11.000 hvide næsehorn i hele verden, heraf 170 i Kenya, de fleste i private reservater. Det er muligt at komme på en walking safari i Meru i selskab med en professional guide.

Læs mere

Vil du til Meru Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.